Chrisxxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει προβλημα με τον χαμο χαρακτηρων γιατι η σειρα δεν βασιζεται σε ενα χαρακτηρα αλλά στο συνολο που συνθέτουν όλοι αυτοι. Ακομα και ο Νακι να πεθαινε δεν θα εχανε στο ελαχιστο το ενδιαφέρον της, αληθεια ποιος ενδιαφερεται για τον Νακι; 1
Voodooman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει προβλημα με τον χαμο χαρακτηρων γιατι η σειρα δεν βασιζεται σε ενα χαρακτηρα αλλά στο συνολο που συνθέτουν όλοι αυτοι. Ακομα και ο Νακι να πεθαινε δεν θα εχανε στο ελαχιστο το ενδιαφέρον της, αληθεια ποιος ενδιαφερεται για τον Νακι; Το ενδιαφέρον μου για τον Νάκι εχει ανέβει κατακόρυφα πλέον, όντως είχα βαρεθεί το ανάλαφρο στυλάκι του, αλλά τώρα ελπίζω να κάνει ακόμη χειρότερα πράγματα!
speedy23 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει προβλημα με τον χαμο χαρακτηρων γιατι η σειρα δεν βασιζεται σε ενα χαρακτηρα αλλά στο συνολο που συνθέτουν όλοι αυτοι. Ακομα και ο Νακι να πεθαινε δεν θα εχανε στο ελαχιστο το ενδιαφέρον της, αληθεια ποιος ενδιαφερεται για τον Νακι; Σωστα.Ο τυπος ειναι lead character σε σειρα και δεν μου εχει κεντρισει στο ελαχιστο το ενδιαφερον για εκεινον.Αυτο το αναλαφρο στυλακι που λεει ο βουντου,μου εχει μεινει πια χαραγμενο και η ολη αλλαγη φετος μου φαινεται καπως fake.Δεν βοηθαει και ο Μπουσεμι που εχει ενα συγκεκριμενο στυλ.
speedy23 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 anticlimax σε σχεση με το τι ειχαμε δει πριν ηταν το τελευταιο επεισοδιο αλλα καπου το περιμενα οτι θα ηταν ετσι.Βλεποτανε απλα. Οχι οτι δεν το ξεραμε αλλα η μανα του Τζιμι ειναι αρρωστη. Να πω και το παραπονο μου μεχρι στιγμης:Ειχανε πει οτι θα εδιναν περισσοτερη σημασια σε Ροθστιν,Καπονε κτλ αλλα μεχρι στιγμης δεν το εχουμε δει αυτο αν εξαιρεσεις πριν 2 επεισοδια τις σκηνες με το παιδι του Καπονε που και παλι δεν το λες πολυ build up. Ελπιζω ν'αλλαξει στη συνεχεια αν και δεν ειμαι σιγουρος πια.
Voodooman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Το ότι δεν δίνουν τόση σημασία όση είπαν στους δύο αυτούς ίσως να οφείλεται και στο ότι πήραν παράταση για τέταρτη σαιζόν, οπότε τους κρατάνε για εκεί. Ο κυρίαρχος της τρίτης σαιζόν είναι ο Τζιπ, τέλος!
speedy23 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Τον οποιο δεν τον βλεπω περα απο αυτη να αντεχει ομως.Θα μπορουσαν καποιες σκηνες που χασμουριομαστε(βλ.σκηνες με Μαργκαρετ) να τις ειχαν αφιερωσει σε ηδη υπαρχοντες χαρακτηρες που ειναι εκει απο την αρχη και θελουν λιγο development.
Voodooman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Τον οποιο δεν τον βλεπω περα απο αυτη να αντεχει ομως.Θα μπορουσαν καποιες σκηνες που χασμουριομαστε(βλ.σκηνες με Μαργκαρετ) να τις ειχαν αφιερωσει σε ηδη υπαρχοντες χαρακτηρες που ειναι εκει απο την αρχη και θελουν λιγο development. Και εγώ πιστεύω ότι ο Τζιπ θα πεθάνει, και μάλιστα άσχημα...Και ναι, το κομμάτι της Μάργκαρετ θέλει πολλή δουλειά, τελμάτωσε άσχημα με τα νοσοκομεία και τα μαθήματα υγιεινής.
