sp0r0s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εχω το toshiba nb200-10l με τα win7 ultimate. το προβλημα που εχω ειναι το εξης. αν και εχω αναβαθμηση την ram σε 2 giga δν μπορω να κανω βιντεοκληση. προσπαθησα με το msn το gmail και το vzo chat αλλα ολα κολλανε. ειναι απαραδεκτο να εχει ενσωματομενη webcam και να μην μπορεις να την χρεισημοποιησεις. μονο για να τραβαω φωτογραφιες κανει. αν ηθελα καθρεφτη θα επαιρνα καθρεφτη οχι netbook. γενικοτερα ομως εχω παρατηρησει και αλλα κολληματα οπως με τον flash player. το youtube κανει σπασηματα ακομα και στο 360p και γενικα οι flash εφαρμογες εχουν μια καθυστερηση.λετε να φταιει το λειτουργικο? να βαλω καποιο αλλο? δοκιμασα jolicloud αλλα δν μ αρεσε καθολου.ισως αν το εκανα dualboot με καποιο αλλο release απο linux? να προσθεσω οτι τα win7 εχουν ρυθμιστει για καλυτερη αποδοση και εχω απενεργοποιησει ολα τα εφε
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 χωρις εφε κλπ και σου κολλανε ολα;; Εχω και στο δικο μου aspire one win 7 ultimate,αλλα παει ικανοποιητικα καλα και τρεχω με ολα τα εφε.Βεβαια,στα βιντεο και μενα σκαλωνει για λιγο οπως επισης και στις 720ρ ταινιες.Κατα τα αλλα δεν εχω προβληματα. Αν δεν σου κανει κοπο κοιτα μια και προς ubuntu μερια(εχω δοκιμασει και linux ubuntu και ubuntu netbook remix)τρεχουν απροβληματιστα
sp0r0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 το κυριο προβλημα μου ειναι το video chat. σε γενικες γραμμες δουλευει καλα στα βασικα πραγματα. πχ το open office δν μπορω να πω οτι κολλαει. κυριως οι φλας εφαρμογες και το videochat ειναι τα προβληματα. οσο για το youtube βρηκα ενα script για το greasemonkey και το περασα στο οπερα. μου μειωσε λιγο την ποιοτητα αλλα τα βιιντεο παιζουν χωρις "σπασηματα". εαν δν βρεθει καποια λυση για τα windows και δν σας κανει κοπο μπορει καποιος να μου δωσει ενα tutorial για dualboot τα win7 με ta linux και ποια νομιζετε ειναι καλυτερη εκδοση linux? αν τελικα αλλαξω τα 7αρια με xp?
melenegiorgo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 πόσο μνήμη καταναλώνουν τα ultimate σε idle κατάσταση. Το δικό μου ένα asus ήρθε με τα 7 (την πιο απλή έκδοση δεν θυμάμαι το όνομα) και 1gb ram και παίζει μια χαρά και youtube και video-κλήση. Μήπως το έχεις παραφορτώσει με aero κλπ. ;
isay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 spore κοίταξα τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου και αφού πήγες στα 2GB μνήμη δεν δικαιολογείται να σέρνεται τόσο πολύ(ειδικά χωρίς εφε). -Τι office έχεις εγκατεστημένο; -Τα ultimate Που εχεις ειναι της μαμας του ή από τον θείο; (γιατί ultimate σε netbook, είναι πλεονασμός, καλύτερα μικρότερη έκδοση των 7) -Τι άλλο φορτώνει μαζί με τα windows; Δίπλα στο ρολόι τι εικονίδια έχει; -Ποιο antivirus έχεις -Ποιον browser χρησιμοποιείς και έχεις αυτά τα προβλήματα; Δοκίμασες firefox ή chrome; -Όταν έχεις αργές ταχύτητες, μήπως τρέχει και κανένα torrent; -Για background μήπως έχεις καμία βαριά εικόνα; Για την κάμερα κάτι δεν παίζει σωστά. Τι εννοείς κολλάει; Δεν έχει καλή εικόνα ή έχει προβλήματα στο streaming; Έχεις γρήγορο (πραγματικά) internet; Γενικά τα netbooks δεν είναι για πολλά-πολλά, αλλά στην περίπτωση σου πιστεύω ότι κάτι άλλο φταίει.
