kirileman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 καλά νομίζω είναι λίγο υπερβολή αυτό το: φαίνονται τα πιξελ. Σιγά δεν νομίζω ότι θα ενοχληθεί κανείς από τα πιξελ στα τελευταία ακριβά μοντέλα τόσο ώστε να μην αγοράσει μια συσκευή. Ξέχνα τα pixels. Όταν δεις πως φαίνεται το google maps σε satellite view στο iPhone 4 ή οι σελίδες στο safari ή κάποια wallpapers με υφές υλικών (ξύλο, μέταλλο κλπ) θα καταλάβεις γιατί γίνεται τόση φασαρία για αυτή την οθόνη!
thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το μονο αρνητικο που εχει το iphone 4 ειναι εξαφανιζεται και δεν μπορεις να το αγορασεις Περα απο την πλακα το User Interface του δεν το φτανει κανενα μα κανενα τηλεφωνο οσα κι αν εχω δοκιμασει! Αλλα και το Itunes ειναι οτι χεροτερο μπορεις να συναντησεις σε συνδεσιμοτητα κινητου τηλεφωνου με Computer... Προσωπικη μου αποψη το Galaxy δεν πιανει φραγκο μπροστα στο Iphone 4 και μονο που το πιανεις στα χερια σου χαοτικη διαφορα σε ποιοτητα υλικου. Δοκιμασε να αλλαξεις οταν πληκτρολογεις απο ελληνικα σε αγγλικα χωρις να κοιταξεις το manual ή να ρωτησεις καποιον που το ξερει... χαχαχα και θα βριζεις για πολλη ωρα Α και αν βρεις προγραμμα για το GPS πηγαινε και καμια εκδρομη
for4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 θα το κοιτάξω και είμαι σίγουρος ότι πράγματι θα είναι πολύ καλή, αν και πιστεύω ότι πλέον και η Απλ πρέπει να πάει στις 4 ιντσες, μπροστά σε όλα αυτά τα νέα κινητά οι 3,5 είναι πολύ λίγες.
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Περα απο την πλακα το User Interface του δεν το φτανει κανενα μα κανενα τηλεφωνο οσα κι αν εχω δοκιμασει! Αλλα και το Itunes ειναι οτι χεροτερο μπορεις να συναντησεις σε συνδεσιμοτητα κινητου τηλεφωνου με Computer... Δοκιμασε να αλλαξεις οταν πληκτρολογεις απο ελληνικα σε αγγλικα χωρις να κοιταξεις το manual ή να ρωτησεις καποιον που το ξερει... χαχαχα και θα βριζεις για πολλη ωρα Α και αν βρεις προγραμμα για το GPS πηγαινε και καμια εκδρομη μου φαινεται οτι δεν εχεις ασχοληθει και καθολου γιατι τα παραπανω ειναι τελειως ακυρα ---------- Προσθήκη στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:04 ---------- Προφανώς, δεν έχει κάποια συσκευή τόσο τραγική ανάλυση ώστε να φαίνονται στο μάτι τα pixels υπό κανονικές συνθήκες χρήσης. Από την άλλη δεν μπορείς να μην θαυμάσεις την οθόνη του iPhone που και να το παλεύεις από τα 2 εκατοστά δεν πρόκειται να δεις ποτέ σου τίποτα. Παίζει να ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο ο Jobs δεν υπερέβαλε στην παρουσίαση: ότι τα pixels της οθόνης του iPhone είναι μικρότερα από όσο μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. εαν θυμαμαι καλα ειχε πει οτι το ανθρωπινο ματι δεν μπορει να τα δει απο αποσταση 10-12 ιντσες και πανω αλλα οσο κοντα και να παω δεν τα βλεπω
thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον εσυ δεν μιλας αντικειμενικα... Σε ολα τα νορμαλ τηλεφωνα αρκει ενα πληκτρο με μια υδρογειο για να αλλαξεις γλωσσα στο galaxy ψαξε ξαναψαξε και μαλλον θελεις πολλη ωρα να ασχοληθεις για να βρεις πως αλλαζει... Στο ΙPhone για να το συνδεσεις με pc πρεπει να εχεις παντα το Itunes εγκατεστημενο... ενω σε ολα τα αλλα τηλεφωνα απλα επιλεγεις storage device κτλ... Στο Android market δεν υπαρχει προγραμμα πλοηγησης... εχω και το HTC Desire και το ξερω πολυ καλα... Λοιπον που ειναι τα ακυρα ?
