thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνω οτι το τζαμπα ειναι καλο αλλα υπαρχει και το: "ό,τι δινεις παιρνεις..." Αχ αυτοι οι x d @ Αν διαβασεις παραπανω θα καταλαβεις οτι ειμαι κατοχος και HD2 και IPhone 3gs και Desire και η ζωη συνεχιζεται... Anyway παω για υπνο καλη η κουβεντα μας αλλα το πρωι πρεπει να ξυπνησω νωρις. Καληνυχτα σε ολους
Nightstrike Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το δικό μου "βάθος χρόνου" κρατάει από το πρώτο iphone, σου αρκεί??? Και αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματά μου θα δεις πως όλο αυτό το διάστημα πέρασαν ταυτόχρονα και σχεδόν όλα τα τηλέφωνα από τα χέρια μου με τελευταίο το Nexus One με froyo 2.2 που έμεινε μαζί μου σχεδόν 4 μήνες. Καταρχάς το κατάλαβες ότι δεν απευθυνόταν αυτό για το βάθος χρόνου σε εσένα ε? και ναι έχω διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα σου, δεν μου λένε κάτι μιας και πολλά διαψεύστηκαν όταν απέκτησα το android. Βέβαια τι σχέση έχει αυτό με αυτό που σου είπα εγώ δεν καταλαβαίνω? Σου είπα να φέρεις ένα παράδειγμα (πράγμα που αρνήθηκες) όχι να μου δείξεις τα πτυχία σου! Όσο αφορά για την περιβόητη retina. Όταν στα 2 εκατοστά δεν βλέπεται Pixels τότε στα 15-20-30 εκατοστά βλέπετε λιγότερα από τα υπάρχοντα Pixels και αυτό δείχνει ότι θα μπορούσε να πετύχει το ίδιο effect στα 15-20-30 εκατοστά με λιγότερα Pixels ή θα μπορούσε να αυξήσει λίγο την οθόνη και να κρατήσει τα ίδια pixels. Αλλά φυσικά διάλεξε να το κάνει έτσι για να το φέρνετε στην μούρη σας και να λέτε αχ δεν φαίνονται τα Pixels είναι γαμάτο! ---------- Προσθήκη στις 02:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- Συμφωνω οτι το τζαμπα ειναι καλο αλλα υπαρχει και το: "ό,τι δινεις παιρνεις..."Αχ αυτοι οι x d @ Αν διαβασεις παραπανω θα καταλαβεις οτι ειμαι κατοχος και HD2 και IPhone 3gs και Desire και η ζωη συνεχιζεται... Anyway παω για υπνο καλη η κουβεντα μας αλλα το πρωι πρεπει να ξυπνησω νωρις. Καληνυχτα σε ολους καλά γενικά η google δίνει πολλά τζάμπα και ποιοτικά προγράμματα και κερδίζει με άλλους τρόπους, οπότε σκέψου ότι κάτι δίνεις αλλά όχι λεφτά. Και η htc έβγαλε δικό της navigator με το desire HD και το δίνει τζάμπα. τυχαίο? καλό βράδυ!
Vasilisxd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το Galaxy S πάντως , στην παρούσα έκδοση 2.1 αργεί παρά πολύ να κάνει οτιδήποτε. Όχι συνέχεια αλλά , σε εμένα τουλάχιστο , το κάνει στο 50% των περιπτώσεων. Το πρόβλημα λυνετε με restart αλλά και πάλι μετά απο λίγο το εμφανίζει ξανά. Πάντως με την 2.2 λένε ότι είναι εντάξει...Κάνω υπομονή και το εχω βάλει στην άκρη , μέχρι να βγει το froyo. Μέχρι τότε θα δουλεύω με το 4άρι μου. Εάν το froyo λύσει το πρόβλημα της καθυστέρησης , ίσως , λεω ίσως εγκατάλειψω το iPhone.
kirileman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το Galaxy S πάντως , στην παρούσα έκδοση 2.1 αργεί παρά πολύ να κάνει οτιδήποτε. Όχι συνέχεια αλλά , σε εμένα τουλάχιστο , το κάνει στο 50% των περιπτώσεων. Το πρόβλημα λυνετε με restart αλλά και πάλι μετά απο λίγο το εμφανίζει ξανά. Θέλει το lagfix και βέβαια, την επιπλέον RAM που χωρίς froyo μένει ανεκμετάλλευτη.
thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ... Εάν το froyo λύσει το πρόβλημα της καθυστέρησης , ίσως , λεω ίσως εγκατάλειψω το iPhone. Προδοτη!
kirileman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτσε μην πάει σε τίποτα windows phone, δε ξέρω, βέβαια, αν αυτό τώρα πια θεωρείται προδοσία...
thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικα ειμαι ανυπομονος να δω τι ψαρια θα πιασουν τα windows phones... Εχω δει κατι βιντεακια στο ιντερνετ αλλα δεν μου πολυ αρεσαν. Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα αλλιως ολοι θα κυκλοφορουσαμε με την ιδια γυναικα και το ιδιο αμαξι
tolko21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Έτσι, φωτό και ταινίες, galaxy. Σερφάρισμα και ανάγνωση κειμένων γενικότερα, iPhone. Ακριβώς αυτή την απάντηση ζητούσα ανοίγοντας αυτό το topic!Ευχαριστώ Bro! Αρα εγω που ψάχνω Σερφάρισμα και ανάγνωση κειμένων γενικότερα πάω καρφί για Iphone...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβώς αυτή την απάντηση ζητούσα ανοίγοντας αυτό το topic!Ευχαριστώ Bro!Αρα εγω που ψάχνω Σερφάρισμα και ανάγνωση κειμένων γενικότερα πάω καρφί για Iphone... Εσείς που το έχετε στα χέρια σας, οταν το κοιτάτε το galaxy απο γωνία, τι χρώματα αποκτά η οθόνη; Πρασινωπα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Σου έρχεται σε λίγο real pic και όχι έτοιμη απο review
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εννοώ αυτό: Όλο το σετ με τις original pics εδώ: http://www.flickr.com/photos/billdanos/sets/72157625061308932/ Σε ανοιχτόχρωμα θέματα το galaxy έχει θέμα και με το λευκό αλλά και με τη γωνία θέασης!
giorgos147 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως έβαλα μία εικόνα με "ζωντανά" χρώματα και άσπρο, και δε παρατήρησα κάποιο φαινόμενο πρασινίσματος. Ίσως φταίει το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης σου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως έβαλα μία εικόνα με "ζωντανά" χρώματα και άσπρο, και δε παρατήρησα κάποιο φαινόμενο πρασινίσματος. Ίσως φταίει το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης σου. Όπως θα δεις και οι 2 οθόνες είναι στο 100% και το power save στο galaxy disabled!
arxaggelos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πω πω έχετε δίκιο, το πουλάω κατεπειγόντως το Galaxy! Η οθόνη του iPhone είναι καλύτερη, τέλος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η οθόνη του SGS είναι κακή! Μην τα μπερδεύετε. Επειδή λοιπόν ιν δε ρίαλ φάκην γουόρλντ κανένας δεν χρησιμοποιεί δύο κινητά δίπλα δίπλα, και με δεδομένο ότι η οθόνη του SGS εμένα μου φαίνεται τέλεια (δεν διϋλίζω το κουνούπι), και είναι ενώ του iPhone μικρή, βρείτε καμιά πραγματικά σοβαρή διαφορά να το συζητήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.