Προς το περιεχόμενο

Boardwalk Empire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου κακό μου αρέσει ο ρυθμός και τα χρωματα της σειράς. Του λείπει κάτι για να απογειωθεί σαν σειρά

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι στο στυλ του pacific, ωραία παραγωγή, πολλά πρόσωπα, αλλά λείπει το κάτι παραπάνω. Να δεθείς κάπως με τους χαρακτήρες. Άμα το δεις στα χαρτιά έχει αρκετό ενδιαφέρον. Έχω την εντύπωση ότι καλυτερεύει πάντως με κάθε επεισόδιο, ακόμα δεν το παρατάω.

Δημοσ.

Είναι στο στυλ του pacific, ωραία παραγωγή, πολλά πρόσωπα, αλλά λείπει το κάτι παραπάνω. Να δεθείς κάπως με τους χαρακτήρες. Άμα το δεις στα χαρτιά έχει αρκετό ενδιαφέρον. Έχω την εντύπωση ότι καλυτερεύει πάντως με κάθε επεισόδιο, ακόμα δεν το παρατάω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένας χαρακτήρας απίστευτος στο 7. Βγαλμένος από το

Bioshock!

Αχ οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Πορώθηκα its true.

Είμαι βλαμμένος!

Δημοσ.

Kοπήκαν οι σκηνές σεξ του Buscemi και η σειρά έχει πάρει τα πάνω της. Οι κεντρικοί χαρακτήρες αναπτύσονται άψογα, οι δεύτεροι ρόλοι κλεβουν την παράσταση, τα σκηνικά αν και δεν είναι τέλεια είναι τουλάχιστον πειστικά

Το 7ο επεισόδιο ήταν εκπληκτικό

Από την μια ο μονόφθαλμος ελεύθερος σκοπευτής-εκδικητής, από την άλλη το απίστευτο τέλος με το παιδάκι να βλέπει το σπίτι που λαμπάδιασε. Σχεδόν τέλειο

Θα το δω δεν υπάρχει πια θέμα είναι καλό και το 8ο ανέβασε και άλλο το ενδιαφέρον. Ασε που έχουμε και ήρωα που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι καλός αλλά έχει την τρέλλα του και του αρέσει

να αυτομαστιγώνεται :shock:

Για να δούμε τι έχει να πει και ο tzinos για αυτό:-D:-D:-D

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ την βλέπω αλλα μέχρι τώρα μόνο το 7 (ο μονόφθαλμος όλα τα λεφτά, η φωνή του ανεκτίμητη) μπορώ να πώ οτι ήταν ένα επεισόδιο που έλεγε... Βλεβαια μπορώ να πώ οτι έχει αρχίσει η όλη ιστορία να αποκτάει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μία προηγούμενη καταχώρηση που είχα κάνει ισχύει ακόμα και θέλω να συμπληρώσω οτι το πάνε τόσο αργά που σου θυμίζει καθημερινή σειρά. Φορτσάρετε ρεεεεεεε...

Y.Γ. Καλα αν η σαιζόν είναι 12 επεισόδια οι τύποι είναι για πολλές σφαλιάρες, θα την κόψω με την μία. Μέχρι τώρα έχουνε γίνει ελάχιστα πράγματα και είματσε ήδη στο 9.

Δημοσ.
τα σκηνικά αν και δεν είναι τέλεια είναι τουλάχιστον πειστικά

*Κατι μου ελειψε απο τις σκηνες σεξ και δεν ειναι ο Buscemi...:X

Δημοσ.

Μόνο εγώ συνεχίζω να το βλέπω? :P

Η σειρά μαμάει τελικά αν δεν ψάχνεται για αγωνιώδη episode finale αλλά για ιστορία που αναπτύσεται χωρίς κορυφώσεις και όσο περνάει ο καιρός βρίσκει ρυθμό. Οι 2οι χαρακτήρες είναι όλα τα λεφτά και ειδικά ο μονόφθαλμος και ο Ομαρ .

O Τζιμυ γίνεται όλο και πιο βίαιος, βρήκε και η παλιά γκόμενα του buscemi τον άντρα που της ταιριάζει όλα πάνε απο το καλό στο καλύτερο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τέλος σεζον λοιπόν με ανάμικτα συναισθήματα. Το ξεκαθάρισμα ήταν άψογο η τελευταία σκηνή πολύ ρομαντική για τα γούστα μου. Εχουν ανοίξει αρκετά θέματα για την επόμενη σεζόν ελπίζω να μην μας ξενερώσει παλι με κανένα κόψιμο το HBO

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γενικα τι λεει σαν σειρα?

Επειδη ψαχνω για καμια καινουργια τωρα που τελειωσα τον Ντεξ...

Breaking Bad εχεις δει; Spartacus?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Tι διάολο,μόνο εγώ βλέπω αυτή τη σειρά;;;

Κανείς δεν έχει βγάλει υπότιτλους μέχρι τώρα.

ΚΛΑΨ-ΛΥΓΜ. :cry:

Δημοσ.

Πολύ καλή σειρά, απίστευτα ποιοτική, προσεγμένη. Καλές ερμηνείες και με 4-5 σκηνές ανθολογίας ως τώρα.

Αλλά, ρε παιδί μου, είναι σαν την τέλεια γυναίκα, που όμως δεν σου κάνει το κλικ. Δεν ξέρω τί μου φταίει. Η υπόθεση που δεν δείχνει να πηγαίνει πουθενά συγκεκριμένα; Οι ηθοποιοί, που δεν σε βοηθούν να ταυτιστείς μαζί τους; Οι χαρακτήρες, που είναι και καλοί και κακοί, αλλά με την κακή,γλυκανάλατη έννοια;

Θα συνεχίσω να το βλέπω και στον δεύτερο κύκλο, αλλά δεν το περιμένω με την αγωνία που περιμένω κάποια άλλα (γκουχ γκουχ, γουΪντερ ις κομινγκ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...