rafail1994 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 το πρόβλημα που αντιμετώπισες όταν έκανες την εγκατάσταση των windows xp ποιο ήταν ;; Ναι το έχω το cd. Τι να κάνω τώρα! ξανά στήσε τα windows xp από την άρχει δες έναν οδηγό εδω
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καταρχας αν ξαναβαλεις το cd και εγκαταστησεις τα xp να εχεις υποψην σου οτι θα χασεις οτι εχεις απ τον σκληρο γιαυτο παρε πρωτα ενα backup επισης αφου εχεις win7 τι τα θες τα xp?
konm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι Παιδιά δυστυχώς δεν τα καταφερνω. Αν θέλετε να με ξαναβοηθηστε βήμα βήμα απο την αρχή καλώς αλλιώς αφήστε το.
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Πρωτα απ ολα, εχεις σημαντικα αρχεια μεσα στο σκληρο σου δισκο? δηλαδη θα σε πειραζε αμα τα χασεις?
rafail1994 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι Παιδιά δυστυχώς δεν τα καταφερνω. Αν θέλετε να με ξαναβοηθηστε βήμα βήμα απο την αρχή καλώς αλλιώς αφήστε το. πες μας τι πρόβλημα έχεις και δεν μπορείς να στήσεις τα windows xp σου εμφανίζει κάποιο μήνυμα;
konm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν το πάμε αναλυτικά απο την αρχή. Ανοίγω τον υπολογιστή και μου εμφανίζει το λογότυπο της μητρικής και κάτω μου λέει να πατήσω το delete που με παει στα boots και σ'αυτα και μου βγάζει επίσης το tab για να τις ρυθμίσεις της bios. Όταν πατήσω όμως το tab μου βγάζει μια μαύρη οθόνη με μια παύλα η μου βγάζει να πατήσω ctrl,alt,del για να κάνει επανεκινηση. Παει να κάνει επανεκινηση αλλα μένει αδράνης η οθόνη. Την ξανανοιγω μετα αλλα πρέπει να κάνω κλείσω και να ξανανοιγω τον υπολογιστή απο το κουμπί. Δεν μου νοιάζει να χάσω τα αρχεία με νοιάζει να δουλέψει ο υπολογιστής.
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ok. συνδεσε τον σκληρο δισκο με τα καλωδια του(αν θυμαμε καλα τον ειχες ξεσυνδεσει πιο πριν) και ανοιξε τον υπολογιστη με το cd των windows μεσα και πες μας τι σου δειχνει
konm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο που σας είπα και προηγούμενος μου βγάζει με λογότυπο και ττα δυο κουμπιά
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 η μητρηκη σου εχει μια μπαταρια (συνηθως κοντα στην καρτα γραφικων στο κατω μερος) βγαλε με προσοχη την μπαταρια για ενα λεπτο περιπου και μετα ξαναβαλτην με την ιδια φορα(πολικοτητα) οπως οταν την εβγαλες (αυτο λεγεται clear cmos- θα επαναφερει τις ρυθιμισεις στο bios). Αν το κανεις αυτο και μετα δεν μπορει να ξεκινησει την εγκατασταση των windows μαλον φτεει η μητρικη για τα προβληματα που σου βγαζει ---------- Προσθήκη στις 17:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ---------- Οταν θα βγαλεις την μπαταρια ο Η/Υ να ειναι εκτος μπριζας
vaggospat13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 για να τελειωνουμε πρεπει να κανεις τον υπολογιστη να μπουταρει απο το cd μολις τον ανοιξεις πατα F11 (στις περισσοτερες μητρικες αυτο ειναι) και διαλεξε το cd rom μετα τηα σ πει νασ πατησεις οποιοδηποτε πληκτρο για να κανει boot απο cd πατα καποιο πληκτρο και η εγκατασταση θα αρχισει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.