TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 πως εξηγουνται ολα? εχω δει netbooks με τα ιδια χαρακτηρηστικα να μην παρουσιαζουν τα ιδια προβληματα Τι να σου πω έχω μια motherboard με τέτοια "κάρτα γραφικών" με cpu e2100 2Ghz dual core σε windowsxp δηλαδή πολλή καλλίτερο και με μερικές σελίδες ανοιχτές αρχίζουν τα κολλήματα.
vaggospat13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να σου πω έχω μια motherboard με τέτοια "κάρτα γραφικών" με cpu e2100 2Ghz dual core σε windowsxp δηλαδή πολλή καλλίτερο και με μερικές σελίδες ανοιχτές αρχίζουν τα κολλήματα. netbook ειναι τι καρτα γραφικων θες ναχει. 5850; και το σερφαρισμα δεν εχει καμια σχεση με την καρτα γραφικων εκει που κανει τη διαφορα η καρτα γραφικων ειναι μονο στα παιχνιδια και σε καμια απαιτητικη εφαρμογη απλα ή εχει μπει κανα trojan ή καποιο προγραμμα του τρωει τους πορους
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 netbook ειναι τι καρτα γραφικων θες ναχει. 5850; και το σερφαρισμα δεν εχει καμια σχεση με την καρτα γραφικων εκει που κανει τη διαφορα η καρτα γραφικων ειναι μονο στα παιχνιδια και σε καμια απαιτητικη εφαρμογη απλα ή εχει μπει κανα trojan ή καποιο προγραμμα του τρωει τους πορους Κάνε αφαίρεση τον driver σου να μείνεις με απλή SVGA να σου πω εγώ τη μεγάλο ρόλο παίζει.
vaggospat13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Κάνε αφαίρεση τον driver σου να μείνεις με απλή SVGA να σου πω εγώ τη μεγάλο ρόλο παίζει. αλλο drivers αλλο καρτα γραφικων εσυ εδω http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3616459&postcount=16 μιλησες καθαρα για καρτα γραφικων και ακομα και χωρις drivers στην καρτα γραφικων δεν θα κολαει το συστημα απλα θα τρεχει σε αθλια αναλυση
filip123go Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου, πες μας για τι δουλειά το χρειάζεσαι το pc.... Γιατί αν είναι για βασική χρήση(ίντερνετ,ταινίες,μουσική,office) βάλε πάνω ubuntu να ξεμπερδεύεις..!! Εγώ σε ένα άθλιο aspire one zg5 (την έκδοση του fedora) που έχω, έβαλα πάνω ubuntu remix και μου έτρεχε και ταινίες (σε 720) και βιντεακια στο youtube τέλεια..! Ενώ με τα xp σερνόταν...!
sp0r0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 μολισ εβαλα τα win7 netbook edition και μεχρι στιγμης η ραμ σε idle εχει πεσει απο 40% σε 20%. ακομα δν εβαλα κανενα driver και μια δοκιμαστικη videoκληση που εκανα μεσω google ηταν καλη. με το msn το video streamming ειναι πολυ καλο αλλα ο ηχος κανει σπασιματα ακομα. δν πειραζει ας μην ειμαστε και πλεονεκτες. η συγκεκριμενη εκδοση ειναι παλι η ultimate αλλα με μερικες αφαιρεσεις για να τρεχει πιο ελαφρυα οποτε δν ξερω ακομα τι τα προκαλουσε τα κολληματα. θα αρχισω να βαζω ενα ενα τους drivers και τα προγραμματα που ειχα και πριν μηπως καταλαβω αν φταιει κατι απο αυτα και θα σας πω
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 πόσο μνήμη καταναλώνουν τα ultimate σε idle κατάσταση. με 2 γιγα ραμ,εχω 36% χρηση και μαζι τρεχει(nod23 antivirus 4,Sony ericsson PC Suite)και τα υπολοιπα ειναι ρυθμισεις για την οθονη(κατι βλακειες της ιντελ για χρηση 2 μονιτορ κλπ)το πανελ της realtaek και οι συνδεσεις(ethernet-wifi) βεβαια η διαχειρηση εργασιων εχει καμια 45αρια πραγματα μεσα οταν ανοιγει
vaggospat13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 μολισ εβαλα τα win7 netbook edition και μεχρι στιγμης η ραμ σε idle εχει πεσει απο 40% σε 20%. ακομα δν εβαλα κανενα driver και μια δοκιμαστικη videoκληση που εκανα μεσω google ηταν καλη. με το msn το video streamming ειναι πολυ καλο αλλα ο ηχος κανει σπασιματα ακομα. δν πειραζει ας μην ειμαστε και πλεονεκτες. η συγκεκριμενη εκδοση ειναι παλι η ultimate αλλα με μερικες αφαιρεσεις για να τρεχει πιο ελαφρυα οποτε δν ξερω ακομα τι τα προκαλουσε τα κολληματα. θα αρχισω να βαζω ενα ενα τους drivers και τα προγραμματα που ειχα και πριν μηπως καταλαβω αν φταιει κατι απο αυτα και θα σας πω τα σπασιματα στις κλήσεις μπορει να προκαλουνται και απο τη σύνδεση στο ιντερνετ και οχι απο το netbook
sp0r0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια ποια η διαφορα των win7 starter με τα win7 home premium? ποια ειναι πιο ελαφρυα?
melenegiorgo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 μολισ εβαλα τα win7 netbook edition και μεχρι στιγμης η ραμ σε idle εχει πεσει απο 40% σε 20%. ακομα δν εβαλα κανενα driver και μια δοκιμαστικη videoκληση που εκανα μεσω google ηταν καλη. με το msn το video streamming ειναι πολυ καλο αλλα ο ηχος κανει σπασιματα ακομα. δν πειραζει ας μην ειμαστε και πλεονεκτες. η συγκεκριμενη εκδοση ειναι παλι η ultimate αλλα με μερικες αφαιρεσεις για να τρεχει πιο ελαφρυα οποτε δν ξερω ακομα τι τα προκαλουσε τα κολληματα. θα αρχισω να βαζω ενα ενα τους drivers και τα προγραμματα που ειχα και πριν μηπως καταλαβω αν φταιει κατι απο αυτα και θα σας πω Η συγκεκριμένη έκδοση δεν νομίζω να είναι επίσημη από την microsoft και εγώ προσωπικά δεν θα ρίσκαρα να βάλω έκδοση που να την έχει κάνει tweak κάποιος άλλος εκτός απο την μαμά εταιρία, σίγουρα αυτοί θα ξέρουν κάτι παραπάνω.
sp0r0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 γιαυτο ψαχνομαι με τις εκδοσεις starter και home premium γιατι δν ηταν official και παρουσιασε προβληματα (λογικο!!!). οποτε ψαχνω να αντικαταστησω τα ultimate με κατι πιο ελαφρυ
twiner Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασα jolicloud αλλα δν μ αρεσε καθολου.ισως αν το εκανα dualboot με καποιο αλλο release απο linux? να προσθεσω οτι τα win7 εχουν ρυθμιστει για καλυτερη αποδοση και εχω απενεργοποιησει ολα τα εφε προτείνω να δοκιμάσεις Linux Mint μπουτάροντας από φλασάκι και να δεις επιδόσεις σε flash κτλ. κι αν σ'αρέσει το εγκαθιστάς.
filip123go Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 προτείνω να δοκιμάσεις Linux Mint μπουτάροντας από φλασάκι και να δεις επιδόσεις σε flash κτλ. κι αν σ'αρέσει το εγκαθιστάς. Θα σέρνονται τα ubuntu από το φλασακι..!
sp0r0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 προσπαθησα να δοκιμασω linux με unetbootin αλλα λειπει λεει το bootmng αν θυμαμαι καλα το ονομα του αρχειου και δν κανει boot.δοκιμασα τα mint τα puppy και κανα2 ακομη αλλα τιποτα.μονο τα jolicloud καταφερα να βαλώ αλλα δν μ αρεσαν καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.