Προς το περιεχόμενο

samsung g2 portable 640gb μονο 69€ !

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον πηρα χθες απο media markt στα 69€ !

http://www.mediamarkt.gr/customers/Argiroupoli.pdf

εχει ακομα 25 κομματια 19:30 που εφυγα εγω..

παιδια ο δισκος τα σπαει ! πιανει 34mb/s στο οριο δηλαδη

και εχει και το κλασσικο μινι usb και οχι το προβληματικο micro-USB !

2,5"" και πολυ μαζεμενος !

πιστευω οτι ειναι η καλυτερη σχεση αποδοσης/τιμης..;)

• Moderators
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=401145

Εδω και δεκα μερες ηταν η προσφορα, χθες ηταν η τελευταια μερα, ηδη εχει ληξει... :-)

Δημοσ.

εγω ειδα αυτο και προφανως μιλαει για αλλο καταστημα και ΟΧΙ αθηναϊκο..

"στα 69ευρω (11 ευρω φθηνοτερα απο τα saturn Αθηνας που τον ειδα σημερα στα 79.90, και 8 ευρω φθηνοτερα απο τα Saturn Θεσ/κης που ειναι στα 77)"

Δημοσ.
Δεν έχει λήξει ΑΝ υπάρχουν αποθέματα. Ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων νομίζω.

Στο φυλλάδιο λέει: '' εως 18/09/2010'' όπως αναφέρει και ο φίλος matrixx :''Εδω και δεκα μερες ηταν η προσφορα, χθες ηταν η τελευταια μερα''

• Moderators
Δημοσ.
Δεν έχει λήξει ΑΝ υπάρχουν αποθέματα. Ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων νομίζω.

Το φυλλαδιο το λεει καθαρα (οχι μονο του ΜΜ, αλλα ολων των καταστηματων) "οι προσφορες ισχυουν απο 9-9-2010 μεχρι 18-9-2010 και μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων. Αυτο σημαινει οταν αν πας για μια προσφορα 11-9-2010 και δεν την εχει ειναι καλυμμενος αφου θα σου πει "τελειωσε το αποθεμα κυριε."

---------- Προσθήκη στις 22:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ----------

εγω ειδα αυτο και προφανως μιλαει για αλλο καταστημα και ΟΧΙ αθηναϊκο..

"στα 69ευρω (11 ευρω φθηνοτερα απο τα saturn Αθηνας που τον ειδα σημερα στα 79.90, και 8 ευρω φθηνοτερα απο τα Saturn Θεσ/κης που ειναι στα 77)"

Αν διαβασεις το ποστ μου απο την αρχη λεει : "απο σημερα 9-9-2010 τρεχουν οι εξης προσφορες στα MM". 69 ευρω λοιπον στα ΜΜ (σε ολα - πανελληνιως) σε διαφοροποιηση με τις τιμες των saturn Αθηνας - και Θεσ. που ειχαν διαφορετικες τιμες 79.9 και 77 αντιστοιχα. Που μπερδευτηκες;

Δημοσ.

οκ μην το κουραζουμε αλλο...εγω λεω το εξης...στο media market οταν εφυγα απο κει 19:30, στο καλαθι που εχουν τους δισκους αυτους , εiχε αλλα 25 κομματια περιπου..οποιος θελει παει αυριο πρωι πρωι στο καταστημα του αμαρουσιου και τσιμπαει οσους θελει, αποκλειεται να τελειωσαν ολοι !

τωρα ολα τα αλλα περι προσφορων που εληξαν η ληγουν η θα ληξουν ειναι περιττα..εγω ρωτησα ενα παλικαρι εκει

και μου ειπε ειναι προσφορα που τρεχει αυτη τη περιοδο...οσο εχει αποθεμα θα ισχυει..

Δημοσ.

Το φυλλαδιο αυτο τι ειναι και καλα προσφορες? Βγαζει καθε βδομαδα τετοιες? Τα κλασσικα που μας πετανε κατω απο τις προτες ειναι?

Δημοσ.
Το φυλλαδιο το λεει καθαρα (οχι μονο του ΜΜ, αλλα ολων των καταστηματων) "οι προσφορες ισχυουν απο 9-9-2010 μεχρι 18-9-2010 και μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων. Αυτο σημαινει οταν αν πας για μια προσφορα 11-9-2010 και δεν την εχει ειναι καλυμμενος αφου θα σου πει "τελειωσε το αποθεμα κυριε."

