panchociv Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το eurotruck simulator 2008 και παράλληλα μία RADEON HD 5450 (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0448977&catid=020300), προέκυψε ένα περίεργο πρόβλημα με τα γραφικά του παιχνιδιού. Ενώ όλα τα υπόλοιπα γραφικά φαίνονται κανονικά, όταν κοιτάς από την εσωτερική κάμερα τον δρόμο (όταν χτυπάει ο ήλιος στο παρμπρίζ) δεν βλέπεις τίποτα. Εάν αλλάξεις κάμερα και επιλέξεις π.χ. την εξωτερική, όλα λειτουργούν κανονικά χωρίς το παραμικρό. Έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ? υ.γ. : - έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει κάθε πιθανή έκδοση των drivers της ΑΤΙ - ο υπολογιστής έχει τα vista 32bit - το pc δεν είναι κανένα υπερμηχάνημα (core 2 E4400, 3GB DDR2, ATI 5450), αλλά δε νομίζω να τα βρίσκει σκούρα με το συγκεκρριμένο παιχνίδι . . . - το ίδιο πρόβλημα (αν και ελαφρώς διαφοροποιημένο) προέκυψε και όταν εγκατέστησα το eurotruck simulator 2009
ditsikts Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μήπως έχει κανά κουμπί να κατεβαίνει καμιά τέντα να κόβει τον ήλιο; έχεις το τελευταίο patch;
panchociv Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 έχεις το τελευταίο patch; Ναί, εγκατέστησα και το τελευταίο patch, χωρίς να αλλάξει κάτι. Να σημειώσω πως εγκατέστησα και στο δικό μου pc το παιχνίδι και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Ακόμη έψαξα μήπως και υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τη συγκεκριμένη κάρτα, αλλά δεν εντόπισα κάτι. . . Ξέρω πως δεν ακούγεται και τόσο "λογικό", αλλά υπάρχει η πιθανότητα να είναι ελαττωματική η κάρτα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.