Προς το περιεχόμενο

Iphone 4 ή samsung galaxy s

tolko21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
να επισημανω οτι στο android εχεις την επιλογη να ξετικαρεις το mobile view και να φανει η ιστοσελιδα οπως φαινεται στο pc (καμια φορα μου χρειαζεται οταν το mobile view δεν ειναι καλοσχεδιασμενο) ενω στις iSyskeues εαν δεν κανω λαθος δεν γινεται...

Λάθος κάνεις.

Και τα δυο κινητά είναι υπέροχα, πάντως. Διαλέγετε και παίρνετε.

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν να βγει το froyo για galaxy τότε το κινητό της sammy θα κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά! Η διαφορά στης επιδόσεις είναι μεγάλη.

Δημοσ.
Όταν να βγει το froyo για galaxy τότε το κινητό της sammy θα κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά! Η διαφορά στης επιδόσεις είναι μεγάλη.

Κάτσε να βγει. Μέχρι στιγμής βλέπει τη μισή ραμ και θέλει το lagfix.

Δημοσ.

Εάν και το έχω πει πολλές φορές, το γεγονός ότι στα android μπορείς να μετακινήσεις τα αρχεία σου σαν usbdrive είναι must. pdf/mp3/photos σου λύνουν τα χέρια ενώ με το wifi file explorer το κάνεις και wireless απλά καταπληκτικό!

Εγώ θα περίμενα να δω και της htc το Desire HD

Δημοσ.
Κάτσε να βγει. Μέχρι στιγμής βλέπει τη μισή ραμ και θέλει το lagfix.

Τέλος του μήνα λένε οι φήμες, άντε γιατί πολύ το άργησε.

Εγώ θα περίμενα να δω και της htc το Desire HD

Κι εγώ στην αρχή το σνόμπαρα αλλά σιγά-σιγά το βλέπω με άλλο μάτι, από hardware είναι άψογο αφού σύμφωνα με τα bechmarks που έχουν βγει θα κοιτάει το galaxy στα μάτια. Δεν θα αγόραζα βέβαια κινητό τώρα αφού το nexus με υπερκαλύπτει αλλά άμα δεν είχα δεν αποκλείεται να το κοίταζα, η μεγάλη οθόνη είναι και κακό και καλό, αλλά είναι καθαρά θέμα προσωπικής προτίμησης.

Δημοσ.

Κι εγώ στην αρχή το σνόμπαρα αλλά σιγά-σιγά το βλέπω με άλλο μάτι, από hardware είναι άψογο αφού σύμφωνα με τα bechmarks που έχουν βγει θα κοιτάει το galaxy στα μάτια. Δεν θα αγόραζα βέβαια κινητό τώρα αφού το nexus με υπερκαλύπτει αλλά άμα δεν είχα δεν αποκλείεται να το κοίταζα, η μεγάλη οθόνη είναι και κακό και καλό, αλλά είναι καθαρά θέμα προσωπικής προτίμησης.

Με 1250άρα μπαταρία σε μια τετάστια αυσκευή και LCD που καίει παραπάνω από amoled (αλλά έχει καλύτερη εικόνα από τις amoled της samsung με τις ψευτοαναλύσεις τους και τα υπερκορεσμένα χρώματα) και χωρίς το hdmi που κάνει τη διαφορά; Ε όχι ρε φίλε!!!

Α, και μπροστινή κάμερα γιοκ.

Δημοσ.

Ήθελα πολύ να δω από κοντά την ανάλυση του 4. Όντως δε βρίσκεις κοκό στην οθόνη αλλα σε καθημερινή χρήση αυτό δεν κάνει την διαφορά.εκτός κι αν έχεις το κιν σε απόσταση 5 cm. Την παραμετροποιηση που δέχεται το android δεν θα την έχει πότε το ios. Τα apps/appstore δεν συγκρίνονται με αυτα του android.το market υστερεί αρκετά. Την smooth αίσθηση του iPhone δεν την εχω δει σε Android συσκευή ακόμη.ομως android δεν έχει και το ανηψακι σου που βλέπει το iPhone σαν accessory και

μπαινει μόνο Facebook. Imho το itunes είναι για γέλια.η δύναμη του 4 είναι τα apps.το hardware του ξεπερνιέται γρήγορα.Ονειρεύομαι ένα μέλλον με όλα τα i apps ported στο Android...

sent from my HTC desire

Δημοσ.
Με 1250άρα μπαταρία σε μια τετάστια αυσκευή και LCD που καίει παραπάνω από amoled (αλλά έχει καλύτερη εικόνα από τις amoled της samsung με τις ψευτοαναλύσεις τους και τα υπερκορεσμένα χρώματα) και χωρίς το hdmi που κάνει τη διαφορά; Ε όχι ρε φίλε!!!

