Προς το περιεχόμενο

Iphone 4 ή samsung galaxy s

tolko21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Πω πω έχετε δίκιο, το πουλάω κατεπειγόντως το Galaxy!

Η οθόνη του iPhone είναι καλύτερη, τέλος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η οθόνη του SGS είναι κακή! Μην τα μπερδεύετε. Επειδή λοιπόν ιν δε ρίαλ φάκην γουόρλντ κανένας δεν χρησιμοποιεί δύο κινητά δίπλα δίπλα, και με δεδομένο ότι η οθόνη του SGS εμένα μου φαίνεται τέλεια (δεν διϋλίζω το κουνούπι), και είναι ενώ του iPhone μικρή, βρείτε καμιά πραγματικά σοβαρή διαφορά να το συζητήσουμε.

Ιν δε ρίαλ φάκην γουόρλντ, λοιπόν, η οθόνη του iphone4 είναι εντυπωσιακότερη απο όποια πλευρά και αν τη δεις!

Επίσης η αίσθηση του galaxy είναι σαν να κρατάς κινητό των 100 ευρώ (αναφέρομαι στα υλικά κατασκευής) και ακόμη η αίσθηση του αγγίγματος πάνω στο γυαλί είναι "περίεργη" μιας και το ρημάδι το δάχτυλό σου "φρενάρει" πάνω της! Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς και θα το καταλάβεις μόνο αν δοκιμάσεις και το iphone!

Επίσης No2, η αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση (ειδικά αν πληκτρολογείς γρήγορα) είναι προβληματική μιας και ενώ το κείμενο γράφεται άμεσα, η δόνηση και η εμφάνιση των πλήκτρων που πατάς έχει καθυστέρηση και δεν ξέρεις αν έγραψες αυτό που ήθελες ή όχι!

Επίσης η samsung έβαλε τα δυνατά της για να κάνει ακόμη και το android να φαίνεται ...ασχημο, πράγμα που είναι πολύ κρίμα για ένα τέτοιο hardware!

B)

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης No2, η αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση (ειδικά αν πληκτρολογείς γρήγορα) είναι προβληματική μιας και ενώ το κείμενο γράφεται άμεσα, η δόνηση και η εμφάνιση των πλήκτρων που πατάς έχει καθυστέρηση και δεν ξέρεις αν έγραψες αυτό που ήθελες ή όχι!

τσειντς δε φακην σεττινγκς B)

στο android(desire) μου φαινεται πιο βολικη η πληκτρολογηση μιας και με παρατεταμενο πατημα σου εμφανιζεται το δευτερο συμβολο πχ (!)

Δημοσ.

Κάνεις λάθος Μπιλ. Η οθόνη του iP4 είναι καλύτερη τεχνολογικά, και αυτό για εσενα και εμένα που ξέρουμε νε ξεχωρίσουμε τη διαφορά. Αλλά όχι και πιό εντυπωσιακή, αυτο είναι άλλο θέμα.

Ναι, το έπιασα το iP4 και όπως έχω ξαναπεί, είχα εντυπωσιαστεί πραγματικά με το 3GS που ήταν πολύ μπροστά σε αίσθηση (αφής και γενικότερη), και το iP4 με άφησε αδιάφορο, γιατί αισθάνθηκα σαν να πιάνω απλά ένα σύγχρονο κινητό (και μάλιστα προσβλητικά ίδιο με τον προκάτοχό του), όχι κάτι που θα με εντυπωσιάσει πραγματικά με τις καινοτομίες του (όπως τότε το 3GS, που, πέρα από τις τραγικές ελλείψεις του, ήταν τόοοοσο μπροστά σε οθόνη, αφή και γενικότερη απόκριση που είπα ΟΚ, τρέξτε οι υπόλοιποι καταιδρωμένοι). Το iP4 είναι μια από τα ίδια, πολύ δυστυχώς, γιατί κι εγώ το περίμενα πως και πως και έφαγα το ξενέρωμα του αιώνα.

Δοκίμασα και το iP4 και, δεν ξέρω τι SGS είδες εσύ, αλλά το δικό μου δεν υστερεί καθόλου στην αφή, καθόλου όμως, και για το φρενάρισμα ούτε καταλαβαίνω τι εννοείς. Για την ακρίβεια και την ταχύτητα στην πληκτρολόγηση, επίσης δεν καταλαβαίνω, αλλά μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει swype, αν βγαίνει για iP κατέβασέ το αμέσως.

Για τη δόνηση, δεν ξέρω ειλικρινά, γιατί την έχω κλειστή, αλλά lagάρισμα στην πληκτρολόγηση ΔΕΝ υπάρχει, και είμαι και με παλιά ROM.

