ydrargyros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ε ρε και τι έχει να γίνει... είναι και η περίοδος που πέφτει το Valentine's Day massacre νομίζω οπότε θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό!
TAKE5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή αυτή θα είναι είναι η τελευταία σεζόν και μάλιστα πετσοκομμένη? Κλαίω από τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να καλύψουν τόσους χαρακτήρες
denthnpalevw Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 κριμα που τελειωνει.... πολυ ωραια σειρα. εμπιστευομαστε HBO θα δουμε πως θα το πανε...
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή αυτή θα είναι είναι η τελευταία σεζόν και μάλιστα πετσοκομμένη? Κλαίω από τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να καλύψουν τόσους χαρακτήρες Ηδη 2-3 εφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες.. 1
TAKE5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ο Μασερία αναμενόμενο για να ξεκινήσει με ενδιαφέρον η σεζόν, για τον Ροθστιν περίμενα κάτι να δείξει . Ελπίζω να μην το κλείσουν με καμμία μάχη Ομαρ-Νακι
speedy23 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Αφου ειναι η τελευταια σεζον, δωστους μια ολοκληρη με 12 επεισοδια ρε HBO. Γιατι μονο 8? Ηδη μου φανηκε λιγο προχειραντζα το πρωτο και αντε να τελειωνουμε με κατι χαρακτηρες.
patrickdrd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 τι εγινε με τον ροθστιν κ δεν πηρα πρεφα; ο ομαρ ποιος ειναι;
Chrisxxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 τι εγινε με τον ροθστιν κ δεν πηρα πρεφα; ο ομαρ ποιος ειναι; Omar yo O Ροθστιν Πέθανε, μιλουσαν για την κηδεια του αλλωστε. Ο Πραγματικος Ροθστιν δολοφονήθηκε λογω χρεων που ειχε απο ενα παιχνιδι ποκερ. Παντως βλέπω ότι η σειρά ειναι κανα 3-5 χρονια μετά τα γεγονότα της 4ης σεζον. 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Omar yo επρεπε να χω δει the wire δλδ;
patrickdrd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 [offtopic] δεν ειδα γιατι διαβασα οτι ειναι αργο συν εχουμε πηξει στα αστυνομικα, καπου τα βαρεθηκα [/offtopic]
TAKE5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Και δεν έχεις δει το wire και δεν έχεις διαβάσει όλο το θεμα που συνέχεια τον λέμε Ομαρ. Να μην επαναληφθεί. Ο Μαρανζάνο λιγο μπουλης μου φανηκε 1
speedy23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 [offtopic] δεν ειδα γιατι διαβασα οτι ειναι αργο συν εχουμε πηξει στα αστυνομικα, καπου τα βαρεθηκα [/offtopic] No excuses whatsoever. Watch it. Do it.
xristoforos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό το πρώτο. Φάνηκε όμως περίεργο για το πως εξαφανήσανε τον Ρόθστιν.Σε κάποια φάση σκέφτηκα ότι έχω χάσει κάποιο επισόδιο... 1
TAKE5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Χτιζεται το σκηνικό σιγά σιγά και "ηρεμα". Η σκηνή στο ασανσερ που ανεβοκατεβαίνει είναι για ανθολόγιο. Ποιός είναι ο τρίτος της παρέας του Λουτσιανο-Λανσκι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα