Προς το περιεχόμενο

E-shop - crazy sundays 19/9/2010

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για την κεραία αμφιβάλλω ακόμα και σε ανοιχτό χώρο αν φτάνει τα 1000 μέτρα απόσταση λειτουργίας..Έχω συνηθίσει σε yagis και σε panels, αυτό δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να λειτουργεί στα χαρακτηριστικά του..

Δημοσ.
Aπό το e-shop γενικώς μιλώντας, δεν κάνω αγορές...Πολύ δυσαρεστημένος...

Κοιτα δεν εχω χρειαστει ποτε rma απο εκει, αλλα σαν καταστημα ξερω οτι κατα 99% οταν παραγγειλω κατι θα το εχω. Ουτε "προσφορες" βγαζει πλεον σαν το πλαισιο, ουτε καθυστερει να φερει τις παραγγελιες. Θεωρω οτι εχει βελτιωθει σε σχεση με παλαιοτερα και μπραβο του :)

Βεβαια εχουν πεσει αρκετα οι προσφορες που κανει καθε κυριακη και περιμενω κατι καλυτερο :(

Δημοσ.

Είναι να μην σου κάτσει η στραβή με το e-shop.Κι εγώ ψωνίζω από εκεί αλλά αν τύχει και πέσω σε κανένα ελλατωματικό προϊόν ξέρω οτι θα έχω ντράβαλα.

Ευτυχώς πέρα από μια παλιά ιστορία που είχα πριν χρόνια,δεν έχει συμβεί κάτι άλλο.Απλά ψωνίζεις και κάνεις το σταυρό σου να πάνε όλα καλά....

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι τα προιοντα που βγαινουν στο crazysandays δεν εχουν την δικη τους συσκευασια. Γιατι?

Αγορασα την καρτα ηχου της υπογραφης μου και μου την δωσανε σε μια τσαντα του e-shop χωρις καν cd με drivers ουτε καν ενα αλλο κουτι που λεει ο λογος

Δημοσ.
Εχω παρατηρησει οτι τα προιοντα που βγαινουν στο crazysandays δεν εχουν την δικη τους συσκευασια. Γιατι?

Αγορασα την καρτα ηχου της υπογραφης μου και μου την δωσανε σε μια τσαντα του e-shop χωρις καν cd με drivers ουτε καν ενα αλλο κουτι που λεει ο λογος

δεν συμβαινει παντα αυτο,αν προσεξεις λεει retail ή bulk συσκευασια,μηπως η καρτα ηταν bulk?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μια ερώτηση. Με ενδιαφέρει η κεραία, αλλά θέλω απλώς να συνδέσω το desktop μου (τρέχει ubuntu) στο ασύρματο δίκτυο που ήδη υπάρχει στο σπίτι (αλλά 2 ορόφους πάνω). Λειτουργεί σαν ένα απλό usb wifi adaptor; Γιατί βρήκα αυτή την κριτική και λέει ότι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι ξέρετε πώς να το σετάρετε. Ξέρω ότι έχει και output αλλά αυτό δε με ενδιαφέρει προς το παρόν (ίσως στο μέλλον), τώρα θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν απλό wifi usb αντάπτορα.

http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/networking-and-wi-fi/general-networking/hornettek-janus-high-power-802-11-b-g-n-usb-adapter-709609/review

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...