Προς το περιεχόμενο

επιλογη κινητου

elenitaaaaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα:-)

θα ηθελα τη βοηθεια σας. σε λιγες μερες θα βγει η επιδοτηση μου απο την comsote. κ θα ειναι γυρω στα 200-250.κ επειδη 3 μερες τωρα βλεπω κινητα μεσω ιντερνετ αλλα τα χω παιξει, θα ηθελα να μου προτεινετε κ εσεις καποια, κ αν εχετε προσωπικη εμπειρια απ αυτα..

θελω λοιπον ενα κινητο με android, ευχρηστο, να αντεχει η μπαταρια κανενα 2ημερο, επεκταση μνημης αν δεν εχει μεγαλη απο μονο του, wifi, αν εχει δυνατα ηχεια ακομα καλυτερα:o κ να βγαινει σε αλλα χρωματα εκτος του κλασικου μαυρου.

Δημοσ.

Κοίτα στα λεφτά αυτά νομίζω πας σε HTC Wildfire ή SonyEricksson x10 mini.

Εφόσον φυσικά μιλάμε για android κινητά και όχι ένα απλό κινητό... Αν δεν έχεις ξαναδουλέψει σε android / touchscreen smartphones, έχε υπόψιν σου πως μιλάμε για συσκευές που απλά είναι ΚΑΙ κινητά... όχι για κινητά που μπορούν να κάνουν και άλλα... Αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη μετά από πολλά χρόνια χρήσης smartphones όλων σχεδόν των πλατφορμών..

Δημοσ.

δεν εχω ξαναδουλεψει smartphone. αυτη τη στιγμη εχω το u900 soul.

μ αρεσει ιδιαιτερα το optimus . κ το χ10 μ αρεσει. αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευχρηστο λογω της μικρης του οθονης. γνωριζω οτι ειναι συσκευες που τυχαινει να εχουν κ τηλεφωνο.. γι αυτο το θελω :-)

Δημοσ.

Θα παραθεσω μερικες λυσεις με σχολια και τιμες...

NOKIA X6 - 268 euro

http://www.eager.gr/product.php?productid=3353

Πολυ καλο και ευχρηστο..Δε θα σε παιδεψει και με καλη οθονη..Στο προτεινω ανεπιφυλακτα..

HTC WILDFIRE - 259 euro

http://www.digital4u.gr/product_info.php?products_id=78

Εξαιρετικο για τα λεφτα του και θα ηταν must αν ειχες ασχοληθει με smartphones..

Λογω του οτι δε το χεις κανει ομως μπορει να σε μπερδεψει αρκετα..

LG NEW CHOCOLATE - 277 euro

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4a494618-fbbf-4fc3-aa44-010ef7439fc8

Φοβερο design κατ εμε..Και ενα κινητο ευχρηστο σα το Nokia και που σιγουρα δε περναει απαρατηρητο...

SONY ERICSSON X10 MINI - 225 euro

http://cleverstore.gr/index.php?target=products&product_id=32337

Απολυτα βολικο και χωραει και στο πιο μικρο τσαντακι..Αν εχεις μικρα τσαντακια ειναι λογος να το προτιμησεις..Και πολυ ομορφο επισης..Εχει καλες δυνατοτητες αλλα μεχρι εκει για μενα..

Αν μου ξεφυγε κατι θα ξαναγραψω..Τωρα αν οντως θες android τοτε wildfire ειναι η λυση και εχει και πολυ περισσοτερες δυνατοτητες..Αλλα το nokia και το lg αν σε ενδιαφερει ενα κινητο να ειναι ευκολο και να τραβαει τα βλεματα εγω δε θα τα ξεγραφα..

Αν δεν εισαι απολυτα προς android κατευθυνση εγω θα σου προτεινα τo LG..

Εμφανισιακα ειναι φοβερο και ταιριαζει σε γυναικα!!!

Δημοσ.

επειδη οπως προειπα ειμαι ψιλοασχετη με τα smartphones... οταν λεω android.. δε θελω τιποτα περιπλοκες εφαρμογες. απλα να μπορω να εχω προσβαση στο ιντερνετ οταν δεν μπορω να εχω το netbook μαζι μου.το θελω για msn,να τσεκαρω ta e-mails μου,για καμια αλλη ιστοσελιδα,να κατεβσαζω κανενα τραγουδι. αν εχει κ κανενα παιχνιδακι ακομα καλυτερα :o:o

λογω του οτι η συνδεση μ ειναι εταιρικη,αυριο που θα παω στους γονεις μου,θα δω ποιες ειναι οι συσκευες που υπαρχουν στη λιστα κ τις τιμες τους. οποτε θα σας ενημερωσω για τις επιλογες μου. ευχαριστω πολυ παντως για την λεπτομερη αναλυση.

