Προς το περιεχόμενο

ποια ειναι η ουσιαστικη ποιοτητα των μπ3 που κατεβαζω απο youtube

vaggospat13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβαζω διαφορα μπ3 που δεν βρισκω αλλου απο youtube , το προγραμμα π χρησιμοποιώ εχει δια φορες επιλογες ποιοτητας. οκ εγω βαζω 320Κbps το θεμα ειναι , ειναι όντος 320 ή το 320 ειναι πλασματικος αριθμος;

γενικοτερα εχει νοημα το 320 ή ειναι η ιδια ποιοτητα με 192 πχ

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις πραγματικά γιατί μπορεί κάποιος να ανεβάσει έναν άθλιο ήχο (96 Kbps) σε 720p βίντεο και ο ήχος να επανακωδικοποιηθεί στα 320 Kbps. Στην πραγματικότητα όμως θα είναι 96 Kbps.

Τα παραπάνω στα λέω με επιφύλαξη.

Δημοσ.

Είναι πλασματικό νούμερο αφού δεν μπορεί να κάνει τον ήχο καλλίτερο από ότι είναι η πυγή.Αν το βίντεο δηλαδή έχει 192(καλά λέμε τώρα) τότε απλά μεγαλώνει το αρχείο χωρίς να υπάρχει βελτίωση.

Αν μιλούσαμε για κάποια μορφή ήχου που δεν αλλοιώνει την ποιότητα θα είχε διαφορά το 320 από το 192,για mp3 πιστεύω και τα 128 καλά είναι.

Δημοσ.

Δες ΕΔΩ για πληροφορίες σχετικά με τα βίντεο του youtube.

Στην παρακάτω εικόνα (που είναι από το παραπάνω λινκ) θα δεις ότι το Youtube υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος από audio και video format.

post-63324-12906312328_thumb.png

Αν κατεβάσεις ένα βίντεο με κάποιον youtube downloader και το δεις με το media info θα δεις σε τι δειγματοληψία είναι ο ήχος και το βίντεο.

Μερικά που έχω δει με ήχο mp3 είναι στα 64Kbps ενώ κάποια σε καλύτερη ποιότητα είναι σε μορφή aac 110Kbps.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...