Προς το περιεχόμενο

Boardwalk Empire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγα ρε συ, απλα λεμε οτι μπορει να φτασει στα 2/3, να καραγουσταρεις ατμοσφαιρα και ερμηνιες και να κοπει αποτομα. Who knows :P

Τελικα δεν το ειδα χθες, κολλησα με το sfu...

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξει δεν θα το συγκρινω με καρνιβαλ, αλλα πχ απο το deadwood ηταν πολυ ποιο βαρετο η και λιγοτερο πειστικο ως σειρα εποχης. Δεν μου βγαζει χαρακτηρα/ατμοσφαιρα, αισθανομαι οτι βλεπω καλους ηθοποιους με κουστουμια που το παιζουν 1930, ενω πχ στο deadwood αισθανοσουν οτι εβλεπες ενα πραγματικο σαλουν εποχης και τον σεριφη οπως θα τανε και οχι απλα ηθοποιους να παιζουν καλα μονο . Νωρις ειναι ακομα βεβαια, αλλα βρηκα το 1το επεισοδειο λιγο φλυαρο και δεν μπορω να πω οτι με καθηλωσε. Δεν περιμενω το 2ρο με αγωνια ουτε ιδιαιτερο ενδιαφερον. Δυστηχως! Ολα μπορει να αλλαξουν απο το επομενο κιολας επεισοδειο, οποτε με την καμια δεν ειναι τελικη κριση. Τελος οσο και καλοστημενο να ειναι και με καλες ερμηνειες, δεν θα πιστευα ποτε οτι θα κοστιζε σαν επεισοδειο πανω απο 5-6 μιλιονια, ποσο 50!!! Ουτε τρελα σκηνικα, ουτε πολλες διαφορετικες παραστασεις και χωροι, ουτε τα φοβερα κουστουμια, ουτε το τεραστιο και πανακριβο καστ.....

Επεξ/σία από tzinos
Δημοσ.

Και γω περιμενα κατι περισσοτερο απο το 1ο επεισοδιο χωρις βεβαια να πω οτι μ'απογοητευσε.Ισως εχω συνηθισει σε πολυ καλους πιλοτους αλλων σειρων που νταξει ομως ειναι φτιαγμενοι να σε καθηλωνουν και να σε κρατανε ως τηλεθεατη και μετα να πατωνουν στα υπολοιπα.ΗΒΟ ειναι,δεν δουλευουν ετσι και μπορεις να τους εμπιστευτεις.Η σκηνοθεσια ηταν αρκετα καλη,αναμενομενο βεβαια.Ελπιζω σε καλυτερη συνεχεια και κυριως πιο καθηλωτικη.

Δημοσ.
ενταξει δεν θα το συγκρινω με καρνιβαλ, αλλα πχ απο το deadwood ηταν πολυ ποιο βαρετο η και λιγοτερο πειστικο ως σειρα εποχης. Δεν μου βγαζει χαρακτηρα/ατμοσφαιρα, αισθανομαι οτι βλεπω καλους ηθοποιους με κουστουμια που το παιζουν 1930, ενω πχ στο deadwood αισθανοσουν οτι εβλεπες ενα πραγματικο σαλουν εποχης και τον σεριφη οπως θα τανε και οχι απλα ηθοποιους να παιζουν καλα μονο . Νωρις ειναι ακομα βεβαια, αλλα βρηκα το 1το επεισοδειο λιγο φλυαρο και δεν μπορω να πω οτι με καθηλωσε. Δεν περιμενω το 2ρο με αγωνια ουτε ιδιαιτερο ενδιαφερον. Δυστηχως! Ολα μπορει να αλλαξουν απο το επομενο κιολας επεισοδειο, οποτε με την καμια δεν ειναι τελικη κριση. Τελος οσο και καλοστημενο να ειναι και με καλες ερμηνειες, δεν θα πιστευα ποτε οτι θα κοστιζε σαν επεισοδειο πανω απο 5-6 μιλιονια, ποσο 50!!! Ουτε τρελα σκηνικα, ουτε πολλες διαφορετικες παραστασεις και χωροι, ουτε τα φοβερα κουστουμια, ουτε το τεραστιο και πανακριβο καστ.....

