kirileman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 όπως τα είδα τίθεται πάλι γιατί το θές το κινητό. Αν θες για ταινίες κλπ galaxy απλά εντυπωσιακά χρώματα, αν θες για διάβασμα πχ ebook τότε iphone πολύ καθαρή και ξεκούραστη οθόνη. Τώρα βέβαια μιλάμε για πολύ λεπτομέρειες όμως...και τα 2 έχουν καταπληκτικές οθόνες. Έτσι, φωτό και ταινίες, galaxy. Σερφάρισμα και ανάγνωση κειμένων γενικότερα, iPhone.
Heatspreader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλύτερη τεχνολογικά οθόνη που σημαίνει λεπτομερέστερη απεικόνιση. Μέγεθος pixel, ανάλυση, αριθμό χρωμάτων, χρόνο απόκρισης. Τα παραπάνω κάνουν μία οθόνη καλύτερη η χειρότερη αντικειμενικά, υποκειμενικά κάποιος μπορεί να θέλει μεγάλη οθόνη για να βλέπει από λίγο πιο μακριά, χωρίς να τον ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα. Με βάση αυτά ποιο έχει καλύτερη οθόνη? Έτσι όπως τα ακούω θα πάω για Galaxy δηλαδή όχι τίποτα άλλο. Ένας λόγος που θα πάρω iphone είναι η τέλεια οθόνη του. Καμία ερώτηση μου δεν είναι ρητορική. Έτσι, φωτό και ταινίες, galaxy. Σερφάρισμα και ανάγνωση κειμένων γενικότερα, iPhone. Μα το Galaxy δεν λέγανε ότι είναι πιο καλό στο net λόγω μεγαλύτερης οθόνης? Πραγματικά έχω μπερδευτεί.
OLDjunior Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παντος οτι και να λενε μερικοι για το Galaxy εγω ΔΕΝ την ξαναπαταω ρεεεε... ειχα κανει μια ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ μ@κ@κια πιο παλια και ειχα πουλησει το 3G για ενα HTC HD ... το εφαγα κανονικα στην μαπα για 1,5 χρονο (αφου δεν ειχα μια μετα) ... τωρα πειρα το 4 και ΤΕΛΟΣ. Δεν λεω ενταξει .. Καμια σχεση με το ΣΟΚ που ειχα παθει οταν πρωτοπηρα το 3G ..Φτανουν ομως τα test ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για ~2 χρονακια
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παντος οτι και να λενε μερικοι για το Galaxy εγω ΔΕΝ την ξαναπαταω ρεεεε... ειχα κανει μια ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ μ@κ@κια πιο παλια και ειχα πουλησει το 3G για ενα HTC HD ... το εφαγα κανονικα στην μαπα για 1,5 χρονο (αφου δεν ειχα μια μετα) ... τωρα πειρα το 4 και ΤΕΛΟΣ. Δεν λεω ενταξει .. Καμια σχεση με το ΣΟΚ που ειχα παθει οταν πρωτοπηρα το 3G ..Φτανουν ομως τα test ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για ~2 χρονακια Ωραία. Λες το παραπάνω. Πες μας όμως και τους λόγους που τη "πάτησες" και μη θάβεις απλά.
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία.Λες το παραπάνω. Πες μας όμως και τους λόγους που τη "πάτησες" και μη θάβεις απλά. ε με windows mobile τι περιμενες
OLDjunior Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία.Λες το παραπάνω. Πες μας όμως και τους λόγους που τη "πάτησες" και μη θάβεις απλά. Εντάξει δίκιο έχεις αλλα δεν θέλω να γράφω πολλά είναι απλά τα πράγματα IOS vs windows mobile 6.1 (χμμμ)
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει δίκιο έχεις αλλα δεν θέλω να γράφω πολλά είναι απλά τα πράγματα IOS vs windows mobile 6.1 (χμμμ) Ουψ. Με συγχωρείς. Δε κατάλαβα ότι μιλούσες για το HD. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα WM. Νόμιζα ότι έλεγες για Android.
kirileman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ουψ. Με συγχωρείς. Δε κατάλαβα ότι μιλούσες για το HD. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα WM. Νόμιζα ότι έλεγες για Android. Μιλάμε για μέρα με τη νύχτα. Και το bada δεν είναι κακό, πάντως, αν και κατάφερα να κολλήσω το κατα τα άλλα άψογο Wave 2 φορές σήμερα.
OLDjunior Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ένας συνάδελφος πήρε το galaxy στην δουλειά και το είδα. Μου το έδωσε για λίγο και έτσι το είδα απο κοντά. Αρκετά καλή οθόνη με απίστευτα καλή φωτεινοτητα και ισορροπια χρωμάτων ... Αλλα τα pixel, ήταν εκεί και μπορούσα να τα διακρίνω άνετα. Θα έλεγα λοιπών ,κατα την γνώμη μου, ότι το Galaxy έχει πιο ζωντανών χρωμάτων οθόνη αλλα οχι τοσο ποιοτικη και λεπτομερής σαν του iPhone
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μιλάμε για μέρα με τη νύχτα. Και το bada δεν είναι κακό, πάντως, αν και κατάφερα να κολλήσω το κατα τα άλλα άψογο Wave 2 φορές σήμερα. Το wave το ξαναεβαλα στο κουτί του Μόλις είδα τον mail client... Γύρισα 3 χρόνια πίσω...
giorgos147 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ένας συνάδελφος πήρε το galaxy στην δουλειά και το είδα. Μου το έδωσε για λίγο και έτσι το είδα απο κοντά. Αρκετά καλή οθόνη με απίστευτα καλή φωτεινοτητα και ισορροπια χρωμάτων ... Αλλα τα pixel, ήταν εκεί και μπορούσα να τα διακρίνω άνετα. Θα έλεγα λοιπών ,κατα την γνώμη μου, ότι το Galaxy έχει πιο ζωντανών χρωμάτων οθόνη αλλα οχι τοσο ποιοτικη και λεπτομερής σαν του iPhone Εσείς που έχετε iPhone, πώς στο καλό μπορείτε και διακρίνετε τα Pixels του Galaxy; Κερδίζετε κανένα νέο Ability αν αγοράσετε προϊόν Apple; Edit: Βασικά όντως. Κάθομαι και κοιτάω τα χρώματα, και στο γκρι που κοιτούσα (τυχαίο χρώμα), φαίνονται.
Haldol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον δεν έχουμε μυωπία. Και στο 3GS μου βλέπω τα pixels του για πλάκα. Στο καινούριο όσο και να προσπαθήσω δεν γίνεται.
giorgos147 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον δεν έχουμε μυωπία. Και στο 3GS μου βλέπω τα pixels του για πλάκα. Στο καινούριο όσο και να προσπαθήσω δεν γίνεται. Ούτε εγώ έχω ρε! -ή θέλω να πιστεύω πώς... - Έχω τεράστια απορία να δω από κοντά το iPhone 4...
for4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 καλά νομίζω είναι λίγο υπερβολή αυτό το: φαίνονται τα πιξελ. Σιγά δεν νομίζω ότι θα ενοχληθεί κανείς από τα πιξελ στα τελευταία ακριβά μοντέλα τόσο ώστε να μην αγοράσει μια συσκευή.
Haldol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Προφανώς, δεν έχει κάποια συσκευή τόσο τραγική ανάλυση ώστε να φαίνονται στο μάτι τα pixels υπό κανονικές συνθήκες χρήσης. Από την άλλη δεν μπορείς να μην θαυμάσεις την οθόνη του iPhone που και να το παλεύεις από τα 2 εκατοστά δεν πρόκειται να δεις ποτέ σου τίποτα. Παίζει να ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο ο Jobs δεν υπερέβαλε στην παρουσίαση: ότι τα pixels της οθόνης του iPhone είναι μικρότερα από όσο μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.