Προς το περιεχόμενο

Iphone 4 ή samsung galaxy s

tolko21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το iPhone δεν θα μεταφέρει αρχεία καν. Τόσο το filesystem του όσο και η USB διεπαφή του είναι encrypted. Αναγνωρίζονται μόνο μέσω iTunes (ή jailbreak).

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Εχω ένα pc με fedora και με ενδιαφέρει το τεστ σε αυτό το λειτουργικό ποιο θα είναι πιο γρήγορο. Και ρωτάω το galaxy s η το iPhone θα είναι πιο γρήγορο ;

lol sorry το διάβασα αλλιώς το μήνυμά σου και κατάλαβα άλλο... :fear::rolleyes:

Αν κρίνω από τις εμπειρίες που είχα εως τώρα με το Nexus, μάλλον το iphone θα τα πάει καλύτερα! Βέβαια εγώ ως μέτρο σύγκρισης είχα πάντα το macbook οπότε δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο υπερ του iphone ή όχι!

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:57 ----------

Το iPhone δεν θα μεταφέρει αρχεία καν. Τόσο το filesystem του όσο και η USB διεπαφή του είναι encrypted. Αναγνωρίζονται μόνο μέσω iTunes (ή jailbreak).

Δεν είναι αυτό το θέμα μας! Μπορούμε να έχουμε ένα αρχείο video 300mb και να το βάλουμε πρώτα στο iphone (μέσω του itunes) και μετά αντίστοιχα στο galaxy!

B)

Δημοσ.

Η ενσωματωμένη μνήμη είναι κατά κανόνα αρκετά ταχύτερη από αυτή των καρτών. Οπότε θα παίζουν στα ίσια (ανάλογα τι chip φοράνε οι δύο συσκευές) όσο μεταφέρονται αρχεία από τη μνήμη της συσκευής ενώ θα μείνει αρκετά πίσω το Galaxy όταν μπει στο παιχνίδι η κάρτα μνήμης.

Οι μόνες κάρτες μνήμης με σοβαρή ταχύτητα είναι κάτι πανάκριβες CF που απευθύνονται σε όποιους θέλουν να κάνουν πολλές λήψεις ανά δευτερόλεπτο με DSLR. Δεν μπαίνουν καν σε κινητά! :P

Δημοσ.

Εκεί θέλω να καταλήξω . Αν και γράφουν ότι μπορείς στι Linux πλέον να συγχρονισεις(δεν εχω δοκιμάσει) ο χρονος που θα χρεαστει να σεταρεις και πετύχει έχει υπερκαλύψει οποία διαφορά για βάθος χρόνου. Ο καθένας έχει ανάγκες και θέλω και έτσι κρίνει. Στο Android απλά το κουμπωνεις και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
Και μια υπερβολή: η επέκταση μνήμης στο Galaxy δεν έχει καμία επίπτωση, ούε οπτική, ούτε λειτουργιοκή, ούτε οικονομική, ούτε τίποτε. Οπότε μιλάμε απλά για ένα κινητό με δυνατότητα μεγαλύτερης μνήμης, τέλος. Σαν να έπαιρνες ένα αμάξι που με κάποιο κβαντικό κόλπο μεγάλωνε όσο ήθελες ο χώρος αποσκευών χωρίς να επηρρεάσει ούτε το σασί ούτε τον χώρο επιβατών, ούτε τις επιδόσεις. Ποιό θα έπαιρνες :-) ;

Iphone 4!!!! Γιατι κανεις πολυ επικινδυνες σκεψεις..

(Πλακα κανω)!!

Κορυφαια και τα 2 απορω γτ τσακωνεστε..Ξεκαθαρος νικητης δεν υπαρχει..Οτι θελει ο καθενας παιρνει!!

Δημοσ.
Iphone 4!!!! Γιατι κανεις πολυ επικινδυνες σκεψεις..

(Πλακα κανω)!!

Κορυφαια και τα 2 απορω γτ τσακωνεστε..Ξεκαθαρος νικητης δεν υπαρχει..Οτι θελει ο καθενας παιρνει!!

