p_under Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580162&sid=1 αυτο τι λεει ρε παιδες ? καλη ειναι ?
kamui Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είναι ο ίδιο με αυτό τότε ναι είναι η καλύτερη τιμή (Το άλλο με μεταφορικά πάει παραπάνω). Δεν κοίταξα σε μαγαζιά εξωτερικού. Τώρα αν είναι καλό δεν ξέρω.
runner69 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είναι ο ίδιο με αυτό τότε ναι είναι η καλύτερη τιμή (Το άλλο με μεταφορικά πάει παραπάνω). Δεν κοίταξα σε μαγαζιά εξωτερικού. Τώρα αν είναι καλό δεν ξέρω. στο info-world δεν υπαρχει αποθεμα κλασικη περιπτωση καταστηματων που προκειμενου να εμφανιστουν πρωτοι στο search του skroutz και να διαφημιστουν (αφου θα μπει ο καταναλωτης στο site τους και θα τους γνωρισει), να εχουν προιοντα σε χαμηλη τιμη αλλα να μην υπαρχει αποθεμα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καλουλα ναι. Οσοι εχουν δοκιμασει G25/G27 λενε οτι απλα δεν υπαρχει επιστροφη, κι εγω μαζι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.