Η αίσθηση πλαστικού είναι ένα λάθος που η Sammy κάποια στιγμή θα το πληρώσει ακριβά, και είμαι μαζί σου, (παρόλο που μιλάμε για σχεδόν 2κ διαφορά στα λεφτά). Το UI πράγματι θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, αλλά προσωπικά δεν με χαλάει. Και, guess what, επειδή είναι android αν θέλω το αλλάζω και του σκίζω τα πρέκια, αλλά μου κάνει μια χαρά και όπως είναι. Και όχι επειδή βαριέμαι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάνεις λάθος Μπιλ. Η οθόνη του iP4 είναι καλύτερη τεχνολογικά, και αυτό για εσενα και εμένα που ξέρουμε νε ξεχωρίσουμε τη διαφορά. Αλλά όχι και πιό εντυπωσιακή, αυτο είναι άλλο θέμα.

Ναι, το έπιασα το iP4 και όπως έχω ξαναπεί, είχα εντυπωσιαστεί πραγματικά με το 3GS που ήταν πολύ μπροστά σε αίσθηση (αφής και γενικότερη), και το iP4 με άφησε αδιάφορο, γιατί αισθάνθηκα σαν να πιάνω απλά ένα σύγχρονο κινητό (και μάλιστα προσβλητικά ίδιο με τον προκάτοχό του), όχι κάτι που θα με εντυπωσιάσει πραγματικά με τις καινοτομίες του (όπως τότε το 3GS, που, πέρα από τις τραγικές ελλείψεις του, ήταν τόοοοσο μπροστά σε οθόνη, αφή και γενικότερη απόκριση που είπα ΟΚ, τρέξτε οι υπόλοιποι καταιδρωμένοι). Το iP4 είναι μια από τα ίδια, πολύ δυστυχώς, γιατί κι εγώ το περίμενα πως και πως και έφαγα το ξενέρωμα του αιώνα.

Δοκίμασα και το iP4 και, δεν ξέρω τι SGS είδες εσύ, αλλά το δικό μου δεν υστερεί καθόλου στην αφή, καθόλου όμως, και για το φρενάρισμα ούτε καταλαβαίνω τι εννοείς. Για την ακρίβεια και την ταχύτητα στην πληκτρολόγηση, επίσης δεν καταλαβαίνω, αλλά μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει swype, αν βγαίνει για iP κατέβασέ το αμέσως.

Για τη δόνηση, δεν ξέρω ειλικρινά, γιατί την έχω κλειστή, αλλά lagάρισμα στην πληκτρολόγηση ΔΕΝ υπάρχει, και είμαι και με παλιά ROM.

Η αίσθηση πλαστικού είναι ένα λάθος που η Sammy κάποια στιγμή θα το πληρώσει ακριβά, και είμαι μαζί σου, (παρόλο που μιλάμε για σχεδόν 2κ διαφορά στα λεφτά). Το UI πράγματι θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, αλλά προσωπικά δεν με χαλάει. Και, guess what, επειδή είναι android αν θέλω το αλλάζω και του σκίζω τα πρέκια, αλλά μου κάνει μια χαρά και όπως είναι. Και όχι επειδή βαριέμαι.

Εγώ κρίνω με βάση το Galaxy που έχω στα χέρια μου!

Επίσης το "του αλλάζω τα πρέκια" δεν στέκει σε καμία περίπτωση για το Galaxy! Δεν έχει καμία σχέση με το Nexus που είχα και που κυριολεκτικά του έκανα ότι ήθελα!

B)

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης το "του αλλάζω τα πρέκια" δεν στέκει σε καμία περίπτωση για το Galaxy! Δεν έχει καμία σχέση με το Nexus που είχα και που κυριολεκτικά του έκανα ότι ήθελα!

B)

Tι εννοεις? Θελω να πω, που υπερεχει το nexus, και τι μπορουσες να κανεις σε εκεινο αλλα δεν μπορεις εδω? Εκτος των διαφορων λογω 2.1 και 2.2.

• Super Moderators
Δημοσ.
Tι εννοεις? Θελω να πω, που υπερεχει το nexus, και τι μπορουσες να κανεις σε εκεινο αλλα δεν μπορεις εδω? Εκτος των διαφορων λογω 2.1 και 2.2.

Στο nexus είχες άμεσα 100% λειτουργικές roms κάθε φορά που είχαμε νέα version του android! Εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο ...ρόδινα!

B)

• Moderators
Δημοσ.
Στο nexus είχες άμεσα 100% λειτουργικές roms κάθε φορά που είχαμε νέα version του android! Εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο ...ρόδινα!

B)

True. Λογικο βεβαια απο την στιγμη που η mama G δινει τα updates της πρωτα στο Ν1.

Δημοσ.

