Προς το περιεχόμενο

Boardwalk Empire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαλτε κανα σποιλερ

To καλο που του θελω να επιβιωσε ο Γερμανος, ηταν μεγάλη μορφη :-D

Πως θα γινει να ξεφορτωθεί ο Νακι την Μαργκαρετ; Ειναι απιστευτα αντιπαθης!

• Like 2
Δημοσ.

Σχετικα με το αποστακτηριο,ο Νακι του ειπε να το καταδωσει.Ε ολο και κατι αλλο θα εχουν στα σκαρια οι δυο τους και το εδωσε ετσι απλα.Εχεις απολυτο δικιο με τον Βαν Αλντεν,το ειχα ξεχασει εντελως.

Απλά μου φάνηκε τελείως κουφό που

Έτσι απλά ο υπουργός παρέδωσε το αποστακτήριο. Πιθανότατα είναι αυτό που λες, κάποια συμφωνία θα έκανε με τον Νάκι. Εκτός και αν ο Νάκι εκβίασε τον υπουργό ότι θα τα βγάλει όλα στη φόρα, ίσως να προτίμησε να κάνει αυτόν εχθρό τώρα, για να απαλλαχθεί από τα πιο άμεσα προβλήματα.

Τα εξωτερικά πλάνα των τελευταίων επεισοδίων ήταν εξαιρετικά, ενώ και οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ακόμη και ο Νάκι φαινόταν αρκετά σκληρός και φοβήσιμος!

• Like 1
Δημοσ.

Ε βεβαια διοτι στην πραγματικοτητα ειναι πολυ γνωστος ως ο λογιστης της Μαφιας.Θυμαμαι που ειχα δει και ενα ντοκιμαντερ γι'αυτον πολυ πριν ξεκινησει η σειρα.

Δημοσ.

Παντως πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο να μην ενδωσεις στον πειρασμο να googlαρεις ονοματα κατα την θεαση της σειρας!!!Εγω το πρωτο που εψαξα....οσο παραξενο και αν ακουγεται..... ειναι το 'Joe Masseria'

Δημοσ.

Παντως πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο να μην ενδωσεις στον πειρασμο να googlαρεις ονοματα κατα την θεαση της σειρας!!!Εγω το πρωτο που εψαξα....οσο παραξενο και αν ακουγεται..... ειναι το 'Joe Masseria'

Όπως έχουμε ξαναπεί, στη σειρά δεν ξέρεις ποιον χαρακτήρα και ποιον ηθοποιό να πρωτοθαυμάσεις. Και ο Μasseria είναι από τις απίστευτες μορφές και απίστευτος και ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ξεκίνησα πριν απο καμιά δεκαριά μέρες την σειρά. Είδα 5 επεισόδια, αλλά μου φαίνεται πολυ υποτονική και την ψιλοβαρέθηκα.

Να της δώσω αλλη μια ευκαιρία; αξίζει; πέρνει καθόλου τα πάνω της;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ξεκίνησα πριν απο καμιά δεκαριά μέρες την σειρά. Είδα 5 επεισόδια, αλλά μου φαίνεται πολυ υποτονική και την ψιλοβαρέθηκα.

Να της δώσω αλλη μια ευκαιρία; αξίζει; πέρνει καθόλου τα πάνω της;

Η αλήθεια είναι πως τα πρώτα επεισόδια είναι κάπως υποτονικά, αλλά αν δεν σε κέρδισε μέχρι τώρα, μάλλον δεν θα σε κερδίσει και παρακάτω. Δηλαδή δεν πρόκειται κάπου παρακάτω να έρθουν οι εξωγήινοι και να γίνει ο χαμός, ούτε να έχουμε συνέχεια πόλεμο και πιστολίδι. Έτσι πάει η σειρά, συγκρούσεις χαρακτήρων, μαφιόζικα κόλπα και ξεσπάσματα βίας. Μετά από τρεις σαιζόν, φαίνεται καθαρά η εξέλιξη των χαρακτήρων, μόνο που είναι αργή και όχι τόσο απότομη όσο πχ του Ρικ στο The walking dead. Αυτήν τη σειρά την βλέπεις όχι τόσο για το σενάριο και τις εξελίξεις, αλλά για τις απίστευτες ερμηνείες, τους εξαιρετικούς χαρακτήρες και τις σκηνές που ώρες-ώρες σε αφήνουν άφωνο.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή δεν πρόκειται κάπου παρακάτω να έρθουν οι εξωγήινοι και να γίνει ο χαμός

Μη το λες, μη το λες... HBO είναι αυτό, έχει λεφτά... :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και γω τωρα την αρχισα σχετικα, ειμαι στην 2η season. Η σειρα ειναι πολυ καλη αρκει να της δωσεις λιγο χρονο οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω και πιστευω αργοτερα επεισοδιο με επεισοδιο θα γινεται ακομα πιο καλη..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

το επαναφέρω σε λίγο άκυρη περίοδο,αλλά ξέρουμε αν μετά την 4η σεζόν θα έχουμε και συνέχεια? ή κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί εν καιρώ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...