RottenLungs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνω με voodooman. Εκτος απο αυτο ο Buscemi δεν ειναι επιβλητικος ως χαρακτηρας και δε με επεισε καθολου για τη σκοτεινη πλευρα του στο τελος της 2ης σαιζον.Ειναι απλα ενας δημοσιοσχεσιτης gangster.Καμμια σχεση με tony soprano πχ. Οντως αυτος που παιζει τον Rothstein ειναι πολυ καλος,οπως και η μανα οπως και ο Omar απο το Wire Παντως εχει πεσει μεγαλη επιρροη απο Σκορτσεζε και στις σκηνες βιας και σε διαφορα black humor περιστατικα. Αυτος που παιζει τον Αλ Καπονε ειναι κλασικα καρικατουρα σκορτσεζε σα να λεμε joe pesci. Μαλλον θα τη συνεχισω να τη βλεπω ομως παρα τις σκηνες ανθολογιας που οντως υπαρχουν,δεν αρκουν,κατι λειπει. Συμφωνείς με τον Voodooman και αναφέρει παραπάνω οτι η σειρά δεν φτάνει την ποιότητα Sopranos;;; Το ένα αναιρεί το άλλο. Το Sopranos είναι απο τις πιο ανιαρές, ανούσιες και βαρέτες (γεμάτη ΚΕΝΑ) σειρές όλων των εποχών. [Άμα ίσψυε αυτό που λέει ο Voodooman, θα έπρεπε η σειρά να είναι απο τις αγαπημένες σου] Εγω πιστεύω οτι απο το τέλος της 1ης η σειρά έχει απογειωθεί. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν βάθος και λόγο ύπαρξης. Το σενάριο μεστό και καλοδουλεμένο. Καμία υπερβολή και ελάχιστα εώς καθόλου κενά. Οι δύο πρώτοι κύκλοι έκλεισαν με σωστό τρόπο το κεφάλαιο Τζίμη του βιβλίου Atlantic city. Είμαι σίγουρος οτι ακόμα καλύτερα έρχονται...
john1987 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνω ως προς το οτι δεν υπαρχει καποιος στοχος. Ενταξει σειρα χαρακτηρων ηταν και το Sopranos,δικαιωμα σου να λες οτι ειναι ο,τι πιο ανιαρο εχεις δει,ομως οι κριτικοι και το κοινο την εχουν καταταξει ηδη στις κλασικες Must see σειρες. Κι εγω το βαρεθηκα σε καποια φαση,αναγνωριζω ομως την αξια του,και για να σου απαντησω οχι δεν ειναι στις αγαπημενες μου σειρες.Ομως ειχε μεγαλυτερο impact σε μενα απο το Boardwalk Empire. 1
RottenLungs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνω ως προς το οτι δεν υπαρχει καποιος στοχος. Ενταξει σειρα χαρακτηρων ηταν και το Sopranos,δικαιωμα σου να λες οτι ειναι ο,τι πιο ανιαρο εχεις δει,ομως οι κριτικοι και το κοινο την εχουν καταταξει ηδη στις κλασικες Must see σειρες. Κι εγω το βαρεθηκα σε καποια φαση,αναγνωριζω ομως την αξια του,και για να σου απαντησω οχι δεν ειναι στις αγαπημενες μου σειρες.Ομως ειχε μεγαλυτερο impact σε μενα απο το Boardwalk Empire. Καλά ναι το ξέρω οτι γενικά το Sopranos το έχουν πολυ ψηλά. Εγω το θεωρώ μεγάλη απατεωνιά όμως. Είδα όλες τις season και άμα δεν με κράταγε κι εμένα λίγο δεν θα καθόμουνα να τις βλέπω (βέβαια τις δύο τελευταίε τις είδα μόνο και μόνο για να δώ που θα το πάει). Αλλα επειδή εγώ το είδα μαζεμένο, όταν το τελείωσα είχα μία καθαρή εικόνα του όλου σκηνικού και ξενέρωσα. Ήταν μία σειρά που προσπαθούσε να σε κρατήσει με φθηνά κόλπα χωρίς να σου δίνει στην τελική τίποτα. Σκέψου οτι την είδα πέρσι και πραγματιλά δεν μου έχει μείνει τίποτα. Για να θυμηθώ τα όσα με είχαν ξενερώσει πρέπει να δώ αυτό που είχα γράψει στο ανάλογο thread. Τέσπα, δεν είναι το θέμα μας αυτό. Η φετινή χρόνια το μόνο που είχε να δώσει ήταν Boardwalk Empire. Άντε ελπίζω να είναι εξίσου καλό και το Luck. Είδα το πρώτο επεισόδιο και με έψησε τρελά...
