jemadux Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 το ΜΙΝΤ πολλοι λενε οτι ειναι ενα spin ή remaster του γνωστου σε ολους ubuntu αλλα κανετε λαθος ειναι μια ubuntu-based επειδη εχει και _δικα_ της αποθετηρια αρα θεωρητε διανομη ενω το zorin , monomaxos , ulitimate ειναι σχεδον ενα παραφουσκωμενο ubuntu (remaster) και εχει τα ρεπο του ουμπουντου Γιατι ομως να βαλουμε σκετο ubuntu και οχι ενα remaster σε καποιον νεο? πες οτι δοκιμαζει πχ το ultimate ( παραφουσκωμενo remaster ubuntu) βαζοντας το θα θεωρησει καποιος οτι το λινουξ ειναι ενα λειτουργικο με πολλες εφαρμογες ... και οταν θα αλλαξει διανομη πχ fedora - opensuse και δει οτι εχει λιγες εφαρμογες θα θεωρησει οτι το ultimate edition ειναι καλυτερο επειδη ειναι παραφουσκωμενο.... αρα σε αρχαριο παντα του βαζουμε ubuntu για να συνηθισει την λιτοτητα (απο εφαρμογες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί να μην προτείνουμε σε αρχάριο το Mint; αφού σε αντίθεση με το ubuntu: παίζει mp3 παίζει youtube έχει μόνο ένα πάνελ και μάλιστα κάτω. το κυριότερο: έχει τα κουμπάκια των παραθύρων στη σωστή τους θέση. trolling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί να μην προτείνουμε σε αρχάριο το Mint;... Η ίδια ακριβώς απορία μου γεννήθηκε όταν διάβασα το μήνυμα του topic starter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 αρα σε αρχαριο παντα του βαζουμε ubuntu για να συνηθισει την λιτοτητα (απο εφαρμογες) Ο αστυνόμος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ειχα δοκιμαζει ultimate 2.7 αλλα βαρυ πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Κατά την γνώμη μου πάντα η καλύτερη διανομή που έχω δοκιμάσει ως τώρα είναι το PinguyOS 10.04. Έχει "άπειρες" εφαρμογές προεγκατεστημένες που διευκολύνουν πολύ έναν αρχάριο. Γραφικά καλύτερα από Ubuntu και πολλά άλλα! Δοκιμάστε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 έχω δοκιμάσει το aptosid πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ, από την έκδοση 1.5 μέχρι και την 2.5, είχα πάντοτε σε κάποιο PC μου το Ultimate. Το θεωρώ ό,τι καλύτερο στο είδος του και -κατά την άποψή μου- καλύτερο κι από το official Ubuntu. Και η μεντούλα επίσης, αποτελεί ένα κομμάτι από την -τεχνολογική- ζωή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 έχω δοκιμάσει το aptosid πολυ καλο ειναι rolling???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blitz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι rolling???? Ναι ειναι rolling release, βασιζεται στο unstable branch (τα πιο προσφατα αλλα και μη ελεγμενα πακετα) του debian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το aptosid (πρωην sidux) παντα ηταν rolling. Και αφου ειπα το offtopic μου, ας πω και το ontopic. Ο λογος που γινεται ενα remaster bloated απο προγραμματα δεν ειναι αλλος απο το να ικανοποιει την "αναγκη" ενος αρχαριου στο να βλεπει πολλα πραγματα εγκατεστημενα στο pc του και να πιστευει με αυτο τον τροπο οτι το pc του εχει μεγαλυτερη χρησιμοτητα, ασχετως αν δεν θα τα ανοιξει ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 thanx xaxaxa πολυ σωστος στο ontopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 jim_p στο μυαλο μου εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.