B)

διαφωνώ αλλά έχω ήδη αρχίσει να επαναλαμβάνομαι, οπότε μένω στο περί ορέξεως.

• Super Moderators
Δημοσ.
διαφωνώ αλλά έχω ήδη αρχίσει να επαναλαμβάνομαι, οπότε μένω στο περί ορέξεως.

Μα και γω πάντα αναφέρω το "περί ορέξεως"...

Ανέφερα όσα παρατήρησα εως τώρα καθως και την αίσθηση πως με το galaxy είναι σαν να κρατάω στα χέρια μου μια κινεζικη απομίμηση του iphone (και αναφέρομαι στην αίσθηση και όχι στις δυνατότητες προφανώς)!

B)

Δημοσ.

Τα έχουμε πει 10άδες φορές όσον αφορά τα εξωτερικά πλαστικά και την ποιότητα κατασκευής της samsung που καταντάει γραφικό, το ότι η samsung είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες hardware λίγο πολύ όλοι το ξέρουν.

Τώρα το πόσο ο καθένας υποβιβάζει το galaxy σε σχέση με το τι μοιάζει να είναι και όχι το τι πραγματικά είναι, είναι άλλο θέμα.

Τώρα όσον αφορά τις φωτό!

Βλέπω διάλεξες λευκό backround, τυχαίο? Δεν νομίζω :P

Οι amoded υστερούν στο σκέτο λευκό διπλά σε μια απλή οθόνη αλλά μόνο σε αυτό και σε κανένα άλλο χρώμα. Όταν βάζεις μια εικόνα ή βίντεο δίπλα σε μια κοινή οθόνη τότε αυτή δείχνει ξεπλυμένη γιατί η amoled έχει "πραγματικό" μαύρο που δεν έχει καμία άλλη και πιο έντονα χρώματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να βάλω λίγα ακόμα: !!!!!!!!!!!!!!!! :P

Δημοσ.

Βάλε φίλε γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε!

Εγώ πήρα galaxy ένας φίλος ip4.Εκτός από την ανάλυση(Εντάξει αυτό το τα πίξελ φαίνονται είναι υπερβολή αλλά όντως το iphone έχει εξωπραγματική ανάλυση για το μέγεθός του) και την ποιότητα κατασκευής(που εντάξει και το ένα και το άλλο με silicon case..μόνο στο βάρος νιώθεις τη διαφορά που είναι συνήθεια) σε οοοοοοόλααααα τα υπόλοιπα προτιμώ το δικό μου..Πολύ περισσότερο κιόλας.Και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου.Και το φιλαράκι μου αν έχω καταλάβει καλά στο μόνο που στέκεται ότι του αρέσει περισσότερο είναι η ποιότητα κατασκευής.

Και στα χρώματα(δεν ξέρω τι καλύτερο είδατε στο ip4 πάντως δίπλα από το galaxy φαίνεται τελείως θολό),και στο σερφάρισμα,και στο μέγεθος της οθόνης,και στο γράψιμο μηνύματος(σιγά μην κάθομαι να χτυπάω τα γράμματα ένα ένα) και στο ότι το galaxy το φτιάχνεις όπως γουστάρεις!Το iphone θα το είχα βαρεθεί τον πρώτο μήνα.Με το galaxy ακόμη ψάχνω widgetάκια,και πειραματίζομαι με το οτιδήποτε υπάρχει στο κινητό.Τα πάντα τα φτιάχνεις όπως θέλεις!

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα έχουμε πει 10άδες φορές όσον αφορά τα εξωτερικά πλαστικά και την ποιότητα κατασκευής της samsung που καταντάει γραφικό, το ότι η samsung είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες hardware λίγο πολύ όλοι το ξέρουν.

Τώρα το πόσο ο καθένας υποβιβάζει το galaxy σε σχέση με το τι μοιάζει να είναι και όχι το τι πραγματικά είναι, είναι άλλο θέμα.

Τώρα όσον αφορά τις φωτό!

Βλέπω διάλεξες λευκό backround, τυχαίο? Δεν νομίζω :P

Οι amoded υστερούν στο σκέτο λευκό διπλά σε μια απλή οθόνη αλλά μόνο σε αυτό και σε κανένα άλλο χρώμα. Όταν βάζεις μια εικόνα ή βίντεο δίπλα σε μια κοινή οθόνη τότε αυτή δείχνει ξεπλυμένη γιατί η amoled έχει "πραγματικό" μαύρο που δεν έχει καμία άλλη και πιο έντονα χρώματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να βάλω λίγα ακόμα: !!!!!!!!!!!!!!!! :P

Χμ Τωρα τα έχουμε πολλές φορές και κουραζομαστε αλλα με το iPhone που έπαιζε η κασέτα ξανά και ξανά δεν είχαμε προβλημα! Κατεγραψα αυτά που με ενοχλούν αγαπητέ και όχι αυτα τα οποία ήδη γνωρίζουμε ως πλεονεκτήματα!

