tolko21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι κάτοχος ενός iphone 3g που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποστρατεύσω.Είμαι ανάμεσα στο iphone 4 και Samsung galaxy s.Το samsung είχα βρει από το ebay unlocked στα 400 ευρω αλλά δίστασα την μετάβαση σε android.Με ενδιαφέρει πολύ το σερφάρισμα στο διαδικτυο,η αναγνωση pdf περιοδικών και βιβλιων και η ακρόαση μουσικής.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
nikos21aek Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί δεν πηγαίνεις να τα δοκιμάσεις; imho στο σερφάρισμα είναι καλύτερο το galaxy.Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Βρες ένα demo και των δύο πριν αποφασίσεις. Αν και με την οθόνη που έχει το iPhone μάλλον πάει άκλαυτο το Galaxy.
tolko21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Το galaxy s το εχω δει.Είναι καταπληκτικο,το iphone δεν το εχω δει απο κοντα.Επεσε ακριδα και δεν εμεινε ουτε λεπι για να το τσεκαρω.
Tigran Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Άμα τα δει από κοντά, δύσκολα θα επιλέξει το Galaxy S. Ακόμα και ισάξια να ήταν τα κινητά(σχεδόν είναι), το design του iPhone 4 είναι πολύ προκλητικό. Για το Android μη μασάς πάντως. Είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό. Μπορεί (κατά την άποψη μου) να μην έχει ωριμάσει πλήρως, αλλά δεν θα σε απογοητεύσει. Με android τρέχεις και flash (αν σε ενδιαφέρει).
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Desire HD my friend Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
niksakl Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αν θες ένα in designατο gadget με πολλές λειτουργίες πας σε iphone. Αν θες ένα μικρό υπολογιστικό σύστημα που είναι ΚΑΙ τηλέφωνο και τρέχει ένα ταχύτατα εξελισσόμενο λειτουργικό με ανεξάντλητες δυνατότητες πας για Galaxy... Η γρήγορη πρώτη ματιά αδικεί το samsung καθώς δεν μπορείς να δεις έτσι τα πλεονεκτήματα του android έναντι του iOS... από την άλλη -για μένα πάντα- αν δεν σε ενδιαφέρουν τα "extra" καλούδια ενός ανοιχτού λειτουργικού τότε άσε το... Αλλά αν είναι όντως έτσι η κατάσταση, τότε γιατί να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά για ένα τέτοιο πράγμα αν δεν σε ενδιαφέρουν τα features? πάρε ένα ΝΟΚΙΑ 6110 και είσαι κομπλέ!!! Βέβαια περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα... Όμως συνοψίζοντας, να ξέρεις πως με μια γρήγορη ματιά από κοντά, μπορείς απλά μόνο να πάρεις μια ιδέα για το build του samsung και όχι να το κρίνεις για αυτό που πραγματικά είναι... ενώ τα όρια του Iphone δεν είναι και πολύ μακριά από αυτό που θα δεις την πρώτη μισή ώρα...
Vasilisxd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικά σε ότι περιλαμβάνει την οθόνη , το iPhone σου δίνει την μέγιστη δυνατή ευκρίνεια για ξεκούραστο διάβασμα. Στο Galaxy , παρόλο που είναι 4inch δεν φαίνονται τόσο καθαρά. Ανάμεσα στα Android όμως , έχει Τop οθόνη. Από θέμα internet σίγουρα είναι καλύτερο το iPhone, ζουμάρει και χειρίζεται με πιο ρεαλιστικό τρόπο τις κινήσεις των χεριών στον browser και δείχνει περισσότερο περιεχόμενο στις ιστοσελίδες (περιεχόμενο που δεν φαινετε στο Galaxy π.χ ενσωματωμενα YouTube video(τα οποία ανοίγει με το YouTube app)) αλλά αυτό θα εξισορροπηθεί ίσως με τον ερχομό του froyo.(Το οποίο θα έχει και flash(για όποιον ενδιαφέρετε)). Από μουσική είναι σίγουρα καλύτερο το Galaxy , μπορείς να κατεβάσεις απευθείας τα Covers από τα mp3, να κατεβάσεις απευθείας όποιο mp3 θέλεις free και να οργανώσεις την μουσική σου. Από θέμα χειρισμού στην μουσική είναι και τα δύο εξίσου εύκολα (αν εξαιρέσεις τα απίστευτης ποιοτητας ακουστικά της Apple με πολλαπλές λειτουργειες vs τα νορμαλ της Samsung αλλά το Galaxy έχει πολύ πιο δυνατό μεγάφωνο από το iPhone 4. Από εκεί και πέρα , εάν σου αρέσει να ασχολείσαι με διαφόρων ειδών πράγματα πάρε Galaxy, αν θέλεις διασκέδαση + ποιότητα , πάρε iPhone. Επίσεις , κομμένα τα παιχνιδάκια "που ίσως παίζεις" στο iPhone. Έχεις όμως πολύ καλές εφαρμογές (που δεν έχουν σχέση με games). Στον χειρισμό των μενού και την γενική λειτουργία των συσκευών , το Galaxy είναι εξίσου καλό , αλλά με μερικά κοληματάκια (λογικό γιατί ενώ στο iPhone έχεις μόνο εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας , στο Galaxy έχεις ότι θές, και λόγο multitasking ,π.χ στο Galaxy αν ανοίξεις μια ιστοσελίδα και κλείσεις τον browser και τον ανοίξεις πάλι μετά απο λίγο , η σελίδα θα έχει φορτώσει ενώ σε iPhone θα συνεχίσει απο εκεί που φόρτωνε) τα οποία φαινετε να διορθώνονται με το froyo. Βέβαια το froyo δεν έχει έρθει ακόμα για το Galaxy. Κάτι τελευταίο, το Galaxy έχει 3 φορές λιγότερο SAR από το iPhone
