Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Όσο για το iTunes, όσοι το έχουν δουλέψει σε mac ξέρουν ότι είναι αναντικατάστατο εργαλείο τα-πάντα-όλα, μην κρίνετε από windows. Στο τέλος, δε χρειάζεσαι ούτε player ούτε τίποτα. Το αυτό! Σε σημείο που όλα τα άλλα σου φαίνονται ...αστεία!
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εννοώ πως ενώ από specs είναι κορυφαίο το galaxy, στην πράξη δεν μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα το ίδιο εύκολα και πρακτικά όπως στο iphone! Είναι αυτό που λέω: "δεν έχει σημασία το τι κάνεις αλλά το ΠΩΣ το κάνεις". Όλα αυτά όμως έχοντας συνηθίσει το iphone εδώ και χρόνια! Πιθανών κάποιος που δεν είχε ποτέ iphone, να σχηματίσει εντελώς διαφορετική άποψη. Ναι και όχι, υπάρχουν πράγματα που γίνονται ευκολότερα σε Android. Όλοι ζηλεύουμε τα notifications του, πχ.
Nomedor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μισό, τη οθόνη θα έχει τελικά; SLCD? Και σχετικά με την αυτονομία, μικρότερο standby και μεγαλύτερο talk time από το Desire υποτίθεται ότι έχει, αν θυμάμαι καλά. desire hd: Capacity: 1230 mAh Talk time: WCDMA: Up to 320 mins GSM: Up to 550 mins Standby time3: WCDMA: Up to 490 hours GSM: Up to 420 hours desire: Capacity: 1400 mAh Talk time: WCDMA: Up to 390 mins GSM: Up to 400 mins Standby time2: WCDMA: Up to 360 hours GSM: Up to 340 hours Όσο για το iTunes, όσοι το έχουν δουλέψει σε mac ξέρουν ότι είναι αναντικατάστατο εργαλείο τα-πάντα-όλα, μην κρίνετε από windows. Στο τέλος, δε χρειάζεσαι ούτε player ούτε τίποτα. Φυσικά και δεν θα έχει amoled, SLCD θα έχει λογικά. Μία υπόθεση έκανα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι και όχι, υπάρχουν πράγματα που γίνονται ευκολότερα σε Android. Όλοι ζηλεύουμε τα notifications του, πχ. Προφανώς! Εγώ αναφέρομαι στη συνολική εμπειρία χρήσης.
Nomedor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το itunes είναι θέμα συνήθειας. Μην παίρνεται παράδειγμα από τον εαυτό σας για να βγάλετε αυτό το συμπέρασμα.
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Προφανώς! Εγώ αναφέρομαι στη συνολική εμπειρία χρήσης. Νομίζω ότι είναι εξίσου καλή η εμπειρία χρήσης και σε Android και σε iOS, βοηθάει το γεγονός ότι το Android επιτέλους δε σέρνεται, το αντίθετο. Ακόμα βέβαια δε αγγίζει το τέλειο smoothness του iOS (δείτε ειδικά το iPad) παρόλο που συνήθως συνοδεύεται από ισχυρότερο hardware, όχι μόνο στα μενού αλλά και στην πιο αστεία εφαρμογή που πρέπει να σκρολάρεις ή να μεταβείς σε μια δεύτερη οθόνη (τα καλά του κλειστού λειτουργικού, έχει και κακά, βεβαίως). Θα μπορούσα κάλλιστα να μεταβώ σε Android (πολύ πιθανό να συμβεί στο μέλλον) αν δεν υπήρχε η διαφορά σε αριθμό και ποικιλία εφαρμογών που ξέρω ότι θα μου λείψουν στο Android και αν υπήρχε μια συσκευή που θα με ικανοποιούσε αισθητικά και ως κατασκευή περισσότερο από το iPhone, που δεν υπάρχει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το itunes είναι θέμα συνήθειας. Μην παίρνεται παράδειγμα από τον εαυτό σας για να βγάλετε αυτό το συμπέρασμα. Ποιον να πάρουμε, τον γείτονα???
Nomedor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι βρε! Αλλά σκέψου το αυτό. Άρα ρωτήσεις έναν linuxa αν τον βολεύει το linux, τι απάντηση περιμένεις να ακούσεις; Έτσι λοιπόν εσύ δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση, ένας πιο "άσχετος" χρήστης μπορεί να θεωρηθεί πιο αξιόπιστη πηγή για το να είναι το itunes το ένα και μονάκριβο που θα αγαπήσει μέχρι θανάτου.
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι βρε! Αλλά σκέψου το αυτό. Άρα ρωτήσεις έναν linuxa αν τον βολεύει το linux, τι απάντηση περιμένεις να ακούσεις; Έτσι λοιπόν εσύ δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση, ένας πιο "άσχετος" χρήστης μπορεί να θεωρηθεί πιο αξιόπιστη πηγή για το να είναι το itunes το ένα και μονάκριβο που θα αγαπήσει μέχρι θανάτου. Σε windows θα το μισήσει, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Γι' αυτό και διαβάζεις τόσο αφοριστικά σχόλια.