Αν κάποιος δεν είχε ποτέ iPhone (ειδικά το 4) και παρει το galaxy θα ενθουσιαστει προφανως! Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πως εχω στα χέρια μου "φθηνή" συσκευή 3ετιας!

Και όσο και αν διαφωνεις η οθόνη του με ξενερωσε απίστευτα! Το λευκό βλέπω περισοτερο στο web και στα μηνύματα μου και Αυτό με πείραξε! Στο 4 απο οποία γωνία και αν το δεις δεν αλλιωνεται το παραμικρό!

:)

Δημοσ.

Καλύτερα πραγματικό λευκό και ξεπλυμένο παρά πραγματικό μαύρο, οκ!

Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του!

Εμένα πχ δεν με πειράζει γιατί δεν το καταλαβαίνεις αν δεν το βάλεις δίπλα σε άλλη λευκή οθόνη, ενώ τα χρώματα τα καταλαβαίνεις και χωρίς.

Έτσι όπως το λες είναι λες κάνεις αντίποινα που ο κόσμος κράζει την apple αλλά εγώ δεν είπα ότι το galaxy έχει τα τέλεια πλαστικά όπως κάποιοι έλεγαν όχι η κεραία δεν είχε πρόβλημα.

Εγώ είπα μην συγχέουμε την αίσθηση που αφήνουν τα πλαστικά με την πραγματική ποιότητα κατασκευής του κινητού που είναι πολύ καλή.

Αν δεν κάνω λάθος εξάλλου (βαριέμαι να το ψάχνω) η samsung δεν έχει κατασκευάσει και λίγες φορές hardware για την απόλυτη apple.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλύτερα πραγματικό λευκό και ξεπλυμένο παρά πραγματικό μαύρο, οκ!

Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του!

Εμένα πχ δεν με πειράζει γιατί δεν το καταλαβαίνεις αν δεν το βάλεις δίπλα σε άλλη λευκή οθόνη, ενώ τα χρώματα τα καταλαβαίνεις και χωρίς.

Έτσι όπως το λες είναι λες κάνεις αντίποινα που ο κόσμος κράζει την apple αλλά εγώ δεν είπα ότι το galaxy έχει τα τέλεια πλαστικά όπως κάποιοι έλεγαν όχι η κεραία δεν είχε πρόβλημα.

Εγώ είπα μην συγχέουμε την αίσθηση που αφήνουν τα πλαστικά με την πραγματική ποιότητα κατασκευής του κινητού που είναι πολύ καλή.

Αν δεν κάνω λάθος εξάλλου (βαριέμαι να το ψάχνω) η samsung δεν έχει κατασκευάσει και λίγες φορές hardware για την απόλυτη apple.

Μα όπως είδες το πρόβλημα με το λευκό το καταλαβαίνεις απλά κοιτώντας το κινητό λίγο από το πλάι που αλλοιώνεται ακόμη περισσότερο! Δεν χρειάζεσαι άλλο κινητό δίπλα του για να το δεις! Το Nexus με την ταπεινή Amoled δεν είχε τέτοιο θέμα, αλλά το έχει η super duper S AMOLED?

Δεν κάνω αντίποινα, απλά με ενοχλεί που "ψυρίζαμε" το iphone για κάθε έλλειψη και στο galaxy τα θεωρούμε ασήμαντα!

Με το nexus άντεξα 5 μήνες, με το galaxy δεν θα άντεχα ούτε μια εβδομάδα!

Μετά από 2 ώρες χρήσης με το galaxy, επέστρεψα στην οθόνη του 4 και ...είδα το φως!

B)

Δημοσ.

Από τη στιγμή apple και οι οπαδοί της την ανακηρύσσουν σαν την καλύτερη/ποιοτικότερη εταιρία είναι λογικό και αναμενόμενο να έχει σκληρή κρητική είτε για σημαντικά είτε για ασήμαντα πράγματα, όπως η MS έχει ακούσει τα εξ αμάξης για τα vista.

Αυτό που λες πάντως για το πλάι που είναι πράσινο δεν το έχω ακούσει, επιβεβαίωσε αν το κάνουν όλα.

Αφού δεν τα αντέχεις τα android τι τα παίρνεις; :P

Αλλά θα σου πρότεινα να το κρατήσεις, γιατί πιστεύω ότι θα πάρει και το gingerbread, για το froyo τα ξέρεις, έχεις την εμπειρία από το nexus στην αύξηση στις επιδώσεις, κράτα το να κάνεις συγκρίσεις :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...