kanesaxo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Θα έχει και τρίτη σαιζόν; Με το τελευταίο επεισόδιο, φάνηκε σα να μην έχει νόημα πλέον. Ο 2ος κύκλος δεν μου άρεσε τόσο πάντως.
Voodooman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Θα έχει και τρίτη σαιζόν; Με το τελευταίο επεισόδιο, φάνηκε σα να μην έχει νόημα πλέον. Ο 2ος κύκλος δεν μου άρεσε τόσο πάντως. Εχθές εδέησα επιτέλους να δω τα δύο τελευταία επεισόδια. Μου'ρθε να πετάξω το monitor από το παράθυρο με το φινάλε! Πάνε και σκοτώνουν τον Jimmy! Και το "χειρότερο", τον σκοτώνουν ενώ όλα δείχνουν ότι παίρνουν το δρόμο τους και ότι θα τα βρει με τον Νάκι, εκεί που αρχίζουμε και ηρεμούμε, πάνε και τον σκοτώνουν. Εκνευριστικό φινάλε, άσχημο, θα λείψει ο Pitt από την σειρά, αλλά όσο το σκέφτομαι, τόσο βλέπω ότι είναι μία καλή κίνηση, που βγάζει νόημα. Και ίσα ίσα, για εμένα με το τελευταίο επισόδιο δείχνει πια η σειρά να αποκτά νόημα. Μέχρι και τότε, και εγώ πίστευα ότι η σειρά δεν πάει πουθενά, αλλά τώρα αρχίζει και φαίνεται τί θα γίνει. Παρακολουθούμε τον Νάκι να γίνεται σιγά σιγά ανελέητος. Του το είχε πει ο Τζίμμυ στον πιλότο, "you can't be a half gangster anymore". Και αν σκεφτούμε την άνοδο του Καπόνε και του Λουτσιάνο στην ιεραρχεία, τότε πρέπει να περιμένουμε πολύ αίμα από εδώ και πέρα. Μπράβο στη σειρά πάντως, όσα (μικρά) αρνητικά είχα καταγράψει στα προηγούμενα posts μου τα κατέρριψε στα δύο τελευταία επεισόδια. Τώρα πια είναι φανερό ότι οι συγγραφείς σκέφτονται πολύ μπροστά και δεν κάνουν τίποτε στην τύχη.
speedy23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 1o επεισοδιο 3ης σεζον σημερα και απ'οτι φαινεται θα ειναι καινουργιο παιχνιδι με αλλους κανονες.Αρκετα καλη αρχη και ειχαμε την προσθηκη ενος καινουργιου χαρακτηρα που φαινεται οτι θα μας κρατησει αμειωτο το ενδιαφερον.Ο Harrow ειναι απιστευτα ενδιαφερον χαρακτηρας και περιμενω πως και πως να δω την εξελιξη του.
