Προς το περιεχόμενο

Boardwalk Empire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν γίνεται να έχει αυτό το thread μόνο 6 σελίδες. Άντε τι περιμένετε ...

Δεν ελπίζω σε μεγάλο thread. Η σειρά είναι πολύ απαιτητική και σχετικά αργή. Δεν έχει τίποτα το πιασάρικο, δεν έχει πυροτεχνήματα και είναι αρκετά πολύπλοκη. Αλλά εννοείται πως, αν κάνεις υπομονή, σε ανταμοίβει και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Το τελευταιο ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα το εκανα χωρις να εχω δει το τελευταιο επεισοδιο και φαινεται οτι λιγο πολυ επεσα μεσα. :lol:

Ως επεισοδιο ηταν μαλλον μετριο.Δεν ειχε κατι το εξαιρετικο ή πολυ σημαντικο στην συνεχιση της ιστοριας.Η μαργκαρετ εκανε κατι καλο αλλα ειμαι σιγουρος οτι στη συνεχεια θα αρχισει παλι το ανελεητο bitching της.Οπως περιμεναμε,ο Ροζετι δεν θα πηγαινε πουθενα αφου κανει μπαμ οτι θα εχει μεγαλο ρολο φετος στην σεζον.Πολυ πιθανο να χρησιμοποιησει τον αδερφο του Νακι για να την φερει στον τελευταιο?

Δημοσ.

Εξαιρετικο επεισοδιο το τελευταιο.

Ειχε πολυ gore και θα εχουμε ενδιαφερουσα εξελιξη με Ροθστιν-Νακι πια υστερα απο την τελευταια ενεδρα στο φορτιο.Ο Νακι εκανε την αρχη στο τελος της προηγουμενης σεζον και δεν σταματαει πια.Αδιστακτος και δεν αφηνει περιθωρια.Καιρος ηταν διοτι για αφεντικο υποκοσμου ηταν πολυ soft.

Δημοσ.

Η σειρά σκίζει (μόλις είδα το τέσσερα)... Όταν είχα δεί το godfather ένιωθα μία δίψα και ένα κενό που ήξερα οτι τα τρία μέρη δεν μπορούν αν γίνουν παραπάνω. Αυτή η σειρά έχει γεμίσει αυτό το κενό και τώρα ξεχειλίζω... Οι άνθρωποι έχουν κάνει πολυ καλή δουλειά.

Ο πιτσιρικάς φοβερό ταλέντο.

Εμένα πάντως με είχε πείσει, θα του την χάριζα.

Δημοσ.

Ο πιτσιρικας λιγο πολυ ειχε τελειωσει απο την στιγμη που ο Νακι του προσφερε απο τα καλα τσιγαρα.Το τραβηξαν μεχρι το τελος για να μας κανει και μας να πιστεψουμε οτι θα του την χαρισει.

Δημοσ.

Εμένα μπορεί να με είχε πείσει αλλα ήταν σχεδόν σίγουρο οτι θα τον σκότωνε. Γιατι έδειχνε δυσαρεστημένος με τις πρωτοβουλίες του Ιρλανδού και με αυτό τον τρόπο θα του έδειχνε ποιος είναι το αφεντικό και φυσικά οτι δεν χαμπαριάζει τίποτα.

Άντε πάμε για άλλα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εϊδα τη 2η σαιζόν μονορούφη για να απολάυσω σιγά σιγά κάθε τρίτη στη Nova την τρίτη περίοδο! Πραγματικά με έκανε κι έλιωσα η σειρά!

Δημοσ.

Ροζετι >Παρανοια.

Η Μαργκαρετ δεν πρεπει να στεναχωριεται και ν'απορει.Το ηξερε οτι παει πακετο στο κοσμο αυτο τετοιες καταστασεις.Επειδη ομως δεν την συμφερει,θα κατσει.

Δημοσ.

