katerina_a_86 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Θα μείνω λίγους μήνες στο Λονδίνο. Έχω το cosmote 120. Πως με συμφέρει να κινηθώ τηλεπικοινωνιακά??
billma Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Θα μείνω λίγους μήνες στο Λονδίνο.Έχω το cosmote 120. Πως με συμφέρει να κινηθώ τηλεπικοινωνιακά?? Κατα την γνώμη μου να παρεις απο Αγγλία κάρτα κινητού
Helionar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό που σου είπε ο φίλος παραπάνω είναι το πιο συμφέρον.Οι Αγγλικές εταιρίες προσφέρουν και διάφορα πακέτα καρτοκινητών (pay as you go) για ομιλία και με εξωτερικό.
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή να την κόψω την σύνδεση στην Ελλάδα? Έχω συμβόλαιο μάλλον δεν γίνεται.
Nikosgiann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 τι εννοεις δεν γινεται? αν εχεις περασει εξαμηνο απο την αρχη του συμβολαιου,φυσικα και γινεται.. παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις
Helionar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορείς να το μετατρέψεις σε καρτοσυμβόλαιο με σχετικά μικρό πάγιο (15-20 Ε) αλλα θα έχεις κάποιες λογικές κυρώσεις στις επιδοτήσεις κτλπ.
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή να την κόψω την σύνδεση στην Ελλάδα?Έχω συμβόλαιο μάλλον δεν γίνεται. Δεν έχεις κανέναν συγγενή που να την χρειαστεί;
isay Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή να την κόψω την σύνδεση στην Ελλάδα?Έχω συμβόλαιο μάλλον δεν γίνεται. Αν έχει περάσει το υποχρεωτικό διάστημα παραμονής στο 120, μπορείς να το μετατρέψεις σε μηδενικό πάγιο. Σου κοστίζουν παραπάνω τα τηλέφωνα, αλλά τουλάχιστον δεν χάνεις το νούμερο. Επίσης ενεργοποιείς την περιαγωγή. Για αγγλία, μόλις φτάσεις θα πάρεις μια sim για καρτοκινητό και να παραμείνεις στις εταιρείες orange, o2 t-mobile). Π.χ. η o2 έχει πακέτο με δωρεάν internation minutes bolt on.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.