Haldol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 θα το κοιτάξω και είμαι σίγουρος ότι πράγματι θα είναι πολύ καλή, αν και πιστεύω ότι πλέον και η Απλ πρέπει να πάει στις 4 ιντσες, μπροστά σε όλα αυτά τα νέα κινητά οι 3,5 είναι πολύ λίγες. Ε όχι. Μη μπει και η Apple στο χορό των κινητών με μέγεθος γαλότσας. Ένας από τους λόγους που δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξω κινητά σε στυλ HTC HD2 είναι το μέγεθος. Κινητό είναι, πρέπει να χωράει άνετα στην τσέπη μου! Όχι να κουβαλάω τσαντάκι!
thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Με την απολυτη ομαλοτητα στην κινηση του Zoom in Zoom out που εχει το Iphone και που κανενα αλλο τηλ δεν εχει δεν χρειαζεται μεγαλυτερη οθονη συμφωνω οτι μετα θα γινει παντοφλα!
for4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ε όχι. Μη μπει και η Apple στο χορό των κινητών με μέγεθος γαλότσας. Ένας από τους λόγους που δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξω κινητά σε στυλ HTC HD2 είναι το μέγεθος. Κινητό είναι, πρέπει να χωράει άνετα στην τσέπη μου! Όχι να κουβαλάω τσαντάκι! Δεν μιλάω για κινητά 4+ ή 5 ιντσών, αυτά είναι για ειδικές περιπτώσεις χρηστών που δέχονται να συμβιβάστουν στην ευχρηστία για άλλα ανταλλάγματα. Αλλά τις 4 ίντσες τις θεωρώ πολύ καλό συνδυασμό. Πλέον οι 3,5 ίντσες είναι λίγες για multimedia κινητό.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον εσυ δεν μιλας αντικειμενικα...Σε ολα τα νορμαλ τηλεφωνα αρκει ενα πληκτρο με μια υδρογειο για να αλλαξεις γλωσσα στο galaxy ψαξε ξαναψαξε και μαλλον θελεις πολλη ωρα να ασχοληθεις για να βρεις πως αλλαζει... Στο ΙPhone για να το συνδεσεις με pc πρεπει να εχεις παντα το Itunes εγκατεστημενο... ενω σε ολα τα αλλα τηλεφωνα απλα επιλεγεις storage device κτλ... Στο Android market δεν υπαρχει προγραμμα πλοηγησης... εχω και το HTC Desire και το ξερω πολυ καλα... Λοιπον που ειναι τα ακυρα ? Το οτι δεν υπαρχει στο market προγραμμα πλοηγησης δεν σημαινει πως δεν υπαρχει γενικοτερα για τα android. Εγω αυτην τη στιγμη εχω δυο (sygic, navigon). Οσον αφορα την γλωσσα αναφερεσαι στο swype φανταζομαι? Ναι ειναι περιεργο αν δεν το ξερεις, αλλα απο την αλλη το swype δεν ειναι ενα κλασικο πληκτρολογιο. Γενικα παντως εχεις επιλογες για πληκτρολογια.
Haldol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μιλάω για κινητά 4+ ή 5 ιντσών, αυτά είναι για ειδικές περιπτώσεις χρηστών που δέχονται να συμβιβάστουν στην ευχρηστία για άλλα ανταλλάγματα. Αλλά τις 4 ίντσες τις θεωρώ πολύ καλό συνδυασμό. Πλέον οι 3,5 ίντσες είναι λίγες για multimedia κινητό. Εγώ πάλι τις θεωρώ πολύ. Οι 3.5" ίσα που χωράνε στο χέρι μου χωρίς να μου δίνουν περίεργη αίσθηση στο πιάσιμο. Και μάλιστα με το καινούριο iPhone, που είναι πιο τετραγωνισμένο... αυτό δεν ισχύει και τόσο. Δεν είναι τόσο βολικό το πιάσιμο όσο με τα παλιότερα. Βέβαια από την άλλη δεν έχω χρησιμοποιήσει για καιρό κάποιο πιο ογκώδες κινητό ώστε να μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Μπορεί και να το συνήθιζα στην τελική.
thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Φευγοντας απο το μαρκετ και αρχιζοντας το ψαξιμο τοτε αλλαζει το θεμα... Τοτε κανουμε και Jailbreak και αλλαζουν πολλα και στο ΙPhone περναμε custom ROM και Android στο HTC HD2 κτλ... που σημαινει οτι πρεπει να εισαι Advance User στα κινητα πραγμα που πολυς κοσμος αποφευγει γιατι βαριεται να κολυμπησει στα βαθεια... Εννοειται πως εχει επιλογες για πληκτρολογια... αλλα οπως παραδεχεσαι και εσυ "ειναι περιεργο αν δεν το ξερεις" γι αυτο και ειπα να μην κοιταξεις manual η να ρωτησεις καποιον που γνωριζει... Εγω μιλαω με επιχειρηματα και με παραδειγματα που τα βλεπω στην πραξη καθημερινα εχοντας κανει χρηση των τηλεφωνων και βλεποντας αντικεμενικα που υστερει και που υπερτερει καποιο...
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Φευγοντας απο το μαρκετ και αρχιζοντας το ψαξιμο τοτε αλλαζει το θεμα... Τοτε κανουμε και Jailbreak και αλλαζουν πολλα και στο ΙPhone περναμε custom ROM και Android στο HTC HD2 κτλ... που σημαινει οτι πρεπει να εισαι Advance User στα κινητα πραγμα που πολυς κοσμος αποφευγει γιατι βαριεται να κολυμπησει στα βαθεια...Εννοειται πως εχει επιλογες για πληκτρολογια... αλλα οπως παραδεχεσαι και εσυ "ειναι περιεργο αν δεν το ξερεις" γι αυτο και ειπα να μην κοιταξεις manual η να ρωτησεις καποιον που γνωριζει... Εγω μιλαω με επιχειρηματα και με παραδειγματα που τα βλεπω στην πραξη καθημερινα εχοντας κανει χρηση των τηλεφωνων και βλεποντας αντικεμενικα που υστερει και που υπερτερει καποιο... Συμφωνω ετσι οπως το θετεις για το πληκτρολογιο. Αλλα για να βαλεις μια εφαρμογη εκτος market δεν θελει τιποτα advanced πλην μιας αναζητησης στο google. Να κανεις root και να περασεις φιξακια, roms, tweaks και jb οντως πρεπει ειτε να εισαι ψαγμενος ειτε να εχεις διαθεση να ψαχτεις. Αλλα για να βαλεις ενα προγραμμα πλοηγησης (ή οτιδηποτε αλλο) που δεν βρισκεται στο μαρκετ, οχι.
for4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάλι τις θεωρώ πολύ. Οι 3.5" ίσα που χωράνε στο χέρι μου χωρίς να μου δίνουν περίεργη αίσθηση στο πιάσιμο. Και μάλιστα με το καινούριο iPhone, που είναι πιο τετραγωνισμένο... αυτό δεν ισχύει και τόσο. Δεν είναι τόσο βολικό το πιάσιμο όσο με τα παλιότερα. Βέβαια από την άλλη δεν έχω χρησιμοποιήσει για καιρό κάποιο πιο ογκώδες κινητό ώστε να μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Μπορεί και να το συνήθιζα στην τελική. συνηθίζονται πίστεψε με και σιγά σιγά τις απολαμβάνεις, εδώ κοντεύω εγώ να συνηθίσω τις 5:-D(δεν συνηθίζονται με τπτ)....
thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συμφωνησω ακομα μια φορα στο οτι το 3GS εχει καλυτερο "χουφτωμα" με τις καμπυλες του απο οτι το τετραγωνισμενο 4αρι... Αλλα αντιθετως η υφη που εχει το 4αρι στο πισω μερος του παλι ειναι κλασης ανωτερη απο οποιοδηποτε κινητο... Χαιρεται το χερι σου ρε παιδι μου να το ακουμπαει
Nightstrike Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Α και αν βρεις προγραμμα για το GPS πηγαινε και καμια εκδρομη άμα γράψεις navigation στο market θα σου βγάλει πολλά, αλλά επειδή δεν θα βρεις κανένα full γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί το market επί πληρωμή στην χώρα μας. εδώ ενεργοποιείς το free και ενεργοποιημένο σε άλλες χώρες navigator της google και δεν θες pc, από το κινητό σου όλα comple! Δεν λέω πιο δύσκολο από το να δώσεις 5-10-20 euro στο appstore αλλά από την άλλη το τζάμπα > εύκολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.