Προς το περιεχόμενο

Iphone 4 ή samsung galaxy s

tolko21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι αυτό, δεν απαξιώνω τη retina, από την πρώτη στιγμή είπα ότι ανάμεσα στα χρώματα της samoled και την ανάλυση της retina προτιμώ το 1ο.

Δεν προσπαθώ να θάψω τη retina ούτε να βρω τις σουπερ έρευνες που βγάζουν την retina την υπεροθόνη υπερεκθέτοντάς την απέναντι στον ανταγωνισμό. Φταίει το σύστημα.

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Δεν είναι αυτό, δεν απαξιώνω τη retina, από την πρώτη στιγμή είπα ότι ανάμεσα στα χρώματα της samoled και την ανάλυση της retina προτιμώ το 1ο.

Δεν προσπαθώ να θάψω τη retina ούτε να βρω τις σουπερ έρευνες που βγάζουν την retina την υπεροθόνη υπερεκθέτοντάς την απέναντι στον ανταγωνισμό. Φταίει το σύστημα.

Αντίστοιχα, απο την καθημερινή χρήση, εγώ προτιμώ το 2ο και με μεγάλη διαφορά! Σε σημείο που όπως ειπα, όταν κοιτάζω την οθόνη του samsung να νιώθω πως είναι ένα "παλιό" κινητό! Στην καθημερινή χρήση στην οθόνη μιας φορητής συσκευής βλέπω κυρίως μηνύματα και σελίδες (και γενικότερα κείμενο) και όχι videos και φωτογραφίες!

B)

Δημοσ.

Λοιπον μετα το root,lagfix και autokiller το galaxy πεταει αλλα δυστυχως το 3gs που ειχα ηταν 1 κλικ πιο γρηγορο και σιγουρα 2 κλικ πιο σταθερο..Βεβαια σωζει καπως τη κατασταση το hardware που ειναι εξαιρετικο αλλα θελω να δω παραπανω πραγματα απ το android στο θεμα ταχυτητα,σταθεροτητα...Για να πω την αληθεια δε ξερω αν θα τα δω..

Σιγουρα μου λειπει το ios σε μερικα πραγματα και πιστευω με καταλαβαινουν ατομα που καναν αυτη τη μεταβαση..θα δειξει.. Σε αναμονη λοιπον του update σε 2,2 για να δουμε τι θα παιχτει...

Δημοσ.

Για την ταχυτητα που λες εισαι σιγουρος???? Εμενα πιο κοντα στο 4 μου κανει παρα στο 3gs.

Ναι ειναι αληθεια οτι μερικα κολληματακια ακομα τα εχει, οπως επισης και ο music player του ειναι μερικα χρονια πισω απ του iphone.

Επειδη και μενα με ρωτανε αρκετοι φιλοι μου (μιας και ειμαι αρκετα ερωτευμενος με τα apple), αν ειμαι ικανοποιημενος απ το galaxy η θα προτιμουσα το iphone, η απαντηση που τους δινω ειναι.

Μετα απο 2 χρονια συμβιοσης με iphone, το ios ηταν οτι καλυτερο εχω δει σε κινητο και μερικα πραγματακια ακομη μου λειπουν. Απ την αλλη με το galaxy χαρηκα φορτονοντας emulators, custom themes κτλ. Σαν χρηστικοτητα εννοειται οτι το iphone ειναι αξεπεραστο. Σαν κινητο για να παιζεις (modifs, games, παραξενες εφαρμογες) το samsung ειναι αξεπεραστο.

Η προταση μου ειναι λοιπον αν εχεις τα λεφτα πῆγαινε στο iphone. Αν οχι το samsung ειναι ενα επισης παρα πολυ καλο κινητο, το οποιο ομως θα ξεχαστει σχετικα γρηγορα.

Η διαφορα εδω στην γαλλια στην τιμη με συνδεση ειναι 29 ευρω για το galaxy και 199 για το iphone. Με περιπου ιδιο προγραμμα συνδεσης.

Σαν σχεση αποδοσης τιμης βεβαια, ειναι κοροιδια το iphone, με την τοσο μεγαλη χρηματικη διαφορα.

Το ιδανικο κινητο κατ εμε ειναι iphone 4 jailbrake, αλλα σε χαμηλοτερη τιμη :P

Δημοσ.

^3 cube player για πολύ eye candy

search%3Fq%3Dpname:org.abrantix.rockon.rockonnggl

screen?id=-3502954017786997454&i=1

και είμαι 99% σίγουρος πως υπάρχει app με wireless sych με το itunes.

Question: Το cydia το έχουν αλλάξει? Γιατί εγώ θυμάμαι ένα αιώνιο reloading apps.

Δημοσ.

Κατεβασα προς το παρον να δοκιμασω τον double twist. Σαν πρωτη επαφη φαινεται αρκετα εως πολυ καλος θα ελεγα σε σχεση με το χοντροκομενο menu του default player. Το βραδυ θα δοκιμασω και τον συγχρονισμο με itunes να δουμε πως θα τα παει κι εκει.

Σαν ηχο παντως που δοκιμασα και με ακουστικα σαν αυτα http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_fr.nsf/root/professional_headphones-headsets_headphones_502188, το samsung δινει αρκετα καλυτερη ενταση σε σχεση με το ξεψυχισμενο ειδικα σαν ενταση iphone. Και το κυριοτερο χωρις καποια ορατη παραμορφωση του ηχου.