Ακριβως τις ιδιες εντυπωσεις εχω απλα ειμαι λιγο πιο επιεικης οσον αφορα στην υποθεση που νομιζω οτι εχει ενδιαφερον παρα τη σχετικη φλυαρια.

Κατι στο ολο στησιμο με χαλαει ( η φωτογραφια ισως που παραειναι τηλεοπτικη και δεν μεταφερει ΚΑΘΟΛΟΥ την αισθηση του 30') και ολο το σκηνικο φαινεται καπως fake ή, αν ειναι δυνατον, φτηνιαρικο...

Του δινω την συνηθη προθεσμια των τεσσαρων επεισοδιων για να βγει ετυμηγορια...:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι παίζει με τους υπότιτλους για αυτήν την σειρά;;; Ούτε Αγγλικούς δεν μπορώ να βρώ πέρα του 1ου που έχουνε βγάλει και ελληνικούς.

Ρε τι τραβάμε...

Δημοσ.

Παιδιά η άποψη μου είναι οτι το όλο σκηνικό είναι μια χαρά... Το πρόβήμα είναι οτι δεν υπάρχει ατμόσφαιρα και κατα την άποψη μου φταίνε ο Γέρος (Steve Buscemi) και ο μικρός (Michael Pitt). Και οι δύο δεν έχουνε μπεί καθόλου στο πετσί του ρόλου, παίζουνε σχεδόν αστεία. Ειδικά ο Pitt δείχνει πως μπήκε στα βαθειά πριν καλα καλά μάθει κολύμπι (σε κάτι δραματικές σκηνές που θα έπρεπε να με κάνει να νιώσω συγκίνηση, νιώθω λές και είμαι στο Λύκειο και βλέπω συμμαθητές μου να παίζουνε -για να χάσουν καμια ώρα μάθημα- της δολοφονία του Καποδίστρια).

Με εκνευρίζει αυτή η νέα γενιά ηθοποιών που έχουνε βρεί μία έκφραση (κάτι σε μελαγχολία, που κρύβει ένα μυστήριο) και την φοράνε σε όλες τις ταινίες, ότι ρόλο και ότι σκηνή και να παίζουν. Βλέπε κ@ριόλα του twilight και τον κύριο Pitt.

Επειδή το θέμα της μέχρι τώρα αποτυχίας είναι καθαρά αυτών των δύο ηθοποιών (πρωταγωνιστών) και κάποιων λιγότερο σημαντικών, δεν την βλέπω να προχωράει καθόλου.

Υ.Γ. Ο Michael Stuhlbarg (Arnold Rothstein) και ο Vincent Piazza (Lucky Luciano) πολυ καλοί στον ρόλο τους. Η κοπελιά (Kelly Macdonald) συμπαθητική, ενώ ο Al Capone (Stephen Graham) αστεία επιλογή. Ήθελα να ήξερα ποιος έκανε το κάστ;;;

Δημοσ.

Χωρις να το εχω δει παντως αρα δε ξερω πως παιζει θεωρω το Buscemi καταπληκτικο ηθοποιο. Μου κανει εντυπωση αν σαυτο δε παιζει καλα.

Δημοσ.
Χωρις να το εχω δει παντως αρα δε ξερω πως παιζει θεωρω το Buscemi καταπληκτικο ηθοποιο. Μου κανει εντυπωση αν σαυτο δε παιζει καλα.

Δεν σε πείθει... Δες την σειρά και θα το καταλάβεις κι εσύ.

Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, τι να πώ; (Μπα δεν κάνω λάθος)

• Moderators
Δημοσ.
Για το 3ο επεισοδιο τα λογια ειναι περιττα:

Εγω παντως τα..προσοντα της κοπελιας εβλεπα-να ναι καλα-κ δεν εδινα σημασια στον Buscemi;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου κακό μου αρέσει ο ρυθμός και τα χρωματα της σειράς. Του λείπει κάτι για να απογειωθεί σαν σειρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...