WoodSell3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως αν το πάρεις κάνε τον κόπο να μας πεις εντυπώσεις, signal strength και τέτοια γιατί και στη κριτική που είπες λέει καλά λόγια αλλά δεν ξέρω, τις έχω τις επιφυλάξεις μου..
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 δεν συμβαινει παντα αυτο,αν προσεξεις λεει retail ή bulk συσκευασια,μηπως η καρτα ηταν bulk? Εχεις δικιο μαλλον δεν το προσεξα, μου εχει τυχει σε 3 αγορες αυτο για αυτο το ειπα.
madtracker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 η μπάρα telefunken λέει τίποτα ρε μάγκες??
default Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 η μπάρα telefunken λέει τίποτα ρε μάγκες?? Την ειχα αγορασει σε μια παρομοια προσφορα και την επεστρεψα πισω διοτι ηταν απαραδεκτη. Οι οδηγιες ανυπαρκτες, καλωδια μεσα δεν ειχε, ογκωδες, ποιοτητα κατασκευης κακη και νομιζω οτι ουτε καν μπαταριες για το τηλεχειρηστηριο δεν ειχε. Φυσικα ολα αυτα ειναι πταισματα. Ο κυριος λογος της επιστροφης ηταν οτι εχει ενα ανεμιστηρακι μεσα και δημιουργει τοσο θορυβο που πρεπει να το εχεις στο 70-80% της εντασης για να μην το ακους. (Περιττο να πω οτι ειναι αδυνατο να το εχεις στο standby οτε) Αποκορυφομα φυσικα η συμπεριφορα του e-shop που ηθελαν να μου το ξαναστειλουν διοτι το θεωρουσαν ως μη προβληματικο διοτι ολα βγαζουν τον ιδιο θορυβο! Φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση να δεχτω να κρατησω ενα προιον ηχου που η λειτουργια του καταστρατηγει την χρηση του. Η προσωπικη μου αποψη ειναι thumbs way down αλλα μπορει να ειστε πιο τυχεροι με καλυτερη παρτιδα.
madtracker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 σ'ευχαριστώ για το info φίλε default..οπότε την ακυρώνω την παραγγελεία
leftys Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 για τον ενισχυτη yamaha τι λετε ρε παιδια? αξιζει? εχει καλη εκπτωση απο οτι βλεπω...
frap73 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Στην τιμή αυτή δε θα βρεις πουθενά αυτά τα χαρακτηριστηκά. Βέβαια, θα σου πάει στράφι εάν δε τον πλαισιώσεις με ένα καλό σετ τουλάχιστον 5 ηχείων αν όχι 7 για να δικαιολογήσεις και το έξτρα κόστος για τα φορμά blue-ray που παίζει. Οπότε βλέπεις το budget σου να πηγαίνει εύκολα στο χιλιάρικο και βάλε. Κάνοντας τη σκέψη αυτή (ότι ΔΕΝ πρόκειται να βάλω 5 ηχεία στο σαλόνι μου, πόσο μάλλον 7) εγώ συμβιβάστηκα με τον παλιότερο, φτωχότερο (αλλά και φτηνότερο!) STR-DH500 και ένα ζεύγος Roister Emphasis5 - πολύ καλά για τα λεφτά τους ΚΑΙ ελληνικά! Οπότε ναι, είναι καλή ευκαιρία αλλά σκέψου πρώτα τι θα αξιοποιήσεις από αυτόν και εάν μια φτηνότερη λύση ίσως σε κάλυπτε επίσης.
Peavy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω παρατηρησει οτι τα προιοντα που βγαινουν στο crazysandays δεν εχουν την δικη τους συσκευασια. Γιατι?Αγορασα την καρτα ηχου της υπογραφης μου και μου την δωσανε σε μια τσαντα του e-shop χωρις καν cd με drivers ουτε καν ενα αλλο κουτι που λεει ο λογος Η συγκεκριμένη νομίζω βγαίνει μόνο σε bulk έκδοση!