Συμφωνώ απόλυτα

Δημοσ.
Εκεί θέλω να καταλήξω . Αν και γράφουν ότι μπορείς στι Linux πλέον να συγχρονισεις(δεν εχω δοκιμάσει) ο χρονος που θα χρεαστει να σεταρεις και πετύχει έχει υπερκαλύψει οποία διαφορά για βάθος χρόνου. Ο καθένας έχει ανάγκες και θέλω και έτσι κρίνει. Στο Android απλά το κουμπωνεις και είσαι έτοιμος.

Μα το iPhone δεν είναι συμβατό με GNU/Linux. Το γράφει και το manual. Κακώς κρίνεις ένα προϊόν σε πλατφόρμα που σου λέει ότι δεν δουλεύει.

Δημοσ.
Μα το iPhone δεν είναι συμβατό με GNU/Linux. Το γράφει και το manual. Κακώς κρίνεις ένα προϊόν σε πλατφόρμα που σου λέει ότι δεν δουλεύει.

Στην ουσία η κριτική μου δεν πάει στο iphone αλλά στην apple.Το iphone μια χαρά κινητό είναι. Απλά με αυτό φαίνεται ότι είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα.

Δημοσ.

Λολ, σήμερα δοκίμασα και τα 2 αυτά κινητά και ήθελα να γράψω την γνώμη μου και μόλις μπήκα στο ινσομνια έπεσα πάνω σε αυτό το thread,τυχαίο?

Λοιπόν και τα 2 κινητά τα έχουν φίλοι μου οπότε τα είδα αρκετά καλά και μου έιπαν και την γνώμη τους για κάποια 'προβλήματα' που ακούγονται για αυτά.

Καταρχήν να πω για τις οθόνες. Και οι 2 είναι εντυπωσιακές. Του Iphone όχι τόσο με τα χρώματα αλλά έχει τέτοια ανάλυση που πραγματικά το χαζεύεις,είναι τόσο καθαρή η οθόνη...

Το Galaxy S όμως με άφησε με το στόμα ανοικτό,το δοκίμασα κάτω από απευθείας ήλιο και αν έβαζες τέρμα την φωτεινότητα έβλεπες τα πάντα πεντακάθαρα,μέχρι και ταινία έβαλα και έβλεπα κανονικότατα.

Το iphone είναι γνωστό για το πόσο smooth αίσθηση έχει αλλά το galaxy νομίζω είναι το πρώτο κινητό που το χτυπάει στα ίσια(ίσως είναι και καλύτερο).Περιμένω να δω και την 2.2.

Τώρα όσον αφορά τα θεματάκια τους, ο galaxy(s) s μου είπε ότι παρά τα όσα λένε ότι μετά από 2 βδομάδες αρχίζει και lagarei αυτός το χει ένα μήνα συν και δεν έχει δει διαφορά στην απόδοση.

Ο τύπος με το Iphone όσον αφορά το γνωστό θέμα με το σήμα μ επιβεβαίωσε ότι γενικά δεν έχει καλό σήμα και για αυτό του χει βάλει θήκη(Προσόχη, δεν λέω ότι σίγουρα έχει πρόβλημα,μην αρχίσετε όλοι να να κράζετε, έτσι μου είπε αυτός και δεν ξέρω καν αν έχει κάνει και το upgrade).

Δεν έχω ούτε σκοπεύω να πάρω κάποιο από τα 2 κινητά(άλλωστε μόλις πήρα το Dell Streak μου ;-) ). Απλά τι είδα λέω. Και παρότι μ'αρέσει η οθόνη του Streak η οθόνη του Galaxy με άφησε άφωνο, κάτω από απευθείας ήλιο δίπλα δίπλα ήταν τρομερή διαφορά.

Δημοσ.
Λολ, σήμερα δοκίμασα και τα 2 αυτά κινητά και ήθελα να γράψω την γνώμη μου και μόλις μπήκα στο ινσομνια έπεσα πάνω σε αυτό το thread,τυχαίο?

