Προς το περιεχόμενο

πόσο πουλιούνται οι παλιοι μου υπολογιστές;

georgalasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω δύο υπολογιστες που δε δουλευει κανενας...

Ο πρωτος άγοραστηκε το 2001 με 1,7 επεξεργαστή, 512 ΜΒ μνημη, αντιγραφικό CD και 40 GB σκληρο.

Οταν αγορασα τον δευτερο (θα σας πω σε λίγο τι) εβγαλα απο μεσα την καρτα ήχου (σε μαγαζί τον είχα παει) και τον εκλεισε ξανα. Υποτιθεται οτι θα δουλευε. Δεν τον έλεγξα και μετα απο τρια χρόνια που τον εβαλα στη μπρίζα είδα οτι δεν....

Προφανως κανενα κουνημενο καλωδιο θα φταιει ....

Ποια η τιμή του; Αν και μαλλον θα τον κρατησω για ιντερνετ κλπ...

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Εϊναι core 2 duo 6600 (αν θυμάμαι καλά) με 2 GB μνήμη . Μητρική δε θυμαμαι μοντέλο αλλα ήταν καλή γιατί ηθελα firewire και μερικα ακομα που δε θυμαμαι τωρα είχα δωσει αρκετα χρήματα... (Εννοώ δεν είχα παρει τη φτηνότερη) ΄

Το προβλημα ....

Ενα πρωι που ημουν στη δουλειά με πηρε τηλέφωνο η γυναικα μου :mad:

Φυσικα εβαλε το χερακι της και απο τοτε δε ξαναδουλεψε...

Εκανα φορματ και δουλευε μια χαρά αλλα δε μπορουσα να βαλω τους drivers της καρτας γραφικών. Με το που τους εβαζα (τους είχα καταβασει και απο το σιτε της κατασκευαστριας και απο τηs μητρικής) δεν ανοιγε ο υπολογιστής. Εμπαινα σε safe τους εβγαζα ,,, μια χαρα ο υπολογιστής (χωρις την καρτα βεβαια)

Δουλεψε ετσι για 10 μερες. Και ενα πρωι ξαναχτυπησε το τηλέφωνο :mad:

Ποιος να ήταν παλι; Η γυναικα μου

Εβαλε το χερακι της και το νεο μηνυμα... Υπαρχει πρόβλημα στο σκληρο . Πατα control alt και delete για να κανει restart. Αλλα δεν ανοιγει με τιποτα . Και με το dvd των win7 μετα απο καποιο σημείο κολλαει...

Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος που να ενδιαφερετε να αγορασει κατι απο αυτα και σε ποια τιμή (εννοείται συμφερουσα για τον αγοραστη) καθως εγω βαρεθηκα. Δεν εχω τις γνωσεις ουτε και την υπομονη να το ψαξω...

Λεω να πουλησω οτι πουλιέται (ισως και τους δύο) και να παρω κατι καινουριο (ισως και σε λαπτοπ)

Ξερω ότι δε σας εχω δωσει λεπτομερειες αλλα δεν ανοιγει ο υπολογιστής για να δω...

Ακουω γνωμες...

Δε ξερω αν εχει σημασία και αν μπορειτε να το ελεγξετε αλλα ο υπολογιστης δουλεψε ενα χρόνο και μετα λόγω μεταπτυχιακων σε επαρχία, δουλειας κλπ (είχα λαπτοπ) δεν δουλεψε για τρια χρόνια....

Συμπέρασμα

Μακρυά η γυναίκα σας απο ηλεκτρονικές συσκευές... ;)

Κατι ξεραν οι ναυτικοί που δεν τις βαζαν στις βάρκες...

Δημοσ.
Καλησπερα

Εχω δύο υπολογιστες που δε δουλευει κανενας...

Ο πρωτος άγοραστηκε το 2001 με 1,7 επεξεργαστή, 512 ΜΒ μνημη, αντιγραφικό CD και 40 GB σκληρο.

Οταν αγορασα τον δευτερο (θα σας πω σε λίγο τι) εβγαλα απο μεσα την καρτα ήχου (σε μαγαζί τον είχα παει) και τον εκλεισε ξανα. Υποτιθεται οτι θα δουλευε. Δεν τον έλεγξα και μετα απο τρια χρόνια που τον εβαλα στη μπρίζα είδα οτι δεν....

Προφανως κανενα κουνημενο καλωδιο θα φταιει ....

Ποια η τιμή του; Αν και μαλλον θα τον κρατησω για ιντερνετ κλπ...

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Εϊναι core 2 duo 6600 (αν θυμάμαι καλά) με 2 GB μνήμη . Μητρική δε θυμαμαι μοντέλο αλλα ήταν καλή γιατί ηθελα firewire και μερικα ακομα που δε θυμαμαι τωρα είχα δωσει αρκετα χρήματα... (Εννοώ δεν είχα παρει τη φτηνότερη) ΄

Το προβλημα ....

Ενα πρωι που ημουν στη δουλειά με πηρε τηλέφωνο η γυναικα μου :mad:

Φυσικα εβαλε το χερακι της και απο τοτε δε ξαναδουλεψε...

Εκανα φορματ και δουλευε μια χαρά αλλα δε μπορουσα να βαλω τους drivers της καρτας γραφικών. Με το που τους εβαζα (τους είχα καταβασει και απο το σιτε της κατασκευαστριας και απο τηs μητρικής) δεν ανοιγε ο υπολογιστής. Εμπαινα σε safe τους εβγαζα ,,, μια χαρα ο υπολογιστής (χωρις την καρτα βεβαια)

Δουλεψε ετσι για 10 μερες. Και ενα πρωι ξαναχτυπησε το τηλέφωνο :mad:

Ποιος να ήταν παλι; Η γυναικα μου

Εβαλε το χερακι της και το νεο μηνυμα... Υπαρχει πρόβλημα στο σκληρο . Πατα control alt και delete για να κανει restart. Αλλα δεν ανοιγει με τιποτα . Και με το dvd των win7 μετα απο καποιο σημείο κολλαει...

Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος που να ενδιαφερετε να αγορασει κατι απο αυτα και σε ποια τιμή (εννοείται συμφερουσα για τον αγοραστη) καθως εγω βαρεθηκα. Δεν εχω τις γνωσεις ουτε και την υπομονη να το ψαξω...

Λεω να πουλησω οτι πουλιέται (ισως και τους δύο) και να παρω κατι καινουριο (ισως και σε λαπτοπ)

Ξερω ότι δε σας εχω δωσει λεπτομερειες αλλα δεν ανοιγει ο υπολογιστής για να δω...

Ακουω γνωμες...

Δε ξερω αν εχει σημασία και αν μπορειτε να το ελεγξετε αλλα ο υπολογιστης δουλεψε ενα χρόνο και μετα λόγω μεταπτυχιακων σε επαρχία, δουλειας κλπ (είχα λαπτοπ) δεν δουλεψε για τρια χρόνια....

Συμπέρασμα

Μακρυά η γυναίκα σας απο ηλεκτρονικές συσκευές... ;)

Συμπέρασμα, μην παντρεύεσαι για να μπορείς να πουλάς κανένα υπολογιστή... :P
Δημοσ.

ασε είμαι φρεσκοπαντρεμένος.... :-)

Τωρα κοιταμε για κουρτίνες... :cry: και λοιπές βλακείες...

α... πουλησα και την Αλφα ρομεο μου γιατί επρεπε να μεινουμε με ενα αυτοκινητο...

Και μείναμε με τον κουβα της γιατί δεν ηθελε να το δωσει (cintroen c4)

Τραγικό...!!! :cry: :shock: :mad: :X

Δημοσ.
Καλησπερα

Σε βάρκες έπρεπε να τις βάζαν αλλά σε άλλες, να φύγουν μακριά :-D

Ο πρώτος είναι αρκετά παλιός, σχεδόν 10ετίας..

Για τον 2ο δεν έχεις αρκετά χαρακτηριστικά και ποιός θα δωσει λεφτά για ένα μηχάνημα που μπορεί να μην δουλέψει ποτέ ή και θα έχει την όρεξη να κάτσει να το φτιάξει αν γίνεται..

Καλύτερα να πουλήσεις ξεχωριστά οτιδήποτε δουλεύει..

Δημοσ.
Σε βάρκες έπρεπε να τις βάζαν αλλά σε άλλες, να φύγουν μακριά :-D

Ο πρώτος είναι αρκετά παλιός, σχεδόν 10ετίας..

Για τον 2ο δεν έχεις αρκετά χαρακτηριστικά και ποιός θα δωσει λεφτά για ένα μηχάνημα που μπορεί να μην δουλέψει ποτέ ή και θα έχει την όρεξη να κάτσει να το φτιάξει αν γίνεται..

Καλύτερα να πουλήσεις ξεχωριστά οτιδήποτε δουλεύει..

Αφού σου λέει ο άνθρωπος

Δεν εχω τις γνωσεις ουτε και την υπομονη να το ψαξω.

Αν και από την στιγμή που δεν δουλεύουν μόνο με το κιλό μπορείς να τα πουλήσεις.

Όσο όσο, αρκεί να φύγουν,αν το έψαχνες λίγο πάντως,ίσος να έβγαζες το κάτι τις σου.

Δημοσ.

Αν εισαι απο Λαρισα ή Κατερίνη τοτε με ενδιαφέρει να ριξω μια ματια και στα δυο...ειτε για το αν επισκευαζονται ειτε για την αγορα καποιου κομματιου.

Δημοσ.

Για τον πρώτο θα έδινα 30-50 και μόνο αν περιελάμβανε τα πάντα. Για τον δεύτερο το πολύ 200€ και αυτά με πάρα πολλή σκέψη. Γενικά οι υπολογιστές ξεφτιλίζονται εύκολα. Αν θέλεις κάτι που να μην χάνει τόσο εύκολα αξία παίρνεις laptop ή Apple.

Δημοσ.

στον πρωτο το μονο που εχει αξια ειναι οι μνημες του. Αυτες καπου θα βρεις να τις πουλησεις. Ισως δωσεις και τον σκληρο με κανα 5€. Κρατα μνημες και σκληρο και το υπολοιπο ανακυκλωση

Για τον δευτερο δε λες και πολλα.

Δημοσ.

καλησπερα και παλι...

Καλαματα μένω και ερχομαι συχνά Αθήνα...

Το ξερω ότι δεν λεω και πολλα αλλα δε θυμαμαι και πολλα...

Για το πρωτο (2001) αν δε μπορεσω να βρω καποιον για το δευτερο αναγκαστικά θα το κρατήσω... Μια χαρα δουλευε και με xp. Τελικά εχει περισσοτερη μνημη . Μια 512 και μια 256...

Το θεμα είναι οτι δε ξερω ποιο είναι το προβλημα του δευτερου. Εχω την εντυπωση οτι επεξεργαστης και μητρική δουλευουν καλά. Ισως ο δίσκος, το τροφοδοτικό ή η καρτα γραφικών να εχει προβλημα. Απλα δεν εχω επιπλεον καρτες δισκους κλπ για να τα τεσταρω γιαυτο και δε θελω να ασχοληθώ ...

Τα 200 ευρω που λετε καλά μου ακουγονται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...