Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty 2 Ξαφνικο Προβλημα

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Εκει που επαιζα κανονικοτατα κλεινω το πισι για κανα 4ωρο και οταν το ξανα ανοιγω και παω να τρεξω το Call of Duty 2 το multiplayer. Μου βγαζει μηνυμα το στοιχειο cod2mp_s.exe σταματησε να λειτουργει. Το διαγραφω και το ξανα γραφω αλλα τιποτα το ιδιο. Ενω το singleplayer παιζει κανονικα. Οταν μπαινω single και παταω μεσα απο εκει multiplayer μου βγαζει αυτο στη φωτο

Θελω μεγαλη βοηθεια γιατι θα παω για φορματ το πισι αν δεν φτιαξει...

Ευχαριστω.

post-86184-129063122825_thumb.png

Δημοσ.

Προσπαθησε να κανεις repair απ΄το cd και αν δεν πιάσει πηγενε control panel>language options και βαλε τα ολα english(σε ολα τα tabs) για να φανει τι προβλημα παρουσιζεται. Δες και αν οι drivers τις καρτας σου ειναι ενημερωμενοι.

Δημοσ.

Ξεχασα να πω πως εχω windows 7 πως το κανω στα 7 αυτο με τη γλωσσα?. τα drivers τα ενημερωσα. Το περιεργο ειναι πως μετα απο ενα κλεισιμο του υπολογιστη εγινε.

repair δε γινεται βγαζει μονο για unninstall.

Δημοσ.
Το εκανα ρε φιλε και 2 φορες... :/ τι να κανω αλλο? Μου φαινεται μονο φορματ το πισι....

Ε δεν πάμε τόσο εύκολο σε φορμάτ πιστεύω,για ένα παιχνίδι..Δες και την συμβατότητα για καλό και για κακό..Και κάνε και reinstall,αφού έπαιζε όπως λες πιο πριν,θα φτιάξει.Βασικά μετά το unistall σβήσε και ότι έμεινε μες τον φάκελο.Και δοκίμασε να το εγκαταστήσεις πάλι.

Δημοσ.

Οταν εισαι τοσο πορωμενος με ενα παιχνιδι :Ρ οπως εγω με αυτο πας. Εκανα reinstall 2 φορες τη συμβατοτητα την ειχα σωστη αφου επαιζα κανονικα εδω και 2 μηνες σημερα το εκλεισα το ανοιξα και δεν ανοιγε.

Εκανα uninstall με το yourunninstaller τα εσβησε ολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...