suspiria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Γυροφωλια.1 ευρω η πιτα με γυρο χοιρινο πλακα κανεις?τι μεγεθος?εδω σε μας τα εχουν φτασει 2,70 οι πουστηδες!!!
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 πλακα κανεις?τι μεγεθος?εδω σε μας τα εχουν φτασει 2,70 οι πουστηδες!!! Κανονικο ρε.Απλα δεν κανει delivery για προφανεις λογους.
suspiria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Κανονικο ρε.Απλα δεν κανει delivery για προφανεις λογους. το λεω γιατι θεσνικη ειναι λιγο king size στα περισσοτερα μαγαζια
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 το λεω γιατι θεσνικη ειναι λιγο king size στα περισσοτερα μαγαζια Ναι ισχυει τα εχω δει.Μεγεθος αθηνας ειναι ολα στην Πατρα.
dominorton Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε αν θες πες λιγα παραπανω για το συγκεκριμενο μαγαζι γιατι εχω ακουσει ολο καλα λογια(να ακουσω κ απο σενα τον "αντιλογο") φιλε ειναι σαπιο..φυσικα ολοι κρινουν σε σχεση με τα υπολοιπα ''μπεργκεραδικα'', απο τα οποια επαναλαμβανω οτι ειναι αρκετα καλυτερο.Αλλα τα μπεργκερς του εν λογω μαγαζιου ειναι προκατ.κρεατα, σαλτσες κλπ μετα απο 10' αφ'οτου ερθει ειναι παγωμενα, που σημαινει οτι ειναι κατεψυγμενα τιγκα στα συντηρητικα.Εγω εφαγα 5-6 φορες απο εκει και δεν ξανατρωω, γενικα αυτα τα μαγαζια να α φοβασαι, οσο καλη γευση και να εχουν, δεν ειναι καθολου εμπιστευσιμα.Τρανο παραδειγμα το le coq, το οποιο ΟΛΟΙ θεωρουν καλο μαγαζι και ρωτωντας ατομο που ειναι μεσα στα πραγματα μου ειπε πως κρεατα προδιαγραφων 3 εβδομαδων χρησιμοποιουνται ακομα και 3 μηνες μετα.και ρωταω, πως ειναι δυνατον μαγαζια που απο τη 1 περιπου το μεσημερι ως και πολυ μετα τα μεσανυχτα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να εχουν φρεσκα και καλα προιοντα? :whistle:
beatshooter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο που με την σπαει στην Πατρα ειναι η σχεση τιμης με ποσοτητα/ποιοτητα φαγητου.Σχεδον ολα πανακριβα σε μη ικανοποιητηκες ποσοτητες κ ποιοτητα αστα να πανε.
vk13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Σωστός, αλλά για επαρχία καλά νομίζω είναι οι τιμές σε σχέση με ποσότητα. Με ποιότητα όμως είναι ένα θέμα, αλλά τι να κάνεις. Το ιδανικό είναι να ξέρεις εσύ να μαγειρεύεις ή να σου στέλνουν οι δικοί σου φαγητό.
