Προς το περιεχόμενο

Iphone 4 ή samsung galaxy s

tolko21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε οτι αφορα τον ηχο που λεγαμε παραπανω, περιμενα να φυγουν ολοι και να μεινω μονος μου με την κοπελα:-D (αμεσως στο πονηρο το μυαλο σας) αυτη που εχει το iphone 4.

Λοιπον. Με τα ακουστικα που ειχα αναφερει σε προηγουμενο post που θεωρουνται γενικα παρα πολυ καλα ακουστικα στουντιο.

Το iphone υστερει σε ενταση αλλα το ευρος συχνοτητων του ειναι απιαστο πραγματικα. Το galaxy απ την αλλη δινει ρεστα σε ενταση αλλα και σε μπασα. Το αρνητικο του ειναι οτι επειδη το παρακανει καποιες φορες με το μπασο χανει αρκετες απο τις υπολοιπες συχνοτητες.

Σαν ευκρινεια ηχου (και σε διαφορετικες ρυθμισεις equalizer και στις δυο συσκευες) το iphone εννοειται κερδιζει.

Αλλα μετα απ ολο αυτο το παιδεμα ενα πραγμα σκεφτηκα.

Τα κινητα τα εχουμε κατα κυριο λογο ως music players στον δρομο. Εκει η θορυβος του περιβαλλοντος ειναι τοσο δυνατος που πολλες φορες δεν μπορουμε να ακουσουμε καν (με το iphone μου ειχε συμβει παμπολες φορες)

οποτε υποκειμενικα παντα, το galaxy κερδιζει σ αυτο τον τομεα.

Σε μια πολη με κινηση, φασαρια κτλ ετσι κι αλλιως για ποιες συχνοτητες μπορουμε να μιλησουμε.

off topic

Αυτο που τα βαζει κατω και τα δυο βεβαια ειναι το ipod (οχι το touch)

και η απορια μου ειναι. Γιατι δεν χρησιμοποιουν το ιδιο συστημα ηχου και στο iphone?

To καλυτερο παντως απο τοτε που πηρα το galaxy, ειναι οτι απο κει που ειχα εγκαταληψει την αγορα των κινητων για δυο χρονια περιπου επαναπαβομενος στο iphone (πραγματικα δεν ενιωσα ουτε στιγμη οτι ηθελα κατι αλλο), τωρα εχω μαθει για καθε υπαρκτη κι ανυπαρκτη μαρκα κινητου με το ταδε λογισμικο και φυσικα περισσοτεro παιδευω το κινητο παρα τον υπολογιστη μου.

Μηπως ομως αυτο ειναι ταυτοχρονα και το χειροτερο??? Οσοι ειχατε iphone και μετα πηρατε καποιο android νιωθετε οτι σας λειπει κατι απο εφαρμογες, ευχρηστια η οτιδηποτε?

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ είχα iphone 2G, και μετά πήρα htc magic. Εκεί μου έλειπε η ευχρηστία, η ταχύτητα κάθε εφαρμογής, και η εμπειρία χρήσης του κινητού αυτού καθαυτού. Βέβαια είχα άλλα πλεονεκτήματα, ειδικά σε σχέση με το 2G, που είχα αμέτρητες ελλείψεις.

Όποτε έπιανα κανένα iphone 3GS μου ήταν πολύ ωραία η αίσθηση απόκρισης και ταχύτητας.

Τώρα με το htc desire όμως, νομίζω πως τα έχω όλα. Όπως ακριβώς ένιωθα πριν μερικά χρόνια με το iphone, όταν δεν το είχαν και πολλοί στην Ελλάδα.

Άρα με τα σημερινά κινητά με android που έχουν την 2.2 επίσημη, και έχουν και γρήγορο επεξεργαστή, πραγματικά δεν μου λείπει τίποτα απο κανένα iphone. Ίσως η οθόνη του iphone 4, αλλά ας είναι...Προτιμώ το htc μου. Και το android είναι πιο εύκολο στη χρήση του για όποιον θέλει απλά ένα smartphone για σερφάρισμα κτλ, και όχι root, jb, κτλ. Κύριο ρόλο παίζει σε αυτό η σχέση του iphone με το itunes, και συγχρονισμούς, restores κτλ. Κάθε φορά που γνωστός μου παίρνει iphone και θέλει να κάνει κάτι, παίρνει ώρα να του εξηγήσω για το itunes. Αυτά για όσους δεν ήξεραν τι εστί itunes, και είναι πολλοί.

Δημοσ.

Συμφωνω για το itunes..Ειναι οτι πιο σπαστικο εχει η apple κατ εμε..

Βεβαια το iOS ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει ποτε στα χερια μου..Με τα παντα του σε σημειο που εκανε τις ελειψεις που ειχε να μη του φαινονται..