Η σειρά έχει πια ξεφύγει κάθε επεισόδιο και καλύτερη

O Ιρλανδός θα υποφέρει πριν πεθάνει και είναι κρίμα γιατί είναι ωραίος τύπος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου έχει ξανατύχει να πετύχω σειρά όπου τόσοι πολλοί χαρακτήρες να έχουν τόσο πολύ ενδιαφέρον. Τελειώνει η μία σκηνή, λέω "κρίμα ρε, μακάρι να συνέχιζε λίγο ακόμη", μας πάει στην επόμενη και αμέσως λέω "ωχ, για να δούμε τί θα γίνει με αυτόν τώρα", Τόσοι πολλοί καλοί ηθοποιοί και ερμηνείες, τόσοι πολλοί ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Σκηνές σαν αυτήν του Καπόνε στο τέταρτο επεισόδιο που προσπαθεί να μάθει στο παιδί του να ρίχνει μπουνιές υπάρχουν μόνο στον κινηματογράφο. Αλλά το όσκαρ μου θα το δώσω και για την τρίτη σαιζόν στον Ροθστήν, τρομερός ηθοποιός και τρομερή ενσάρκωση του χαρακτήρα.

Άντε, πάω στο πέμπτο τώρα.

Edit: Η σειρά πλέον έχει εδραιώσει τον χαρακτήρα της και τώρα παίζει με τα νεύρα και την ψυχολογία μας. Ας πούμε,

Μετά την συνάντηση του ηθοποιού με τον Νάκι και την άρνησή του να παίξει στο έργο με την Μπίλυ, τον είχα ξεγραμμένο. Και όταν είδα τον Τσόκι να μπαίνει στο δωμάτιο (ΚΑΙ Ο ΚΩΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΙΛΚΥ!!!) με τον μπράβο του, μισοέκλεινα τα μάτια γιατί δεν ήξερα τί τον περίμενε τον κακομοίρη. Για τρία-τέσσερα λεπτά ήμουν τρομερά σφιγμένος, έλεγα "τώρα θα την φάει, ώχ, τώρα του έρχεται" και όταν ο κωμικός είπε ότι τελικά θα παίξει και την γλίτωσε, έμεινα μαλάκας. Δύο λεπτά με απίστευτες ατάκες, βλέμματα και κινήσεις!

Ή και αυτό που είπατε με τον νεαρό και τον Νάκι στο υπόγειο ή ο Ροζέτι με τον πιτσιρικά και την εφημερίδα. Πλέον δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν κάποιος από αυτούς αστειεύεται ή όχι όταν τρομοκρατεί κάποιον.

Α, και μία παρατήρηση για όλους μας εδώ. Τα spoiler tags με χαλάνε απίστευτα, έχουν καταντήσει τρομερή μάστιγα. Βάζετε μέσα σε spoiler ακόμη και υποθέσεις που κάνετε για την εξέλιξη της σειράς, μόνο και μόνο για να μη σας μπινελικώσει κανένας. Έτσι όμως πιστεύω ότι χάνεται το νόημα. Αφού έτσι και αλλιώς είμαστε 10-20 άνθρωποι που γράφουμε, προτείνω να το γυρίσουμε το thread σε spoiler inside, να γράφουμε άνετα.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου για τους χαρακτηρες και ειδικα με τον Ροθστην,ειναι και μενα απο τους αγαπημενους μου και σε πειθει με την ερμηνεια του.Οσο για τον Stephen Graham,που υποδυεται τον Καπονε,αυτη η σκηνη ηταν πραγματι πολυ δυνατη και ηταν εξαιρετικος σε ολο το επεισοδιο. Μαζι σου και για τα spoilers που δεν ειναι απαραιτητα.Αν θελει καποιος να μαθει για την σειρα ας παει να ρωτησει στο αναλογο thread που προτεινουν σειρες.

Δημοσ.