KAKADI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ααααχ..Και γω αναμεσα στα 2 ειμαι βεβαια μεχρι να βγει και το desire hd και να γινουν 3!! Το σιγουρο ειναι οτι δε μπορω να αποχωριστω ευκολα το iOS και καποια καλουδια του (ειμαι κατοχος 3gs)..Απ την αλλη βεβαια εχω βαρεθει πια τα synchronise και κοντρα synchronise...Επισης θελω να πει καποιος που δοκιμασε και τα 2 τον ηχο που βγαινουν απ τα ακουστικα και για χρηση mediaplayer γενικα πιο υπερτερει καθως ναι ειμαι απ τους τυπους που λογω εργασιας και για να ξεφυγω λιγο και τη μουσικη μου θελω και τις σειρες μου να βλεπω..Μιλαμε παντα με ακουστικα..δεν με ενδιαφερουν καν τα ηχεια.. Εννοειται παντα επειδη το ιντερνετ και στα 2 ειναι τζαμι περναει σε δευτερη μοιρα.. Παντως οπως εχω γραψει και σε αλλο ποστ το iphone δε χανει την τιμη του σε σχεση με τις android συσκευες..Θα πωλειται μεχρι να αντικατασταθει σε στανταρ τιμη και αν θες το πουλας χωρις να χασεις λεφτα.. Απ την αλλη το Divx ειναι μεγαλη κινηση για μενα παντα.. Αν μπορει καποιος να μου απαντηση σε αυτα που ρωτησα για media player να το κανει γτ δεν εχω πετυχει συγκριτικο μεταξυ των 2 ως media players με ακουστικα.. Για την οθονη μην πειτε κατι μιας και απ το 3gs οποιο και να παρω καλυμμενος θα μαι..
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ένα πράγμα θα πω στον OP. Πως θα δεχόταν να πάρει ένα κινητό, που ξέρει ότι αντιγράφει το iPhone? Βλέποντας το Galaxy, είπα κοίτα να δεις που θέλουν να μοιάσουν στο iPhone για να πουλήσουν. Έχει τα ίδια εικονίδια.
Vasilisxd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τα ακουστικά της Apple είναι ανώτερα αλλά και πάλι μπορείς να αγορασεις κάποια ισαξια απο αλλού. Το θέμα για μένα είναι τα χειριστήρια , έχει επόμενο , ένταση , παύση , απάντηση σε κλήση. Της Samsung έχουν μόνο απάντηση σε κλήση και είναι απο αυτά που μπαίνουν βαθειά στο αυτί.
johnny21a Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αν το θες για διαβασμα και για σερφαρισμα τοτε εννοειται πας για Galaxy αλλιως πας για γυαλια με την 3,5" του iPhone οση ευκρινια και να εχει...
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 αυτά που μπαίνουν βαθειά στο αυτί. ...aka "In Ear" Αν το θες για διαβασμα και για σερφαρισμα τοτε εννοειται πας για Galaxy αλλιως πας για γυαλια με την 3,5" του iPhone οση ευκρινια και να εχει... Έχεις μπει ποτέ Internet από iPhone? Πατάς σ' ένα link και παρόλο που έχει διάφορα γύρω του, πατιέται αυτό που θέλεις!
KAKADI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 In ear???Ιουυυυ..Δε μιλαω ομως για ποιοτητα ακουστικων.Ακουστικα αγοραζεις σιγα...Μιλαω για τον ηχο γενικοτερα που φτανει στα ακουστικα.. Δεν εχω θεμα με το διαβασμα εδω με βολευει το 3Gs..Σαφως και μια μεγαλυτερη οθονη ειναι καλυτερη για τετοια δουλεια..Αλλα με καιει το θεμα της χρησης σαν media player περισσοτερο.. Για να δωσω ενα παραδειγμα πριν απ το 3gs ειχα nokia 5800 και σε συγκριση με τα ιδια ακουστικα το iphone ηταν χρονια μπροστα απο ηχο.. βεβαια το 5800 ειχε καλυτερα ηχεια αλλα αυτο ειναι κατι που δεν με νοιαζει μιας και δεν ακουω ποτε απ τα ηχεια...
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Όποιος θέλει Specs, να κάνει τα πάντα το κινητό, κλπ πάει στο GALAXY... Όποιος θέλει ωραία αίσθηση και Design, κάτι το οποίο έρχεται από τον όμορφο σχεδιασμό του iPhone (unibody και αλουμίνιο), πάει για iPhone. Είναι άδικο να συγκρίνει κάποιος το iPhone με βάση τα Specs και αυτά που προσφέρει γιατί όσες ελλείψεις έχει, τόσο ωραίο είναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.