Προς το περιεχόμενο

joomla προβλημα....

thanantypas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας, ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να κανω εγκατασταση του joomla και μαλλον τα εχω κανει λιγο σαλατα...

Λοιπον εχω εγκαταστησει εναν wampserver στο Pc μου και στην συνεχεια προσπαθησα να εγκαταστησω joomla απο την ιστοσελιδα τους, Joomla_1.5.20-Stable-Full_Package.Μεχρι εδω ολα καλα, περναω κανονικα οτι ρυθμισεις μου λενε οι οδηγιες (δημιουργια βασ-χρηστη->τα κανω συνδεση ) και μετα παω στα βηματα για να ξεκινησω την εγκατασταση βημα-βημα. στο βημα 4 μου βγαζει μηνυμα:

Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με τη βάση δεδομένων. Επεστράφη ο αριθμός σφάλματος: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος????τι λαθος κανω??:shock::shock:

---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:24 ----------

οκ, το βρηκα....

το λαθος πανω στο λαθος δεν το βρησκεις ποτε!!!!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έβγαλες άκρη, αλλά στο joomla.org θα βρεις τα πάντα αλλά και σπεσιαλίστες να σε βοηθήσουν

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έβγαλες άκρη, αλλά στο joomla.org θα βρεις τα πάντα αλλά και σπεσιαλίστες να σε βοηθήσουν

Ευχαριστω παιδια ,αλλα πηρα βιβλιο(γιατι εχω ενα θεμα με το διαβασμα απο το pc) και ειμαι οκ ....:-D:-D

Δημοσ.

Λογικό είναι να έχεις προβλήματα και θα έχεις......

Το Joomla! είναι το πιο χαζό και τρισάθλιο open source CMS στον κόσμο και είναι για άτομα με βαρυά ψυχολογικά προβλήματα ή για τρελούς!

Μη κάνεις τον κόπο να μπεις στη διαδικασία να το μάθεις, είναι παρανοϊκό, άρρωστο και είναι ελεϊνό!

Joomla! και σαχλαμάρες...κάτσε καλύτερα και κάνετα όλα με το χέρι με την PHP ή άν είναι βρες το elxis....

Δημοσ.
Λογικό είναι να έχεις προβλήματα και θα έχεις......

Το Joomla! είναι το πιο χαζό και τρισάθλιο open source CMS στον κόσμο και είναι για άτομα με βαρυά ψυχολογικά προβλήματα ή για τρελούς!

Μη κάνεις τον κόπο να μπεις στη διαδικασία να το μάθεις, είναι παρανοϊκό, άρρωστο και είναι ελεϊνό!

Joomla! και σαχλαμάρες...κάτσε καλύτερα και κάνετα όλα με το χέρι με την PHP ή άν είναι βρες το elxis....

πρωτη φορα ακουω τετοια κριτικη....:-( Απο οσο εχω ψαξει (και το εχω κανει αρκετα) δεν εχω ξανακουσει καποιον να χαρ το joomla ..χαζο,τρισαθλιο κλπ

Σιγουρα το να φτιαξεις μια σελιδα μονος σου θα ειναι πολυ καλυτερο αλλα θες να μου πεις γιατι εχεις αυτη την αποψη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...