Αλλά λίγο σαν να έχουν αδυνατίσει την ιστορία γύρω από τον Βαν Όλντεν, ε; Φυσικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις πάλι μας δίνει ελπίδες και δεν ανησυχώ, ο σεναριογράφος ξέρει πολύ καλά, όπως αποδεικνύεται. Εγώ ζω για την στιγμή που θα δω τον Βαν Όλντεν να γίνεται ο πιο αδίστακτος φονιάς, το'χει ο άνθρωπος... Α, και το βλέμμα του Ιρλανδού λουλουδά όταν μπήκε ο Βαν Όλντεν στο μαγαζί του και του είπε για το "προβληματάκι" του ήταν όλα τα λεφτά!

Δημοσ.

Το εχω ξαναπει....ειναι απιστευτη σειρα......που παροτι εποχης (και αρα ειναι φοβερα δυσκολη για οποιον επιχειρησει να την αναπαραστησει) ειναι τεχνικα αρτια......απο τα κοστουμια και το ντεκορ των σπιτιων μεχρι τα σπιτια και τις εξωτερικες τοποθεσιες....

Η σκηνοθεσια ειναι σπιρτοζικη και και ο φωτισμος ατμοσφαιρικος!!

Το σεναριο πολυεπιπεδο και δινει ξεχωριστη σημασια σε ολες της παραλληλες ιστοριες.

Αλλα αυτο το εχουμε ξαναδει και σε αλλες σειρες!!Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση στην συγκεκριμενη ....ειναι η μοναδικη διανομη των ρολων....καθε ενας χαρακτηρας σε ψηνει απιστευτα....και σε βαζει στο τριπακι του....χανεσαι κυριολεκτικα!!και δεν μιλαω μονο για τους πρωταγωνιστικους....αλλα απο ολους ......(απο τους Ιταλους μαφιοζους μεχρι τους μαυρους και τον αδερφο του Νακι!)

Φανατικος οπαδος της απο το πρωτο επεισοδειο!!

Δημοσ.

Αλλα αυτο το εχουμε ξαναδει και σε αλλες σειρες!!Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση στην συγκεκριμενη ....ειναι η μοναδικη διανομη των ρολων....καθε ενας χαρακτηρας σε ψηνει απιστευτα....και σε βαζει στο τριπακι του....χανεσαι κυριολεκτικα!!και δεν μιλαω μονο για τους πρωταγωνιστικους....αλλα απο ολους ......(απο τους Ιταλους μαφιοζους μεχρι τους μαυρους και τον αδερφο του Νακι!)

Συμφωνώ, αν η σειρά μείνει στην ιστορία αυτός θα είναι ο λόγος, το πόσο πολλοί χαρακτήρες σκιαγραφούνται με τόση λεπτομέρεια και προσοχή. Τυχαίο παράδειγμα παίρνω τον Masseria. Πόση ώρα έχει παίξει, να είναι 15 λεπτά συνολικά σε όλη τη σειρά; Και όμως, ο απίστευτος ηθοποιός που τον ενσαρκώνει έχει δώσει τόση προσοχή, που την ώρα που παίζει είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ή ο παππούς-διαχειριστής στη "Λέσχη" της Gillian, για 5 λεπτά έχεις μάτια μόνο για αυτόν. Αυτό συμβαίνει κυριολεκτικά με δεκάδες ρόλους.

Δημοσ.

Και ολα αυτα συνδραμουν σε καποια επεισοδια να μην δειξει τον ταδε χαρακτηρα(οπως για παραδειγμα τον φιλο του Jimmy,τον Harrow) που ειναι πολυ δυνατος αλλα και παλι η σειρα και τα επεισοδια κατ'επεκταση να μην χανουν σε ενδιαφερον και ποιοτητα.

Ακομα και με το χαμο του Τζιμυ που ηταν τοσο σημαντικος χαρακτηρας για την σειρα,δεν εχω δει να υποφερει καθολου απο την απουσια του.Αλλες σειρες,θα ειχαν μεγαλο προβλημα αμα γινοταν κατι αναλογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...