newtech Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ αγόρασα την philips living colors πάντως ;Pnormal τιμή όχι καμια τρελή προσφορά. Στα MEDIAMARKT τα ειδα 10 ευρω κατω το σαββατο
leftys Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Στην τιμή αυτή δε θα βρεις πουθενά αυτά τα χαρακτηριστηκά. Βέβαια, θα σου πάει στράφι εάν δε τον πλαισιώσεις με ένα καλό σετ τουλάχιστον 5 ηχείων αν όχι 7 για να δικαιολογήσεις και το έξτρα κόστος για τα φορμά blue-ray που παίζει. Οπότε βλέπεις το budget σου να πηγαίνει εύκολα στο χιλιάρικο και βάλε. Κάνοντας τη σκέψη αυτή (ότι ΔΕΝ πρόκειται να βάλω 5 ηχεία στο σαλόνι μου, πόσο μάλλον 7) εγώ συμβιβάστηκα με τον παλιότερο, φτωχότερο (αλλά και φτηνότερο!) STR-DH500 και ένα ζεύγος Roister Emphasis5 - πολύ καλά για τα λεφτά τους ΚΑΙ ελληνικά! Οπότε ναι, είναι καλή ευκαιρία αλλά σκέψου πρώτα τι θα αξιοποιήσεις από αυτόν και εάν μια φτηνότερη λύση ίσως σε κάλυπτε επίσης. η πρωτη προταση σου πιστευω οτι με καλυπτει... εχω αυτη τη στιγμη εναν σονυ παλαιοτερο μοντελο απο αυτο που λες (δεν εχει hdmi κλπ.) και μου παρουσιασε προβλημα, φανταζομαι οτι για να το παω στο μαστορα θα πληρωσω τσαμπα χρηματα, ενω μια "επενδυση" σε νεο αιμα θα εχει μεγαλυτερη αποδοση... παντως εγω "εχω αδεια" και εχω βαλει 5 ηχεια στο σαλονι για 7 δεν ξερω, πρεπει να δωσω "ανταλλαγματα" ;-)
default Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειναι αμεσα σχετικο με τις προσφορες το ποστ μου ομως θελω να αναφερω οτι εγραψα μια κριτικη για το soundbar telefunken στο e-shop στη σελιδα τους και παρολο που περασαν 4 μερες δεν την εχουν προσθεσει ουτε φυσικα και την βαθμολογια που εδωσα. Αν ειναι εσκεμμενο τοτε πιστευω οτι ειναι απαραδεκτο.
WoodSell3r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ο σχολιασμός που στέλνεις δημοσιεύεται μετά από αρκετό καιρό.. Μου είχε τύχει να σχολιάσω ΘΕΤΙΚΑ ένα προιόν απ το οποίο ήμουν ευχαριστημένος και δημοσιευτηκε μετα από 2μιση βδομάδες.. Βέβαια αν είναι εσκεμμένο στη περίπτωση σου και δεν δημοσιευτεί ε τι να πω, δεν ξαφνιάζομαι κιόλας
thes1os Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ένα προϊόν που σχολίασα θετικά, η κριτική εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως. Σε ένα άλλο προϊόν που σχολίασα αρνητικά και εμπεριστατωμένα, η κριτική δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, ούτε φυσικά η βαθμολογία. Και το επανέλαβα, και πάλι μετά από καιρό τίποτα.... ¨όταν πρόκειται για κάτι που αυτοί θέλουν να το "σπρώξουν" δεν δημοσιεύουν κακές κριτικές. Μόνο τις καλές άντε και καμιά μέτρια...\ Τσεκαρισμένο .... ---παρεμπιπτόντως ψωνίζω σχεδόν πάντα απ'το e-shop μιας και δεν μου έχει κάτσει στραβή ως τώρα. Αλλά, η αλήθεια να λέγεται...
katcos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ αγόρασα την philips living colors πάντως ;Pnormal τιμή όχι καμια τρελή προσφορά. Στα MEDIAMARKT τα ειδα 10 ευρω κατω το σαββατο Carrefour Αμπελοκήπων πήρα ένα PHILIPS LIVING COLORS MINI (copper-gold) το πρωί με 35 ευρώ !!! Ήταν το τελευταίο στο ράφι , αν κάποιος ενδιαφέρεται ας τηλεφωνήσει στα υπόλοιπα καταστήματα , ποτέ δεν ξέρεις...
sotoss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μισή τιμή... Αλλά αυτά τα 2 καταστήματα δεν έχουν παρουσία στο internet οπότε πως να εντοπίσεις τις προσφορές τους... Τέσπα τώρα αγοράστηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.