sp0r0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 τα win7 ειναι απο τον θειο(!) απο office εχω το open office. απο antivirus εχω το norton 360 το οποιο λεει οτι δν επιβαρυνει τους πορους του συστηματος και ειναι ιδανικο για netbook.απο browser τα δοκιμασα ολα (safari chrome opera ie firefox) και κατεληξα στο οπερα με το συγκεκριμενο script που αναφερω πιο πανω γιατι μονο ετσι μπορεσα και ειδα youtube απροβληματιστα. η ταχυτητα download σε speed test ηταν γυρω στα 900kbps upload δν θυμαμαι και δν εχω torrent ανοιχτο.για background εχω το slideshow των 7 με τις default ταπετσαριες. και απο τα εικονιδια που ανεφερες ειναι open office, norton,bluetooth, dropbox και κατι apps της toshiba (pc health, accelerometer για τους κραδασμους του σκληρου και κανα2 ακομα. ---------- Προσθήκη στις 03:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:56 ---------- να προσθεσω οτι τα κολληματα που αναφερω ειναι στο msn: κολλαει εντελως το n/b. στο vzo κολλαει το streamming και στο google μονο video κατι κανει και παλι ομως δν ειμαι ικανοποιημενος και αν βαλω και ηχο τοτε κολλαει εντελως το streamming και ο υπολογιστης σερνεται. απο ram σε ιdle ειναι γυρω στο 40-50%
filip123go Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ... Για ξεκίνα απ τα απλά....! Ανασυγκρότηση σκληρού, σκανάρισμα με malware bytes και spybot s&d ενημέρωση του anti-virus και πλήρης σάρωση του netbook... Κανε αυτά και πες μας αποτελέσματα... Επίσης τέτοια προβλήματα είχες και με τα xp, σου εμφανίστηκαν μόλις έβαλες τα 7 η μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χρίσης των 7...?
antonl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τα σπασίματα που χεις είναι ξεκάθαρο ότι προέρχονται απ την απαλεψιά του netbook ή παίζει να δημιουργούνται κι απ τη σύνδεσή σου; Αυτό το 900kbps με προβλημάτισε λίγο, εκτός κι αν εννοείς 900kBps (αν και τα speedtests δεν είναι κι ό,τι πιο αξιόπιστο). Αν το συνδέσεις με ethernet κάνει τα ίδια πάλι;
sp0r0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι φανερα απο την απαλεψια του netbook και οχι απο την συνδεση και με ethernet παλι τα ιδια. η αληθεια ειναι οτι με χπ δν το δουλεψα καθολου καθως απο την 2η μερα εβαλα τα 7 και αυτα τα κανει ενα ειναι φρεσκο-φορμαρισμενος ο δισκος οποτε δν νομιζω να χρειαζεται ανασυγκροτηση. θα δοκιμασω σημερα να βαλω τα win7 starter edition αν και δν νομιζω να δω διαφορα.
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι φανερα απο την απαλεψια του netbook και οχι απο την συνδεση και με ethernet παλι τα ιδια. η αληθεια ειναι οτι με χπ δν το δουλεψα καθολου καθως απο την 2η μερα εβαλα τα 7 και αυτα τα κανει ενα ειναι φρεσκο-φορμαρισμενος ο δισκος οποτε δν νομιζω να χρειαζεται ανασυγκροτηση. θα δοκιμασω σημερα να βαλω τα win7 starter edition αν και δν νομιζω να δω διαφορα. Μεγάλε μια και μιλάμε για 7 από θείο,είσαι σίγουρος ότι περάστηκε driver για την κάρτα γραφικών και αν ναι τότε ο σωστός;;;;; (ή και ο driver της webcam) (ή και έχεις πολύ ψηλά της ρυθμίσεις ποιότητας της webcam)
sp0r0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 τα drivers τα κατεβασα απο το site της toshiba αρα ειναι τα σωστα και τα πιο καινουργια(?) οσο για τις ρυθμισεις της webcam ειναι οι μικροτερες και σε αναλυση και σε χερτζ
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 τα drivers τα κατεβασα απο το site της toshiba αρα ειναι τα σωστα και τα πιο καινουργια(?) οσο για τις ρυθμισεις της webcam ειναι οι μικροτερες και σε αναλυση και σε χερτζ Τα σωστά θα είναι,αν είναι nvidia ή ati τα ποίο καινούργια πολλή δύσκολα να είναι.
sp0r0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 υποσυστημα της intel ειναι το 945 για την ακριβεια
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 υποσυστημα της intel ειναι το 945 για την ακριβεια Όχ ε, εξηγούνται όλα.
sp0r0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 πως εξηγουνται ολα? εχω δει netbooks με τα ιδια χαρακτηρηστικα να μην παρουσιαζουν τα ιδια προβληματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.