Voodooman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πόσο σκληρό καρύδι πρέπει να είναι ένας σεναριογράφος για να γράψει ΔΥΟ ολόκληρες σαιζόν, να ακούει τα ξινά σχόλια τύπων σαν και εμένα ότι ο κεντρικός του χαρακτήρας είναι αδύναμος και ελαφρύς και στο τέλος της δεύτερης-αρχή της τρίτης να αρχίζει και να τον μετατρέπει σε ανελέητο. Χαρά στο κουράγιο του, το ίδιο και στον Buscemi. Δεν τολμώ να φανταστώ τί θα γίνει με Capone και Luciano.
ScarletK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία ξεκινήσαμε και σ'αυτή τη σεζόν. Munya!!
speedy23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχαχα αλλος ψυχοπαθης απο κει περα σαν και αυτον που προστεθηκε φετος.Ποσο γαματος ηταν ο Χαροου? "Are you going out this evening?" "Yes,to meet a friend." Voodooman,συμφωνω μαζι σου και δεν ηταν θεμα ξινιλας.Δεν γινεται να κυβερνας το Antlatic City και να εισαι τοσο soft σε ολες σου τις ενεργειες.It was about time.Οσο για τους αλλους που ανεφερες,ειχα διαβασει καπου με το που ειχε τελειωσει η δευτερη σεζον,οτι τυποι σαν τον Καπονε θα επερναν περισσοτερο τηλεοπτικο χρονο στην τριτη σεζον.Κριμα θα ηταν να μην εκμεταλευοταν τετοια ονοματα.Οχι οτι υπηρχε τετοια περιπτωση αλλα οσο να'ναι ειχαν περιοσρισμενο χρονο στις 2 πρωτες.
DimitRi_Del Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε σειρά. Τα πρώτα 5-6 επισόδεια τα είδα μαζεμένα αλλά από τότε περιμένω πως και πως για το καινούργιο! Πρέπει να πως όμως ότι δεν περίμενα να δω καινούργια σεζόν, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη πάντος.
TAKE5 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πάει και ο χασάπης κρίμα είχε προοπτικές. Από την άλλη αποκτά κεντρικό ρόλο ο μονόφθαλμος που είναι απίστευτος χαρακτήρας. Ελπίζω να μην ξαναρχίσει τα γυμνα ο Νακι και που είναι ο Τσαλκι και ο αδερφός του?
RottenLungs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά απίστευτη σειρά, ότι και να πούμε. Θα συμφωνήσω όσον αφορά το γυμνό του Νάκι (κάτι τέτοιες σκηνές σου ρίχνουν το τσιγάρο απο το στόμα και μέχρι να συνέλθεις απο το σόκ έχεις ήδη αρπάξει...) Γαμάτο πρώτο επεισόδιο και περιμένω πως και πως το αυριανό. Μα δεν γίνεται να έχει αυτό το thread μόνο 6 σελίδες. Άντε τι περιμένετε ...
danaz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 έχω δει μόνο την πρώτη περίοδο και η nova ξεκινάει να δείχνει την τρίτη. damn... πρέπει να τρέξω!
Voodooman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις τώρα αξιώθηκα να δω το δεύτερο επεισόδιο. Όποτε βλέπω αυτόν τον Τσάκι αγχώνομαι, είμαι βέβαιος ότι όλο και κάποιον θα πλακώσει στο ξύλο. Το ίδιο μου βγάζει και αυτός ο καινούργιος ο Ροζέτι, απίστευτα ψαρωτικός σε κάθε του σκηνή! Τρομερό καστ, τρομερές δευτερεύουσες ιστορίες.
speedy23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το ίδιο μου βγάζει και αυτός ο καινούργιος ο Ροζέτι, απίστευτα ψαρωτικός σε κάθε του σκηνή! Ειναι απο τους τυπους που δεν κερδιζεις ποτε.Του ειπες κατι που δεν του αρεσει,σε καθαρισε.Του ειπες κατι θετικο,θα νομιζει οτι κανεις patronizing,παλι σε καθαρισε.Η μονη λυση για να ζησεις,ειναι να μην τον πετυχεις ποτε στο διαβα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα