zacharis1955 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειναι αμεσα σχετικο με τις προσφορες το ποστ μου ομως θελω να αναφερω οτι εγραψα μια κριτικη για το soundbar telefunken στο e-shop στη σελιδα τους και παρολο που περασαν 4 μερες δεν την εχουν προσθεσει ουτε φυσικα και την βαθμολογια που εδωσα. Αν ειναι εσκεμμενο τοτε πιστευω οτι ειναι απαραδεκτο. Ποτέ δεν δημοσιεύουν αρνητικές κριτικές...Τους έχω βρίσει γι'αυτό και τελικά μου έκλεισαν το τηλέφωνο αφού πρώτα επί ένα τέταρτο με πασάριζε ο ένας στον άλλον...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Διαβαστε οσοι ενδιαφερεστε thread που ανοιξα το καλοκαιρι για αυτο το θεμα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=389627
hdkeys Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 η πρωτη προταση σου πιστευω οτι με καλυπτει... εχω αυτη τη στιγμη εναν σονυπαλαιοτερο μοντελο απο αυτο που λες (δεν εχει hdmi κλπ.) και μου παρουσιασε προβλημα, φανταζομαι οτι για να το παω στο μαστορα θα πληρωσω τσαμπα χρηματα, ενω μια "επενδυση" σε νεο αιμα θα εχει μεγαλυτερη αποδοση... παντως εγω "εχω αδεια" και εχω βαλει 5 ηχεια στο σαλονι για 7 δεν ξερω, πρεπει να δωσω "ανταλλαγματα" ;-) δεν ειμαι επαγγελματιας ηλεκτρονικος αν και εχω σπουδασει το συγκεκριμενο. αν θελεις μπορω να ριξω μια ματια στο sony ,τελευταια το εχω ριξει στις επισκευες σαν χομπι (η οικογενεια ειναι ζημιαρα...) μενω θεσσαλονικη οποτε αν ενδιαφερεσαι ειναι εφικτο φυσικα δεν προκειται να σου παρω χρηματα παρα μονο για τα ανταλλακτικα,αν δεν προκειται για πυκνωτες και παρομοια τα οποια και εχω σε αφθονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.