Α, και μπροστινή κάμερα γιοκ.

Άσε το θέμα με την amoled για άλλο topic, αλλά εγώ την προτιμώ. Σε χάλαγε εσένα δηλαδή άμα έβγαζαν μια amoled 4,3 με ανάλυση 1024χ600 δηλαδή.

Κατά τα άλλα από αυτονομία η HTC υπόσχεται πιο μεγάλη, και από iphone, και από galaxy. HDMI αν δεν κάνω λάθος έχει όμως. Θεωρητικά πάντως το HD δεν έχει μειονεκτήματα από ότι φαίνεται, η μπροστινή κάμερα δεν νομίζω να απασχολήσει και πολύ κόσμο.

Άκου να δεις :P

Εγώ σταδιακά πάω όλο και σε μεγαλύτερη οθόνη από 3 σε 3,7 μετά μου γυάλιζε η 4άρα του galaxy και έλεγα τι ωραία που είναι πιο μεγάλη, άρα δεν αποκλείεται κάποιος που θέλει να σερφάρει από το κινητό του να τον βολεύει τελικά πιο καλά η 4,3" :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα είναι πως όταν βγει θα έχει ήδη κυκλοφορήσει η ...επόμενη! Και αν κρίνω από τις "φιλοδοξίες" της HTC, ποτέ δεν θα αλλάξει αυτό μιας και θέλει να βάζει τη δική της ...πινελιά στα τηλέφωνά της! Οπότε ξεχάστε το ενοποιημένο UI και τις άμεσες αναβαθμίσεις.

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Νομίζω οτι καλυτερο value for money ειναι το Galaxy

Αν το δεις απόλυτα, ναι! Αλλά στην πράξη και την καθημερινή χρήση, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή;

Sent from my GT-I9000

Εννοώ πως ενώ από specs είναι κορυφαίο το galaxy, στην πράξη δεν μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα το ίδιο εύκολα και πρακτικά όπως στο iphone! Είναι αυτό που λέω: "δεν έχει σημασία το τι κάνεις αλλά το ΠΩΣ το κάνεις".

Όλα αυτά όμως έχοντας συνηθίσει το iphone εδώ και χρόνια! Πιθανών κάποιος που δεν είχε ποτέ iphone, να σχηματίσει εντελώς διαφορετική άποψη.

B)

Δημοσ.

Φυσικά για να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το iPhone να προσθέσω ότι είναι "μαγικό"! :P

Τώρα το τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον με τις αναβαθμίσεις θα φανεί, πάντως αν θυμάμαι καλά και ένα time lag των περίπου 2 μηνών που είχε το desire για να πάρει το froyo σε σχέση με το nexus είναι κάτι παραπάνω από αποδεκτό. Αυτή τη στιγμή η HTC δείχνει ότι κάνει πολύ θετικές κινήσεις.

Δημοσ.
Άσε το θέμα με την amoled για άλλο topic, αλλά εγώ την προτιμώ. Σε χάλαγε εσένα δηλαδή άμα έβγαζαν μια amoled 4,3 με ανάλυση 1024χ600 δηλαδή.

Κατά τα άλλα από αυτονομία η HTC υπόσχεται πιο μεγάλη, και από iphone, και από galaxy. HDMI αν δεν κάνω λάθος έχει όμως. Θεωρητικά πάντως το HD δεν έχει μειονεκτήματα από ότι φαίνεται, η μπροστινή κάμερα δεν νομίζω να απασχολήσει και πολύ κόσμο.

Μισό, τη οθόνη θα έχει τελικά; SLCD? Και σχετικά με την αυτονομία, μικρότερο standby και μεγαλύτερο talk time από το Desire υποτίθεται ότι έχει, αν θυμάμαι καλά.

desire hd: Capacity: 1230 mAh

Talk time:

WCDMA: Up to 320 mins

GSM: Up to 550 mins

Standby time3:

WCDMA: Up to 490 hours

GSM: Up to 420 hours

desire: Capacity: 1400 mAh

Talk time:

WCDMA: Up to 390 mins

GSM: Up to 400 mins

Standby time2:

WCDMA: Up to 360 hours

GSM: Up to 340 hours

Όσο για το iTunes, όσοι το έχουν δουλέψει σε mac ξέρουν ότι είναι αναντικατάστατο εργαλείο τα-πάντα-όλα, μην κρίνετε από windows. Στο τέλος, δε χρειάζεσαι ούτε player ούτε τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...