Vasilisxd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ που εχω και τα δυο κινητά , μετά το Lagfix που έκανα στο Galaxy που πλέον παει σφαίρα , το προτιμώ έναντι του iPhone 4 λόγο της ανοιχτής του πλατφόρμας. Πλέον το iPhone για μένα αξίζει μόνο σαν μελλοντική ανταλλαγή με κάποιο νεότερο μοντέλο ή σκέτη πώληση
Haldol Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Πλέον το iPhone για μένα αξίζει μόνο σαν μελλοντική ανταλλαγή με κάποιο νεότερο μοντέλο ή σκέτη πώληση Αυτό ξαναπές το. Έχει τεράστια μεταπωλητική αξία το iPhone. Ένα χρόνο μετά και το πουλάνε στο 60% της τιμής αγοράς, πολλές φορές και παραπάνω! Και φυσικά ο κόσμος το παίρνει! Βρες άλλη συσκευή που να πωλείται μεταχειρισμένη με τόσο μικρή χασούρα... οι πιο πολλές συσκευές ξεφτιλίζονται μέσα σε 2-3 μήνες, όσο τούμπανα και να είναι.
Vasilisxd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικό είναι φιλε μου , αμα βγαίνει μόνο μια συσκευή το χρόνο , πόσο να πέσει , αφού ολο τον χρόνο έχει ίδια τιμή πώλησης. Απλά και χωρίς κόπο.
arxaggelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πως εχω στα χέρια μου "φθηνή" συσκευή 3ετιας! ελπίζω να μιλάς για τα πλαστικά (άσχετα που πάλι δεν συμφωνώ) αλλά έχει πλάκα να μιλάει έτσι ένας κάτοχος iphone με κινητό που χρησιμοποιεί πανομοιότυπο UI εδώ και τέσσερις γενιές/χρόνια, με τα νέα features (και καλά) να μοιάζουν με ξεροκόμματο αφού θα έπρεπε να είχαν ενσωματωθεί από την πρώτη γενιά του κινητού, όχι να μας τα.πλασάρουν σαν θαύματα του προγραμματισμού. Αλλά θα σου πρότεινα να το κρατήσεις, γιατί πιστεύω ότι θα πάρει και το gingerbread προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα το πάρει επίσημα, αλλά κόβω και το κεφάλι μου ότι θα το πάρει ανεπίσημα, και μάλιστα σε πάμπολλες παραλλαγές. Ας είναι καλά οι κοινότητες των devs
haHa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Nα ρωτησω κατι: το οποιο προβλημα εχει το galaxy s με το ασπρο χρωμα παρουσιαζεται μονο υπο μεγαλη γωνια? Υπο νορμαλ γωνια, πχ οπως κοιταμε το κινητο μας οταν γραφουμε sms ή κανουμε browsing, το λευκο χρωμα εμφανιζεται σωστα και στο galaxy s χωρις να πρασινιζει?
Vasilisxd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε τρομάζετε τον κόσμο με αυτά που γράφετε...Όχι φίλε μου , το μοβ φαινετε μόνο αν το κοιτάς με την μέγιστη δυνατή γωνία. Αν δεν αναφερόταν εδώ στο φόρουμ δεν θα το παρατηρούσα. Κοινως είναι ένα ανυπαρκτο πρόβλημα , σε αντιθεση με την κεραια του iphone Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
arxaggelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 έχω χρησιμοποιήσει για λίγο Iphone αλλά δεν τα έχω βάλει πότε δίπλα δίπλα. χρησιμοποιώντας λοιπόν μόνο το SGS έχω να πω ότι αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα απλά δεν υπάρχει περίπτωση να παρατηρήσεις κανενός είδους χρωματική παραμόρφωση. Ίσα ίσα που τα χρώματα είναι από τα καλύτερα που θα βρεις σε κινητό.
Haldol Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κοινως είναι ένα ανυπαρκτο πρόβλημα , σε αντιθεση με την κεραια του iphone Κι η κεραία ανύπαρκτο είναι πρακτικά. Μόνο από το field test έχω καταφέρει να δω την πτώση του σήματος όταν το πιάνω στην κάτω αριστερή γωνία.
thanos75x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω μια μεγαλη απορια... Αφου οι φορτιστες και στο IPhone και στο HD2 και στο Desire (GALAXY δεν ειχα ποτε μεχρι τωρα) ειναι USB γιατι αυτη η πουτ@ν@ η apple δεν εβγαζε μια γ@μημενη θυρα mini usb να τελειωνουμε και να βλεπει το κινητο σαν καρτα οπως ολα τα αλλα νορμαλ τηλεφωνα οταν το συνδεεις με το pc και μας τυρανναει με το σκατο ITunes ?
