fonzi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αγόρασα χθες βράδυ μια τβ-οθόνη υπολογιστή από το πλαίσιο αλλά δεν μου κάνει τελικά. Εψαχνα PVA ή S-IPS panel διότι θα έχω περίεργες γωνίες θέασης (θα χρησιμοποιηθεί 99% ως απλή τβ σε διαμέρισμα μονόχωρο-στουντιο). Την πάτησα από βιασύνη στην επιλογή (φορτώθηκα ΤΝ πανελ) διότι ήταν από τις ελάχιστες διαθέσιμες λόγω της απεργίας των φορτηγών και ήθελα να την πάρω άμεσα. Ανοιξα το κουτί για να δω το μέγεθος αν βολεύει και τι συνοδευτικά έχει. Δεν ξεπακετάρησα τη βάση, τηλεκοντρολ κλπ. Μπορώ λέτε να την επιστρέψω; Την πλήρωσα με άτοκες δόσεις στην πιστωτική μου. Θα πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο με τα χρήματα (αν γίνεται επιστροφή βέβαια); Μπορούν να κόψουν πιστωτικό για επόμενη αγορά που θέλω; (λαπτοπ και εκτυπωτής γύρω στα Χριστούγεννα).
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μεσα σε 20 μερες και η συσκευασια να ειναι ετσι οπως την αγορασες γιατι σκεψου οτι για να την παρουν πισω πρεπει να ειναι καταλληλη να πωληθει παλι αν πας και στην σελιδα τους καπου τα γραφουν αυτα με περισσοτερες λεπτομερειες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ναι λογικά θα μπορείς να την επιστρέψεις Jeronimo888 μπορούν να ξαναπωληθούν και λέγονται REFURBISHED...
fonzi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Την επέστρεψα και πήρα πιστωτικό. Κανένα πρόβλημα. Λέτε το πιστωτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για "ηλεκτρονική" αγορά από το πλαίσιο ή πολλά ζητάω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 νομίζω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί, απλά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να το κανονίσεις
ΠάρηςΓ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Τι το θελες! οχι βιαστικες αγορές! Παντως εμενα στο πλαισιο μου ειχαν πει οτι δεν μπορω να γυρισω κατι πισω αν δεν μου κάνει!
fonzi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 μάλλον δέχτηκαν διότι ήταν εντελώς αθικτη (δεν είχα βγάλει ούτε το τηλεκοντρολ από τη σακούλα του ούτε τίποτα άλλο), την γύρισα αμέσως πίσω και επιπλέον δεν πήρα πίσω τα λεφτά αλλά πιστωτικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 άμα τους πιέσεις όπως πρέπει τα δέχονται
KilliK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι υποχρεωμενοι να την δεχτουν πισω βαση ευρωπαικου και ελληνικου νομου.
SOWHAT Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιοι είναι αυτοί οι ΝΟΜΟΙ να τους εχω μαζί μου ΤΥΠΩΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.