Αν το samsung με το hardware που εχει ειχε τετοιο stability στο android, smoothness και σβελταδα τοτε παιδια ολοι android θα παιρναμε..

Η apple ξερει πολυ καλα πως να κερδιζει πελατες και οχι μονο με την πολιτικη της αλλα και με τη συσκευη της..Αν καποιος υποστηριζει πως οσοι εχουν iphone δεν ξερουν γιατι το πηραν ειναι λαθος απο μενα..Βεβαια υπαρχει και αυτη η κατηγορια που απλα ψωνιζουν για να ειναι μεσα στη μοδα..Αλλα αυτο ισχυει σε ολα τα προιοντα!!

Ζω για τη μερα που θα δωσει το οκ η apple να χρησιμοποιησουν και αλλες εταιριες το iOS!!!

Φανταστειτε το τοτε αντιστοιχο hardware του Galaxy S με το ios!! Μετα φοραω παροπιδες..:shock:

'Η τουλαχιστον το android να φτασει σε τετοιο επιπεδο γτ με αυτο που εχω στα χερια μου υπαρχει μια μη αμελητεα διαφορα!!

Δημοσ.

Μπα, δε σημαίνει ότι θα καθόταν καλά το iOS σε "ξένες" συσκευές. Όταν software και hardware φτιάχνονται από την ίδια εταιρεία, είναι λογικό να "δένουν" τόσο καλά.

Δημοσ.
Και ισως τελικα αυτο να ειναι που κανει τη διαφορα αναμεσα στα 2!!

Όχι ίσως, σίγουρα η σταθερότητα και η ταχύτητα του ios είναι επειδή φτιάχτηκε για ένα μόνο hardware. Το android, εκτός απο το ότι δεν είναι καθόλου περιορισμένο και κλειστό, γεγονός που απο μόνο του είναι ένας συντελεστής μείωσης απόδοσης-σταθερότητας, έχει φτιαχτεί για πάρα πολλά κινητά, και με αυτά τα δεδομένα τρέχει πολύ καλά.

Η εξάπλωση του δε, είναι αυτή που με κάνει να λέω πως έκανα σωστή επιλογή μεταναστεύοντας προς android απο πέρυσι. Ελπίζω να με δικαιώσει η google.

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή είναι ανοιχτό, όποια εταιρεία θέλει μπορεί να το «δέσει» όσο της κάνει κέφι με το hardware της. Συνεπώς κακώς λέτε ότι πρέπει να το κρίνουμε ως λειτουργικό που φτιάχτηκε για όλες τις συσκευές, από τη στιγμή που η HTC π.χ. μπορεί να αλλάξει τελείως.

Δεν φταίει το ότι είναι για πολλές συσκευές για την όποια αστάθειά του (αν υπάρχει, δεν έχω Android συσκευή). Η ανάπτυξή του φταίει. Η Google ή όποια εταιρεία το άλλαξε πριν το βάλει σε συσκευή της.

Δημοσ.

Ναι, έχεις ένα δίκιο, απλά δεν νομίζω να το αλλάζει η sony ericsson, η htc και η samsung, τόσο πολύ ώστε να κολλάει με το λειτουργικό τόσο όσο το iphone.

Άλλωστε για παράδειγμα, android έχει μπει και σε htc hd2, και σε iphone. Το iOS όμως είναι αποκλειστικά και μόνο για iphone.

Βασικά πλέον δεν υπάρχει καμία αστάθεια στο android. Η 2.2 είναι μακράν καλύτερες απο τις προηγούμενες, και όσα κινητά την έχουν official τρέχουν πολύ γρήγορα και πολύ σταθερά. Και αν θες να την πειράξεις πολύ και γίνει λίγο ασταθής, επιλογή σου... Έχεις τουλάχιστον επιλογές.

Δημοσ.

Και τελικα για galaxy ποτε βγαινει αυτη η τιμημενη η 2.2?? Εχουμε κανα νεοτερο???

Εγω εβαλα για δοκιμη το one click lag fix απο android market. Πανευκολο στην εγκατασταση και το κινητο πραγματικα πεταει. Κι ενω το πειραζω ιδιαιτερως δεν μου χει κανει καποιο κολλημα μεχρι στιγμης και πριν και μετα την εγκατασταση του lag fix. Τι το κανετε ρε παιδια το καημενο και το κολλατε συνεχεια???

Επισης κατι βασικο για μενα. Εχει ακουστει τιποτα για magenda γαλλοελληνικο σε android?

Το ειχα στο iphone και μου χε λυσει τα χερια (και τη γλωσσα). Στο galaxy κατεβασα καναδυο που βρηκα (slovoed compact κι ενα ακομα που δεν θυμαμαι) και πραγματικα ειναι οτι να ναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...