Δημοσ.
επειδη οπως προειπα ειμαι ψιλοασχετη με τα smartphones... οταν λεω android.. δε θελω τιποτα περιπλοκες εφαρμογες. απλα να μπορω να εχω προσβαση στο ιντερνετ οταν δεν μπορω να εχω το netbook μαζι μου.το θελω για msn,να τσεκαρω ta e-mails μου,για καμια αλλη ιστοσελιδα,να κατεβσαζω κανενα τραγουδι. αν εχει κ κανενα παιχνιδακι ακομα καλυτερα :o:o

λογω του οτι η συνδεση μ ειναι εταιρικη,αυριο που θα παω στους γονεις μου,θα δω ποιες ειναι οι συσκευες που υπαρχουν στη λιστα κ τις τιμες τους. οποτε θα σας ενημερωσω για τις επιλογες μου. ευχαριστω πολυ παντως για την λεπτομερη αναλυση.

htc wildfire για τη χρηση που το θες...Αν το θες για εκτεταμενη χρηση ιντερνετ email κλπ τοτε μην παρεις κατι αλλο..Θα σε ξενερωσει..

Δημοσ.

το optimus δεν ειναι μεσα σ αυτα που θελω?

δεν το θελω για εκτεταμενη χρηση ιντερνετ.απλα θελω οποτε δεν εχω προσβαση στο netbook μου ή στο σταθερο pc κ χρειαζομαι ιντερνετ (κ φυσικα εχω προσβαση σε wifi) να μπορω να μπαινω.

Δημοσ.

Οτι ειναι με android σε αυτα τα λεφτα αξιζει..Νομιζω πως to wildfire ειναι καλυτερο απ το optimus γενικα..Το galaxy 3 δε το χω δει αλλα νομιζω πως μιλαμε για παραπλησιες συσκευες..

Δημοσ.

το wildfire εκτος του οτι στο ματι μ χρυπαει πιο πολυ για ανδρικο κινητο,σε κατι βιντεακια που ειδα στο youtube, δεν εχει ιδιατερα καλη αναλυση.λοιπον μη σας μπερδευω αλλο. θα δω αυριο ποσο ειναι οι επιδοτησεις κ ποσο θα κοστιζει το κινητο του πατερα μου γτ εγω θα χρησιμοποιησω τις υπολοιπες,κ το τι κινητα υπαρχουν σε εκεινες τις τιμες κ θα σας ενημερωσω :-D:-D χιλια ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

Το wildfire δεν μπορεις να το παρεις γιατί δεν το φέρνει η cosmote οπότε μην το σκέφτεσαι κάν. Και μερικές απο τις τιμές που παρέθεσε ο φίλος πιο πάνω δεν είναι ενδεικτικές. το χ10 για παράδειγμα δεν είνα στα 225 αλλά στα 289 στην cosmote. just my 2 cents. :D

Δημοσ.
Το wildfire δεν μπορεις να το παρεις γιατί δεν το φέρνει η cosmote οπότε μην το σκέφτεσαι κάν. Και μερικές απο τις τιμές που παρέθεσε ο φίλος πιο πάνω δεν είναι ενδεικτικές. το χ10 για παράδειγμα δεν είνα στα 225 αλλά στα 289 στην cosmote. just my 2 cents. :D

Ναι παρεθεσα καποιες τιμες απο τo skroutz..Srry!! :-)

Δημοσ.

πφφφφ τα κινητα π μπορω να επιλεξω ειναι σκετη απογοητευση... χωρια που οι τιμες τους ειναι ηδη πολυ υψηλες , πχ το chocolate ειναι στην τιμη των 369 €. κ πολλα δεν υπαρχουν, πχ το optimus.τελικα αρχιζω και σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο να αλλαξω συνδεση-εταιρια κ να παρω κινητο λιγο αργοτερα που θα χουν πεσει κ οι τιμες, κ θα εχω μαζεψει κ εγω κανενα φραγκο :o:o

Δημοσ.

καλημερα ...

τελικα πρεπει σημερα να διαλεξω ποιο θα παρω:-(... κοντα στην τιμη που θελω ειναι το nokia-c6, se x10mini,aino classic kai galaxy 3. to aino δεν ειναι android e?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...