Ρε matrixxx, δε συνενοούμαστε. Λες το ίδιο πράγμα με μένα. ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ. Το παλικάρι λέει ότι είχε 25 δίσκους ακόμα το Σάββατο πριν κλείσει. Αυτό σημαίνει ότι όποιος πάει σήμερα το πρωί ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ στα 69 ευρώ. ^^

Συγκεκριμένα, στα MM τους έχουν χύμα τους δίσκους σε μεγάλα κουτιά, δεν είναι σαν το Πλαίσιο κλπ που τους έχουν σε ράφια / αποθήκες, δε ξέρω κι εγώ που. Τώρα, να κάνουν τέτοια πουστιά και να τους αλλάξουν την τιμή σήμερα, τι να πω;

Πάντως, θα περάσω σήμερα 1 βόλτα μετά να δω αν υπάρχει στα 69, μιας που εργάζομαι δίπλα στα MM.

Έτσι απο περιέργεια και για να μας λυθούν οι απορίες.

Απο μένα ένα ΜΠΡΑΒΟ στον hammerd για την ακριβή ενημέρωση ( ώρες, κομμάτια που απέμειναν ) ^^

Δημοσ.
Το φυλλαδιο αυτο τι ειναι και καλα προσφορες? Βγαζει καθε βδομαδα τετοιες? Τα κλασσικα που μας πετανε κατω απο τις προτες ειναι?

δεν ξερω ακριβως καθε ποτε μοιραζουν τα πακιστανια της media markt φυλλαδιο

αλλα αμα ειναι θα το δεις στην πορτα του σπιτιου σου..συνηθως καθε μηνα εχω παρατηρησει η οποτε γιορταζουν κατι σαν 1 χρονο λειτουργιας κτλ..

οποτε ναι μαλλον ειναι ιδια με τα κλασσικα της πορτας ειναι ;)

αυτο το λινκ που εβαλα ειναι απλα οτι μου εβγαλε στο γοογλη ..

Δημοσ.

Λοιπόν, ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;;;

Πήγα σήμερα στις 4 στο MM Αργυρούπολης και όχι μόνο δεν είχε ΟΥΤΕ 1 ΤΕΜΑΧΙΟ, αλλά με ενημέρωσε ο πωλητής ότι ο σκληρός ΕΧΕΙ ΞΕΣΤΟΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !! ( Εδώ και 1 εβδομάδα! )

Του είπα συγκεκριμένα "μα, δε μπορεί! Φίλος μου ήρθε Σάββατο απόγευμα εδώ και πήρε και μου είπε είχε καμια 25αριά ακόμα! "

"Ε; αποκλείεται..να ξανάφεραν και να μη το ξέρω; δε νομίζω.. "

Τα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Υπόψιν, δε λέω ότι ο hammerd μας έκανε λάθος ενημέρωση, απλώς λέω ότι το ΟΛΟ ΘΕΜΑ είναι ένα μπάχαλο!

Δημοσ.
εγω ειπα μαρουσι ! loooooooooooooooooooooool !

Ρε, είσαι Ο,ΤΙ να ναι...στο 7ο (!) μήνυμα λες για το Μαρούσι :lol:

Και το λινκ που έχεις βάλει ακόμα, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ γράφει :lol: :lol:

Σου λεγα και Μπράβο για την ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ πανάθεμα σε.

8 ώρες μετά το 1ο μην σου και το Λινκ της Αργυρούπολης ανέφερες το Μαρούσι, φτου σου αφιλότιμε :lol: ( Ευτύχως είναι ακριβώς δίπλα στη δουλειά μου και είχε και γαμώ τις δροσούλες εκεί μέσα σήμερα το μεσημέρι :lol: )

Δημοσ.
Ρε, είσαι Ο,ΤΙ να ναι...που το είπες το Μαρούσι ρε, στον ύπνο σου;;

Και το λινκ που έχεις βάλει ακόμα, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ γράφει :lol: :lol:

Εδω ισως.

[/quote=hammerd;3614047]οκ μην το κουραζουμε αλλο...εγω λεω το εξης...στο media market οταν εφυγα απο κει 19:30, στο καλαθι που εχουν τους δισκους αυτους , εiχε αλλα 25 κομματια περιπου..οποιος θελει παει αυριο πρωι πρωι στο καταστημα του αμαρουσιου και τσιμπαει οσους θελει, αποκλειεται να τελειωσαν ολοι !

τωρα ολα τα αλλα περι προσφορων που εληξαν η ληγουν η θα ληξουν ειναι περιττα..εγω ρωτησα ενα παλικαρι εκει

και μου ειπε ειναι προσφορα που τρεχει αυτη τη περιοδο...οσο εχει αποθεμα θα ισχυει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...