Voodooman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Τέλειωσα και το 6. Λίγο πολύ έχουμε δίκιο για τον Buscemi, δεν είναι ο πιο αβανταδόρικος ρόλος της σειράς, αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου μπορεί να γίνει πολύ καλός! Η φάτσα του στο δικαστήριο όπου καταδικάστηκε να πληρώσει $5, βγάζει το μάτσο με τα κατοστάρικα, δείχνει απογοητευμένος και λέει στον ταμία "μπορείς να χαλάσεις κατοστάρικο;" Ανεκτίμητος!
speedy23 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αμαν αμαν τι επεισοδιαρα ηταν αυτη και τι προκειται να δουμε στη συνεχεια.Το promo του επομενου φαινεται πολλα υποσχομενο. Η τελευταια σκηνη με το delivery 'πακετο' και το ξεσπασμα της Μαργκαρετ και την αντιδραση του Νακι ηταν μια απιστευτα και εξαιρετικα γυρισμενη σκηνη και ενα μεγαλο μπραβο στους writers και στον σκηνοθετη.Γκρινιαζα μεταξυ αλλων για την πολυ ωρα που επερνε η Μαργκαρετ αλλα τωρα εξηγειται γιατι.Πολυ ωραιο το κολπο με την συνεχεια της αρχικης σκηνης της κουβεντας της με τον Owen αφου μας εχει δειξει οτι ειναι νεκρος.Κριμα για τον τυπο,τον πηγαινα παρα πολυ αλλα ηταν καπως αναμενομη η τυχη του. Ο ψυχοπαθης εδωσε παλι ρεστα στην παραλια
damian1977 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ω ναι!!! Φοβερο επεισοδιο........σιγα σιγα αγωνια και πλοκη χτυπανε τα pick τους......... (Ασχετη ερωτηση...ξερουμε αν πηρε πρασινο φως και για τριτη σεζον ή εδω καπου τελειωνει το show?)
Voodooman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Για τέταρη σαιζόν πήρε. Ακόμη παλεύω να δω το 7 επεισόδιο, έμεινα πίσω... 1
damian1977 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ολοκληρωθηκε και αυτη η σεζον........ Σε γενικες γραμμες κυμανθηκε στα ψηλα γνωστα επιπεδα....δεν κουρασε και δεν εκανε κοιλια.... Εδωσε χρονο στους χαρακτηρες να εξελιχθουν και να μεταλλαχθουν.... Αρτια απο καθε αποψη..... Αναμενουμε λοιπον και την επομενη....
speedy23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ω ρε carnage στο τελευταιο επ. της σεζον.Πολυ ωραια γραμμενο αλλα και σκηνοθετημενο κυριως στην αρχη.Ο Νακι στο τελος,δουλεψε ολα τα angles,οπως του ειπε ο αδερφος του και μαλλον θα παρει ξανα ολο τον ελεγχο.Την εφερε(φαινομενικα) και στον αλλο γατο τον Ροθστιν που ειμαι σιγουρος του την φυλαγε οταν δεν τον βοηθησε αρχικα που τον ειχε αναγκη αλλα και σε αυτο το επεισοδιο που τον εκμεταλλευτηκε.Τελος,οπως αναμενοτανε παει και ο ψυχοπαθης ο Gyp και απο το δεξι του χερι μαλιστα(και αυτο το περιμεναμε)
Voodooman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Εχθές τελείωσα και εγώ το τελευταίο επεισόδιο. Ούτως η άλλως τα δύο τελευταία επισόδια πρέπει να ήταν από τα καλύτερα της σειράς γενικότερα. Αριστουργηματική η κίνηση του Νάκι με το αποστακτήριο! Αλλά δεν κατάλαβα γιατί ο υπουργός έδωσε εντολή για την σύλληψη του Ρόθστην, αφού και ο ίδιος ο υπουργός θα είχε οφέλη από αυτό. Και δεν μας έδειξαν τί γίνεται με εκείνη την βασανισμένη ψυχή, τον Ban Άλντεν!..
speedy23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Σχετικα με το αποστακτηριο,ο Νακι του ειπε να το καταδωσει.Ε ολο και κατι αλλο θα εχουν στα σκαρια οι δυο τους και το εδωσε ετσι απλα.Εχεις απολυτο δικιο με τον Βαν Αλντεν,το ειχα ξεχασει εντελως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα