EKTELESTES Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Του απάντησα ήδη Rock, δες πιο πάνω Ευτυχώς δεν έγινε διαφημιστής ο άτιμος
hammerd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 φιλαρακο μου διαβαζε πρωτα πριν απαντησεις...ελεος πια ! ξαναλεω ΜΑΡΟΥΣΙ 19:30 ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ 25 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ! να δω ποσες φορες θα πρεπει να το πω ακομα..
nem52 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ξερω ακριβως καθε ποτε μοιραζουν τα πακιστανια της media markt φυλλαδιοαλλα αμα ειναι θα το δεις στην πορτα του σπιτιου σου..συνηθως καθε μηνα εχω παρατηρησει η οποτε γιορταζουν κατι σαν 1 χρονο λειτουργιας κτλ.. οποτε ναι μαλλον ειναι ιδια με τα κλασσικα της πορτας ειναι αυτο το λινκ που εβαλα ειναι απλα οτι μου εβγαλε στο γοογλη .. E λιγα τα λογια... και εγω μοιραζω φυλλαδια μια χαρα ελληνας ειμαι
hammerd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 καλα ρε μαν δεν το πα με ρατσιστικο τονο απλα εδω που μενω εγω ολο πακιστανια βλεπω..
therock Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 E λιγα τα λογια... και εγω μοιραζω φυλλαδια μια χαρα ελληνας ειμαι Αληθεια? Ποσο πληρωνουν αν επιτρεπεται? Καποια περιοδο με ενδιεφερε και μενα γιατι ειχα ακουσει κατι τρελα ποσα...
hammerd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 τελικα πηγε κανενας μαρουσι εχθες ? προλαβε κανενα κομματι ?
nem52 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αληθεια? Ποσο πληρωνουν αν επιτρεπεται? Καποια περιοδο με ενδιεφερε και μενα γιατι ειχα ακουσει κατι τρελα ποσα... OFF TOPIC {Παπαρια τρελα ποσα... αν υποθεσεις οτι αυτα τα αναλαμβανουν διαφημιστικες εταιριες και το μαλλι παει με το "κιλο" δηλαδη παιρνεις περιπου 25 ευρω τα 1000 φυλλαδια... μαμησετα... σου βγαινει ο κωλος και ειδικα αν το φυλλαδιο εχει πολλες σελιδες και ειναι βαρυ δηλαδη η τιμη μενει ιδια και τα πληρωνει η πλατη σου.. Βασικα ισχυει αυτο που ειπε το παιδι παραπανω παντως απλα εγω του εκανα πλακα.. τωρα πλεον ολο πακιστανους βαζουνε.. (και τωρα σας χαιρετω γιατι με περιμενουν αλλα 2000 στον ταυρο για σημερα... ) } OFF TOPIC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.