Λοιπόν και τα 2 κινητά τα έχουν φίλοι μου οπότε τα είδα αρκετά καλά και μου έιπαν και την γνώμη τους για κάποια 'προβλήματα' που ακούγονται για αυτά.

Καταρχήν να πω για τις οθόνες. Και οι 2 είναι εντυπωσιακές. Του Iphone όχι τόσο με τα χρώματα αλλά έχει τέτοια ανάλυση που πραγματικά το χαζεύεις,είναι τόσο καθαρή η οθόνη...

Το Galaxy S όμως με άφησε με το στόμα ανοικτό,το δοκίμασα κάτω από απευθείας ήλιο και αν έβαζες τέρμα την φωτεινότητα έβλεπες τα πάντα πεντακάθαρα,μέχρι και ταινία έβαλα και έβλεπα κανονικότατα.

Το iphone είναι γνωστό για το πόσο smooth αίσθηση έχει αλλά το galaxy νομίζω είναι το πρώτο κινητό που το χτυπάει στα ίσια(ίσως είναι και καλύτερο).Περιμένω να δω και την 2.2.

Τώρα όσον αφορά τα θεματάκια τους, ο galaxy(s) s μου είπε ότι παρά τα όσα λένε ότι μετά από 2 βδομάδες αρχίζει και lagarei αυτός το χει ένα μήνα συν και δεν έχει δει διαφορά στην απόδοση.

Ο τύπος με το Iphone όσον αφορά το γνωστό θέμα με το σήμα μ επιβεβαίωσε ότι γενικά δεν έχει καλό σήμα και για αυτό του χει βάλει θήκη(Προσόχη, δεν λέω ότι σίγουρα έχει πρόβλημα,μην αρχίσετε όλοι να να κράζετε, έτσι μου είπε αυτός και δεν ξέρω καν αν έχει κάνει και το upgrade).

Δεν έχω ούτε σκοπεύω να πάρω κάποιο από τα 2 κινητά(άλλωστε μόλις πήρα το Dell Streak μου ;-) ). Απλά τι είδα λέω. Και παρότι μ'αρέσει η οθόνη του Streak η οθόνη του Galaxy με άφησε άφωνο, κάτω από απευθείας ήλιο δίπλα δίπλα ήταν τρομερή διαφορά.

Μάλλον δεν είχες βάλει τέρμα το φωτισμό του iPhone, υπερτερεί στον ήλιο έστω και ελάχιστα. Εκτός αν είχε screenprotector. Χωρίς θήκη το σήμα πέφτει αρκετά, με θήκη έχει φοβερό σήμα.

Δημοσ.
Μάλλον δεν είχες βάλει τέρμα το φωτισμό του iPhone, υπερτερεί στον ήλιο έστω και ελάχιστα. Εκτός αν είχε screenprotector. Χωρίς θήκη το σήμα πέφτει αρκετά, με θήκη έχει φοβερό σήμα.

όχι όχι το iphone δεν το είδα με κόντρα φωτισμό, το δίπλα δίπλα πάει το δικό μου με το galaxy,Πάντως δεν αμφιβάλλω ότι θα τα πάει καλά στο κόντρα ήλιο γιατί και η δική του οθόνη ήταν εντυπωσιακή.

Δημοσ.
Έχει καλύτερη οθόνη το Galaxy από το iPhone?

Σε μαύρο, αυτονομία σε μαύρο. αντίθεση, γωνίες, ναι έχει. Σε ευκρίνεια, αυτονομία στα λευκά και ήλιο, όχι.

Δημοσ.
Έχει καλύτερη οθόνη το Galaxy από το iPhone?

όπως τα είδα τίθεται πάλι γιατί το θές το κινητό. Αν θες για ταινίες κλπ galaxy απλά εντυπωσιακά χρώματα, αν θες για διάβασμα πχ ebook τότε iphone πολύ καθαρή και ξεκούραστη οθόνη. Τώρα βέβαια μιλάμε για πολύ λεπτομέρειες όμως...και τα 2 έχουν καταπληκτικές οθόνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...