Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MacBook pro

konm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδία καλημέρα σε όλους έχω σοβαρό πρόβλημα με Mac book pro. Πάω να τον ανοίξω και μου έχει συνέχεια αναμένει την οθόνη με μια γη που αναβοσβήνει. Έχω κάνει άπειρες προσπαθείες. Βάζω επίσης το cd εγκατάστασης των Mac και κολλάει στην εύρεση δίσκου δεν βλέπει κανένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το που ανοίγει το macbook πάτησε το option key.Εκεί πρόσεξε μήπως έχεις επιλέξει boot from network.

Συνήθως αυτή η εικόνα βγαίνει όταν προσπαθεί να bootαρει απο το network.Για τσέκαρε το..

Επίσης πολλοί χρήστες τελικά κατέληξαν στο apple care μετά απο αυτό το πρόβλημα..μακάρι εσένα να είναι το boot from network και να μην χρειαστείς apple care.

(εκτός αν είναι μέσα στην εγγύηση οπότε νο προμπλεμ);-)

Αν δεν βαριέσαι ψάξε στο γουγλη το blinking earth icon.

Ανοίγω τον υπολογιστή και μου εμφανίζει μια μαύρη οθόνη που λέει αυτο: no bootable device - insert boot disk and press any key. Τι να κάνω ρε Παιδιά βοηθηστε με. Και όταν πήγαινα να ξαναεγκαταστησω τα macosx δεν μπορούσα να δω το σκληρό.

Είναι πολύ πιθανό να τα έχει τινάξει ο σκληρός..Αν δεν το φοβάσαι και έχεις αλλον σκληρό δοκίμασε να δείς αν θα τον δεί.Αλλιώς πολύ φοβάμαι οτι θα πας σε apple care και service..:fear:

1. Βάλε το δισκάκι με το snow leopard.

2. Power Off.

3. Power On και αμέσως πάτα το c key ώστε να μπουτάρει από το superdrive.

4. Τρέξε το disk utility από το menu που βγάζει το δισκάκι του Snow Leopard και κοίτα να δεις αν "βλέπει" το Macintosh HD.

5. Αν όχι ο σκληρός τα έπαιξε!

6. Αν ναι κάνε repair...

Αμα συνδεέεις παραπάνω απο δυο εξωτερικούς σκληρούς το παθαίνει αυτο (την πατησα και εγω).

Ωπ, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Δηλαδή εάν συνδέσω παραπάνω από δύο εξωτερικούς σκληρούς (δηλαδή 3ς ή και με δύο γίνεται; ) θα πάθω το ίδιο με το παλικάρι;

Ναι, αλλά μόνο αν είναι πανσέληνος.

(πέρα από το χιούμορ, εννοείται πως μπορείς να συνδέσεις όσους εξωτερικούς δίσκους θέλεις)

Ναι, αλλά μόνο αν είναι πανσέληνος.

(πέρα από το χιούμορ, εννοείται πως μπορείς να συνδέσεις όσους εξωτερικούς δίσκους θέλεις)

Και ας έχει ανάδρομο Ερμή; :P

Υ.Γ. Thnx, γιατί ανησύχησα.... (μετά από τα Windows, όλα τα περιμένω!! )

Παιδειά οσο και αν σας φαινετε περιεργο το παθαίνο αυτο απο τότε που έκανα bootcamp έχει τύχει να συδέσω στο hub που έχω τρείς εξωτερικούς (με δικό τους power supply) και να μην φορτώνει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...