zizu10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα!!! Ενδιαφερομαι να αναρτησω μια ιστοσελιδα στο internet και θα ηθελα την βοηθεια σας....Αρχικα θα ηθελα να μου πειτε αν χρειαζομαι καποιου ειδους προγραμματα και ποια ειναι αυτα κ πως μπορω να την ανεβασω στο internet (υπαρχουν ιστοτοποι που κανουν κατι τετοιο?????).Επιπλεον απ'οσο γνωριζω υπαρχουν οι δυναμικες και οι στατικες ιστοσελιδες, ποια θα μου προτεινατε εσεις προκειμενου να φτιαξω ενα απλο site(χωρις βιντεο κ forums...)????? Και τελος για να μην σας κουραζω αλλο πειτε μου την αποψη σας για το αν ειναι καλυτερα να πληρωσω για τη συγκεκριμενη ιστοσελιδα η' να ασχοληθω μονος μου???? Θα πετυχω ενα καλο αποτελεσμα??? Σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα με το εν λογω θεμα αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε μου με αυτα......
kastel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Web Page Maker Video tutorials για την κατασκευή ιστοσελίδας με το Web Page Maker θα βρεις εδώ (Guides => Other Guides => Κατασκευή ιστοσελίδας με το Web Page Maker).
ALdaperan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μπορείς κάλλιστα να κάνεις ενα blog που είναι free ειτε απο blogspot η wordpress;)
dimitris150 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εξαρτάται την ιστοσελίδα θες μια σελίδα για εσένα να αρχίσεις να μαθαίνεις σιγά σιγά η πρόκειται για κάτι επαγγελματικό;
getpaidgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 υπάρχουν έτοιμοι website builders όπου μπορεί να φτιάχνεις ένα site με μικρή χρέωση και τυπικές γνώσεις. Αν δεν θες να ασχοληθείς με το να μάθεις να φτιάχνεις μόνο σου, νομίζω ότι αυτές οι σελίδες θα σε γλιτώσουν από πολύ κόπο και χρόνο. Βέβαια θα πληρώνεις ένα μικρό ποσο το μήνα, αλλά δεν πρόκειται να φας μια περιουσία, όπως γίνεται όταν πας σε επαγγελματία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.