Nightstrike Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ..., στην πράξη δεν μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα το ίδιο εύκολα και πρακτικά όπως στο iphone! Είναι αυτό που λέω: "δεν έχει σημασία το τι κάνεις αλλά το ΠΩΣ το κάνεις"... Γιατί δεν μας λες και εμάς και του φίλου μερικά πράγματα που μπορεί να κάνει το Iphone εύκολα και πρακτικά?
Vasilisxd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικά για να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το iPhone να προσθέσω ότι είναι "μαγικό"! Ναι καλά κανείς και προσθέτεις... (χωρίς πλάκα)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Με "εξυπνάδες" δεν έχει νόημα να περιγράψω τίποτα! Απέχω πλεον από "ποιοτικά" VS! Τα έχω ανακυκλώσει τόσες φορές που καταντάει βαρετό ακόμη και για μένα!
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί δεν μας λες και εμάς και του φίλου μερικά πράγματα που μπορεί να κάνει το Iphone εύκολα και πρακτικά? Να φτιάξεις ένα ringtone, πχ. Με παίρνουν τηλέφωνο φίλοι για να τους πω πως βάζεις τραγούδια για ringtone, τα νεύρα μου κάθε φορά. Πέρα από την πλάκα, γενικά είναι βαρετά εύκολο το iPhone με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το κεντρικό μενού (και το ένα και μοναδικό πλήκτρο του). Και πάλι, βασιζόμενος σε παραπάνω σχόλιο, δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να ανακηρύξουμε ένα από τα δυο λειτουργικά ως το πιο εύκολο και πρακτικό, ας δώσουμε ένα iPhone και ένα desire σε έναν αμόρφωτο τεχνολογικά χρήστη να μας πει αυτός ποιο από τα δυο είναι το πιο εύκολο στη χρήση του... και νομίζω ότι όλοι κατά βάθος ξέρουμε το αποτέλεσμα αυτού του άτυπου τεστ.
Nightstrike Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Με "εξυπνάδες" δεν έχει νόημα να περιγράψω τίποτα! Απέχω πλεον από "ποιοτικά" VS! Τα έχω ανακυκλώσει τόσες φορές που καταντάει βαρετό ακόμη και για μένα! Το ήξερα ότι θα το έλεγες αυτό! Μα γιατί να πεις τι κάνει ευκολότερα το Iphone όταν μπορείς να ανακυκλώνεις αυτά που λέει ο jobs του τύπου "μαγικό" , "εύχρηστο"...και να δημιουργείς μία πλαστή εικόνα? FYI το ότι είπες μια φορά κάτι δεν σημαίνει ότι ισχύει εσαεί, διότι και updates γίνονται και συνεχώς προσθέτονται καινούργια πράγματα και στα 2 λογισμικά. Ενώ άμα ήταν έτσι να απαγορέψει τα posts σαν αυτό που μιλάμε τώρα ένας admin και να παραπέμψει τους ενδιαφερόμενους σε αυτά πριν από 3 μήνες. ---------- Προσθήκη στις 13:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:18 ---------- Να φτιάξεις ένα ringtone, πχ. Με παίρνουν τηλέφωνο φίλοι για να τους πω πως βάζεις τραγούδια για ringtone, τα νεύρα μου κάθε φορά. Πέρα από την πλάκα, γενικά είναι βαρετά εύκολο το iPhone με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το κεντρικό μενού (και το ένα και μοναδικό πλήκτρο του). Και πάλι, βασιζόμενος σε παραπάνω σχόλιο, δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να ανακηρύξουμε ένα από τα δυο λειτουργικά ως το πιο εύκολο και πρακτικό, ας δώσουμε ένα iPhone και ένα desire σε έναν αμόρφωτο τεχνολογικά χρήστη να μας πει αυτός ποιο από τα δυο είναι το πιο εύκολο στη χρήση του... και νομίζω ότι όλοι κατά βάθος ξέρουμε το αποτέλεσμα αυτού του άτυπου τεστ. Εντάξει δεν είμαστε αρμόδιοι (όπως λες) αλλά εμάς ρωτάει ο άνθρωπος. Στην ευκολία πάντως που αναφέρεται ο bildanos το παράδειγμα σου με το ringtone νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικότατο και όχι το μοναδικό. Θα σου πω ναι. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Πραγματικά το iphone είναι πολύ καλύτερο σε επίπεδο first impression, αλλά όταν κάνεις μια αγορά προσπαθείς να σκεφτείς εάν θα σε βολέψει σε βάθος χρόνου, και όχι τα πρώτα 5 λεπτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.