TAKE5 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέτριος Μπουσεμι αλλα εκπληκτικοί ο μονοφθαλμος και ο μπάτσος στο ξεκίνημα της 2ης. Ειδικά ο μονοφθαλμος είναι απίστευτος. Ωραία τροπή φαίνεται να παίρνει η ιστορία
kanesaxo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Υπότιτλοι κάπου βρε παιδιά...; Εχω φάει το τόπο και στα κλασσικα σάιτ, τίποτις.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Στο subs.gr έχουν βγει για το πρώτο επεισόδιο της 2ης Season...
kanesaxo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 α ρε γμτ...επειδή δε βλέπουν πολλοι τη σειρά, την έχουν λίγο ξεχασμένη.Είμαστε ήδη στο 2ο επεισόδιο και κοιτούσα καθημερινά αν βγήκαν υπότιτλοι,μιας και αυτό το σαϊτ (μαζί με xsubs.gr) τα θεωρώ σοβαρότερα απ'ολα. Δε πειράζει, να'ναι καλά τα παιδιά για τον κόπο τους!
Voodooman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Πιστεύω ότι η σειρά έχει να δώσει, αν επενδύσει πάνω στην κόντρα του Μπουσέμι με τον Πιττ. Για εμένα πάντως ο Ομοσπονδιακός είναι ο πιο γουστόζικος χαρακτήρας. Όχι μόνο έχουν ενδιαφέρον αυτά που κάνει, αλλά και ο ηθοποιός παίζει καταπληκτικά.
DimitRi_Del Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Φοβερή σειρά, είδα την πρώτη σεζόν το καλοκαίρι μαζεμένη και μου άρεσε πάρα πολύ. Τα δύο πρώτα επισόδεια της δεύτερης επίσης πολύ καλά. Μία σειρά λίγο διαφορερική από τις υπόλοιπες, θα συνεχίσω να την βλέπω. Πολύ καλός ο Μπουσέμι και ο μικρός του αδερφός, οι αγαπημένοι μου μέχρι στιγμής.
kanesaxo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Kάποιο άλλο σάϊτ για υπότιτλους ελληνικούς παίδεις; το subs.gr μάλλον δε θα ξανανοίξει.
ScarletK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το πάει πάρα πολύ καλά, το 5ο επεισόδιο ήταν διαμάντι.
kanesaxo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνώ απόλυτα. Ολα δείχνουν πως αλλάζουν τροπή...αλλά σίγουρα κάτι μας επιφυλάσσει το "μέλλον".
djnight Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 απο υποτιτλους τπτ ρε παιδια ?απο το 2 επισοδειο και μετα χαος!!
kanesaxo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Kορυφαία η σειρά μέχρι τώρα! Ολο και καλύτερη γίνεται. Για υπότιλους μέχρι και το 6ο επεισόδιο, δες εδω ,έφαγα τον τόπο κι εγώ.
Voodooman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Πράγματι, βελτιώνεται συνεχώς. Δεν με πετάει από την καρέκλα μου όπως το Battlestar Galactica ή το Game of thrones, αλλά την βλέπω με πολλή προσοχή. Για κάποιο λόγο μου βγάζει μία ανάλαφρη διάθεση, σαν να έχει ένα χιούμορ από κάτω της, νοιώθω τους συντελεστές να αντιμετωπίζουν την εποχή λες και είναι ελαφρώς αστεία αυτά που συνέβαιναν. Μιλάνε για την απίστευτη βρωμιά (και) εκείνης της εποχής με μία ελαφριά διάθεση, σαν να μας λένε "κοιτάξτε τί θεωρούσαν τότε σοβαρά, συγκρίνετέ τα με το σήμερα".
Voodooman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Μπα, μάλλον βιάστηκα να το κρίνω το σήριαλ. Τώρα τελείωσα το έκτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μπορεί να μη με πετάει από την καρέκλα μου, αλλά με κρατάει καρφωμένο. Αγρίεψαν πολύ τα πράγματα!.. Και μία ερώτηση, να μην ψάχνω στον πρώτο κύκλο. Δεν θυμάμαι αν μάθαμε ποιός ήταν αυτό που έβαζε αρσενικό στο φαγητό του commodore, μας το είπαν ή όχι; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2011 από Voodooman
TAKE5 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Και μία ερώτηση, να μην ψάχνω στον πρώτο κύκλο. Δεν θυμάμαι αν μάθαμε ποιός ήταν αυτό που έβαζε αρσενικό στο φαγητό του commodore, μας το είπαν ή όχι; Αρσενικό έβαζε η καμαριερα του. Ο Νακυ πάντως την άφησε να φύγει και φάνηκε να είναι από πίσω Τα ξεσπάσματα βίας είναι καταπληκτικά ενώ αν και ο "χασάπης" φαίνεται ενδιαφέρον χαρακτήρας και ο Eli γίνεται σε καθε επεισόδιο και καλύτερος, ο μονόφθαλμος παραμένει ο απόλυτος χαρακτήρας της σειράς. Ψυχοπαθής και αγαπησιάρης
djnight Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 η σειρα τα σπαει!!!! τετοιες σειρες θελουμε.... οι υποτιτλοι παλι γιοκ εχουν κολλησει στο 6 επεισοδιο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα