Προς το περιεχόμενο

Συνεχεια Disconect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι οτι με πεταει συνεχεια εξω το internet.20-30 φορες την ωρα.

Eχω 2mbps Οτενετ(oxi conex),και το router μου ειναι της:SMC networks (SMC7904BRA3)

Το router το ειχα παρει 40 ευρω πριν 5-6 μηνες,εχω μπει στο site της SMC αλλα δεν εχουν βγαλει firmware update ακομα,εχω αλλαξει φιλτρο στο τηλεφωνο,εκανα reset το ρουτερ αλλα παλι τα ιδια.

Στο menu του router δειχνει οτι ο θορυβος της γραμμης ειναι μεταξυ 17-27dB downstream.

Tι μπορει να φταιει η γραμμη? η το router?

*H συνδεση ειναι ενσυρματη.

*Μερικες φορες τα λαμπακια του router δειχνουν οτι κανουν download,ενω δεν κανω τιποτα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Φιλε μου αν εχεις noise margin 17-27 η γραμμη σου ειναι τελεια σκεψου οτι εγω εχω 13 και δεν εχω ποτε αποσυνδεσεις με connx 24 ειμαι 90% σιγουρος οτι η γραμμη σου ειναι κομπλε αρα μενουν καλωδιωσεις,μοντεμ,φιλτρακια,καφαο.

Τσεκαρε το line attenuation αν εχεις πανω απο 50db τοτε πιθανον να φταιει αυτο, εδω παει αντιθετα οσο λιγοτερο τοσο λιγοτερη απωλεια σηματος εχεις.

Μετα υπαρχει και το output power που πρεπει να εχεις κατω απο 15db αν εχεις παραπανω μπορει να ειναι εκει το προβλημα. με αυτο ελεγχεις ποσο ζοριζεται το μοντεμ να κρατησει σταθερη την γραμμη σου.

Αφου τα τσεκαρεις ολα αυτα παρε τον οτε και πες τους τις μετρησεις σου και το προβλημα σου και σιγουρα θα σε βοηθησουν.

Δημοσ.

Eυχαριστω. jeronimo,Το καφαο που λες τι ειναι? και το line attenuation , output power

πως το βλεπω? στο router που εψαξα δεν το βρηκα.

Υπαρχει κανενα site να μου τα μετρησει?

TY

Δημοσ.

Το καφαο ειναι ενα σιδερενιο κουτι που εκει καταληγουν οι γραμμες απο το κεντρο του οτε που εισαι και απο εκει ερχεται σπιτι σου και σιγουρα θα το εχεις δει πολλες φορες ειναι στις γωνιες του δρομου τις περισσοτερες φορες googlareto.

Εκει ελεγχο μπορει να κανει μονο εξειδικευμενος τεχνικος του οτε φυσικα που αν συνεχισει η γραμμη σου να ειναι ετσι οπως σου ειπα πρεπει να τους τηλεφωνισεις αρχικα μηπως στο φτιαξουν απο το τηλεφωνο η να σου στειλουν καινουριο μοντεμ και στο τελος θα στειλουν τεχνικο.

Δημοσ.
και το line attenuation ,

πως το βλεπω? στο router που εψαξα δεν το βρηκα.

Υπαρχει κανενα site να μου τα μετρησει?

TY

Μέσα από το router το βλ΄επουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...