haHa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε τρομάζετε τον κόσμο με αυτά που γράφετε...Όχι φίλε μου , το μοβ φαινετε μόνο αν το κοιτάς με την μέγιστη δυνατή γωνία. Αν δεν αναφερόταν εδώ στο φόρουμ δεν θα το παρατηρούσα. Κοινως είναι ένα ανυπαρκτο πρόβλημα , σε αντιθεση με την κεραια του iphone χρησιμοποιώντας λοιπόν μόνο το SGS έχω να πω ότι αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα απλά δεν υπάρχει περίπτωση να παρατηρήσεις κανενός είδους χρωματική παραμόρφωση. Ίσα ίσα που τα χρώματα είναι από τα καλύτερα που θα βρεις σε κινητό. Καλα το φανταστηκα λοιπον. Απλα ειναι ενα προβλημα-μειονεκτημα που δεν προκειται ποτε να δεις σε πραγματικη χρηση. Γιατι φανταζομαι κανενας δεν στελνει sms ή κανει browsing (περιπτωσεις που υπαρχει πολυ ασπρο χρωμα) υπο μεγιστη γωνια. Αν τωρα καποιος πραγματι στελνει sms υπο τετοιες γωνιες, τοτε καλυτερα να αποφυγει το galaxy s! Αντιθετα, το εξαιρετικο μαυρο που εχουν οι amoled θα το παρατηρεις συνεχεια σε σχεση με αλλα κινητα που δεν εχουν τετοιο επιπεδο μαυρου χρωματος. Το ιδιο ισχυει και για το μεγεθος της οθονης που σε βοηθαει να απολαυσεις περισσοτερο φωτογραφιες,video, browsing. Tωρα σε σχεση με το iphone 4, οντας κατοχος του για λιγο καιρο και εδω και καιρο κατοχος του iphone 3gs, θα ελεγα οτι αν κινειστε συχνα σε περιοχη με μετριο σημα, τοτε θα εχετε αρκετες φορες προβλημα με το σημα, ακτι που δνε θα εχετε με αλλα κινητα.
johnieXoX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αν τα pc έβλεπαν το iphone σαν απλή κάρτα μνήμης, τότε θα μπορούσες να του φορτώσεις πάνω ότι θέλεις, και δεν θα αγόραζες μουσική από το itunes. Είναι ο ίδιος λόγος που είναι κλειδωμένο το bluetooth, να μην είναι εύκολη η διακίνηση αρχείων.
thanos75x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα αυτο το Bluetooth μη μου το Θυμιζεις γιατι ειναι αλλη μεγαλη πονεμενη ιστορια... Λες και σε εχουν αποξενωσει νοιωθεις ουτε mp3 ουτε jpg να ανταλλαξεις ουτε τιποτα Μα ετσι κι αλλιως οτι MP3 εχω στο pc μου τα ριχνω με sync και τα εχω και στο τηλεφωνο δεν προκειται ποτε να αγορασω μουσικη απο το χαζοITunes
arxaggelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το SGS δεν έχει ΚΑΝΕΝΌΣ είδους πρόβλημα με τα χρώματα. Η ιστορία που ξεκίνησε με το λευκό και τις γωνίες κλπ είναι όπως με το μαύρο χρώμα στα μπλουζάκια: έχεις δύο μαύρα μπλουζάκια που νομίζεις για το καθένα ότι είναι εντελώς και απόλυτο μαύρο, και μόλις τα βάλεις δίπλα δίπλα αντιλαμβάνεσαι ότι όχι μόνο δεν είναι ίδια, αλλά κανένα από τα δύο δεν είναι τελικά το «απόλυτο» μαύρο. Η διαβόητη μπλε ανταύγεια ΔΕΝ γίνεται αντιληπτή ούτε υπό γωνία, και σε καμία περίπτωση σε καθημερινή χρήση. Απλά καταλαβαίνεις κάποιου είδους διαφορά μόνο σε σχέση με την (καλύτερη τεχνολογικά) retina του iP4, μόνο υπό συγκεκριμένη γωνία και φως, και μόνο αν πραγματικά τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Αν δεν είχαν εμφανιστεί οι φώτο στο ίντερνετ, οποίος μου τοκ έλεγε θα τον έβγαζα παλαβό μετά από ενάμιση μήνα με το κινητό. Και έχει τεράστια πλάκα να βρίσκουν ορισμένα sites «καλοθελητών» ελάττωμα στο βασικό, εντυπωσιακότερο και αδιαφιλονίκητο πλεονέκτημα του SGS έναντι όλων σχεδόν των άλλων κινητών.
Nomedor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα το πάρει επίσημα, αλλά κόβω και το κεφάλι μου ότι θα το πάρει ανεπίσημα, και μάλιστα σε πάμπολλες παραλλαγές. Ας είναι καλά οι κοινότητες των devs Για ανεπίσημα άστο, βγάζει ρομ ο cyanogen! Αν δεν τον ξέρεις, Googleαρε το. Είναι απλά ο διασημότερος στο χώρο και βγάζει για ένα σωρό κινητά. Αυτό σημαίνει ότι και honeycomb μπορεί να πάρει. Υπομονή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.