Προς το περιεχόμενο

Πόσο κοστίζει το desktop pc μου;

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μου ζητησανε να πουλησω το desktop μου το οποιο ειναι στην υπογραφη μου. Ποσο νομιζετε οτι ειναι μια λογικη τιμη?

Δημοσ.

Θελω να αγορασω macbook pro και νομιζω οτι αν το παρω μαλλον δεν θα θελω να ξανασχοληθω με τα windows.

Και εγω σε εκεινη την τιμη ελεγα

Δημοσ.
Θελω να αγορασω macbook pro και νομιζω οτι αν το παρω μαλλον δεν θα θελω να ξανασχοληθω με τα windows.

Και εγω σε εκεινη την τιμη ελεγα

Εσυ ξερεις αλλα εγω δεν θα εδινα 1200+ ευρω

αλλα εσυ ξερεις την τσεπη και τις αναγκες σου οποτε πασο

αν το δωσεις με το κουτι και dvd-r(w) 350 στο νερο ;)

το ιδιο συστηματακι εχω με + ssd +4gb ram + 1χ320gb+1χ640gb

κι ειμαι οκ :-)

Δημοσ.

Μόνο και μόνο το Enermax είναι τρελό value-add. Αν δεν είχες το συγκεκριμένο PSU δεν θα ασχολούμουν καν, ακόμα και να σκεφτόμουν να πάρω μεταχειρισμένο PC. Κουτί δεν γράφεις ποιο έχεις. Τώρα για M/B + CPU + HDD κάπως αδιάφορα. Καλά μεν, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Τα 300€ ίσως τα έδινα, αλλά μόνο λόγω του PSU. Αν είχες no-name πολύ λιγότερα.

Δημοσ.
Μόνο και μόνο το Enermax είναι τρελό value-add. Αν δεν είχες το συγκεκριμένο PSU δεν θα ασχολούμουν καν, ακόμα και να σκεφτόμουν να πάρω μεταχειρισμένο PC. Κουτί δεν γράφεις ποιο έχεις. Τώρα για M/B + CPU + HDD κάπως αδιάφορα. Καλά μεν, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Τα 300€ ίσως τα έδινα, αλλά μόνο λόγω του PSU. Αν είχες no-name πολύ λιγότερα.

case coolmaster 330 black και μεσα στην εγγυηση!! και υπαρχει καιενασ ακομη 300αρης δισκος

Δημοσ.

Συμπαθητικό κουτάκι. Όσα σου είπα λοιπόν, 300€. Θα σφιγγόταν λίγο η τσέπη μου αλλά θα τα έδινα στο τέλος. Αν θέλεις να τον δώσεις στα σίγουρα τον ρίχνεις στα 250€ και έφυγε σε μια μέρα.

ΥΓ: Οι σκληροί δίσκοι δεν κάνουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Με ~70€ παίρνεις καινούριο δίσκο 1TB. Αν είχε SSD άλλαζε το πράγμα. B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...