Και σχετικα με την πιο πανω διαμαχη σχετικα με τις οθονες. Πειτε με μαζοχιστη αλλα κι εγω προτιμω την οθονη του galaxy χρωματικα παντα, σε σχεση με την υψηλοτερη αναλυση της retina.

Και ναι μπορω να τα συγκρινω διπλα διπλα μιας και η κοπελα στο απεναντι γραφειο εχει το 4;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατεβασα προς το παρον να δοκιμασω τον double twist. Σαν πρωτη επαφη φαινεται αρκετα εως πολυ καλος θα ελεγα σε σχεση με το χοντροκομενο menu του default player. Το βραδυ θα δοκιμασω και τον συγχρονισμο με itunes να δουμε πως θα τα παει κι εκει.

Σαν ηχο παντως που δοκιμασα και με ακουστικα σαν αυτα http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_fr.nsf/root/professional_headphones-headsets_headphones_502188, το samsung δινει αρκετα καλυτερη ενταση σε σχεση με το ξεψυχισμενο ειδικα σαν ενταση iphone. Και το κυριοτερο χωρις καποια ορατη παραμορφωση του ηχου.

Και σχετικα με την πιο πανω διαμαχη σχετικα με τις οθονες. Πειτε με μαζοχιστη αλλα κι εγω προτιμω την οθονη του galaxy χρωματικα παντα, σε σχεση με την υψηλοτερη αναλυση της retina.

Και ναι μπορω να τα συγκρινω διπλα διπλα μιας και η κοπελα στο απεναντι γραφειο εχει το 4;)

Στο θέμα του ήχου διαφωνώ μιας και δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα κάτι καλύτερο από το iphone! (με καλά ακουστικά προφανώς). Το galaxy στο full έχει αρκετά προβληματάκια!

B)

Δημοσ.

Λογικό να την προτιμάς σε ότι αφορά τα χρώματα αφού υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα (πιο όμορφα στο μάτι αν και δεν είναι πιστά όπως του Droid, όπως έδειξαν τα συγκριτικά).

Δημοσ.
Στο θέμα του ήχου διαφωνώ μιας και δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα κάτι καλύτερο από το iphone! (με καλά ακουστικά προφανώς). Το galaxy στο full έχει αρκετά προβληματάκια!

B)

χαρήκαμε πολύ, με καλά ακουστικά το ίδιο αρχείο ακούγεται πολύ καλύτερα. Ο κολλητός μου έχει δύο ζευγάρια ακουστικά apple άθικτα γιατί ακούει από ψείρες sennheiser των 50ε και η διάφορα είναι τραγική. Τι να κάνουμε δηλαδή, με βάση αυτό να λέμε ότι τα ακουστικά της apple δεν είναι καλά;

• Super Moderators
Δημοσ.
χαρήκαμε πολύ, με καλά ακουστικά το ίδιο αρχείο ακούγεται πολύ καλύτερα. Ο κολλητός μου έχει δύο ζευγάρια ακουστικά apple άθικτα γιατί ακούει από ψείρες sennheiser των 50ε και η διάφορα είναι τραγική. Τι να κάνουμε δηλαδή, με βάση αυτό να λέμε ότι τα ακουστικά της apple δεν είναι καλά;

Εγώ μίλησα για την ποιότητα του ήχου που βγάζει η κάθε συσκευή! Και τη σύγκριση την έκανα προφανώς με τα ίδια ακουστικά και στις 2 συσκευές!

B)

Δημοσ.

Διαφωνω καθετα...

Δημοσ.

Καταρχήν , κάτι διάβασα παραπάνω οτι για θέματα ,emulator κλπ παρε android. Emulator υπάρχουν ενα σωρό και για jb iPhone , όπως και θέματα κλπ. Για οχι jb πάω πάσο..

Το galaxy s μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όσο το έχω δει. Η οθόνη του για βίντεο ,φωτό είναι πολύ καλή. Την προτιμώ απο το 4 κυρίως λόγω μεγέθους και χρωμάτων.

Σε θέματα σταθερότητας, απο το iPhone δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το galaxy s το πειραξα σε 3 μαγαζιά για 15-20 λεπτά, και απο τα 3 μαγαζιά , στα 2 κάποια στιγμη κολησε και αναγκάστηκα να κάνω restart. Λόγω τιμής λέω αλήθεια και δεν προσπαθώ να επηρεασω κανένα. Ίσως να ειμουν και σούπερ γκαντεμης. Την 1η φορά δεν έδωσα καμία σημασία. Λέω το πειράζουν 100 χέρια τη μέρα, θα έτυχε. Αλλά και 2η φορά σε άλλο μαγαζί, τυχαίο; Δε νομίζω..

Το iPhone που το πειράζουν 200 χέρια τη μέρα, δεν κολησε ποτέ.

Μπορει με τη 2.2 να αποκτήσει καλύτερη σταθερότητα ίσως , αλλά σήμερα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Παρόλα αυτά πρόκειται για εξαιρετική συσκευή και ειδικά οποίος δεν θέλει να δώσει πολλά χρήματα ας το ψάξει.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...