bourne_80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 οκ.... α)Παιρνω φαγητο για βραδυ απο το εν λογο μαγαζι το οποιο δεν τρωω και χωρις να το ανοιξω το βαζω στα καπακια στο ψυγειο.Δεν θα επρεπε να παθει τπτ.Κι ομως,το επομενο πρωι βρωμουσε ολη κουζινα απο το ψυγειο λες και ειχα βαλει κανα πτωμα εκει μεσα....Το φαγητο εβγαζε μια εντονη δυσοσμια.... aka.κακης ποιοτητας φαγητο. β)Παω εκει με την παρεα μου και στο πιατο μιας κοπελας υπηρχαν κομματια απο κατσαριδα. aka.ελλειπης καθαριοτητα. Οσο λοιπον ευγευστο και φθηνο να ειναι το φαγητο,εγω εκει δεν ξαναπαταω..... ps:τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη για το εν λογο μαγαζι.δεν αποτρεπω κανεναν απο το να παει,εγω απλα δεν ξαναπαω... Με εκπληξη διαβαζω οσα γραφεις παραπανω!!!Επειδη τυχαινει να ειμαι 8 χρονια στην Πατρα σαν φοιτητης ξεκινησα κ εγω εδω και επειδη μιλας για ενα μαγαζι το οποιο ειναι συμβολο της Πολης τοτε τουλαχιστον να μασ πεις ποτε ακριβως εγινε το περιστατικο αυτο και γιατι δεν εκανες καμια ενεργεια σε ενα τοσο σοβαρο - αν εγινε - εγγκλημα του μαγειρειου!Θα μου πεισ εσυ και τι εισαι?Ο δικηγορος?Οχι φιλε μου, ειμαι αυτος που δεν το εχει κανει απλα στεκι αλλα που εχει μεγαλωσει και με εχει σπουδασει οπως το κανει εδω και πολλα χρονια απο το 1922!!Εχεισ την εντυπωση οτι αν γινοταν ενα τετοιο σκηνικο και θεωρουταν τυχαιο η εσκεμμενο δεν 8α το επαιρνε κανεις γραμμη εκτοσ απο εσενα??Η απαντηση βεβαια σε οσα υποστηριζεις δινεται απο τους εκατονταδες ανθρωπους που κατακλυζουν το μαγειρειο καθημερινα ακομα και τωρα, στη δυσκολη οικομικη περιοδο που ζουμε και που υπολογιζουμε και το τελευταιο cent του οβουλου μας.Πραγματικα εσυ πιστευεις πως για το βασικοτερο αγαθο του ανθρωπου, το φαγητο, πληρωνοντας απο το υστερημα του θα πηγαινε σε ενα τετοιο μερος οπως το περιγραφεις???
VonLoutsos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Με εκπληξη διαβαζω οσα γραφεις παραπανω!!!Επειδη τυχαινει να ειμαι 8 χρονια στην Πατρα σαν φοιτητης ξεκινησα κ εγω εδω και επειδη μιλας για ενα μαγαζι το οποιο ειναι συμβολο της Πολης τοτε τουλαχιστον να μασ πεις ποτε ακριβως εγινε το περιστατικο αυτο και γιατι δεν εκανες καμια ενεργεια σε ενα τοσο σοβαρο - αν εγινε - εγγκλημα του μαγειρειου!Θα μου πεισ εσυ και τι εισαι?Ο δικηγορος?Οχι φιλε μου, ειμαι αυτος που δεν το εχει κανει απλα στεκι αλλα που εχει μεγαλωσει και με εχει σπουδασει οπως το κανει εδω και πολλα χρονια απο το 1922!!Εχεισ την εντυπωση οτι αν γινοταν ενα τετοιο σκηνικο και θεωρουταν τυχαιο η εσκεμμενο δεν 8α το επαιρνε κανεις γραμμη εκτοσ απο εσενα??Η απαντηση βεβαια σε οσα υποστηριζεις δινεται απο τους εκατονταδες ανθρωπους που κατακλυζουν το μαγειρειο καθημερινα ακομα και τωρα, στη δυσκολη οικομικη περιοδο που ζουμε και που υπολογιζουμε και το τελευταιο cent του οβουλου μας.Πραγματικα εσυ πιστευεις πως για το βασικοτερο αγαθο του ανθρωπου, το φαγητο, πληρωνοντας απο το υστερημα του θα πηγαινε σε ενα τετοιο μερος οπως το περιγραφεις??? Πρώτο post και υποστηρίζεις με τέτοια θέρμη το μαγαζί....Κάτι βρωμάει....χμμμμμ. Είχε και καλύτερη ποιότητα από αυτήν που έχει τώρα....
leftxand Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Πρώτο post και υποστηρίζεις με τέτοια θέρμη το μαγαζί....Κάτι βρωμάει....χμμμμμ. Είχε και καλύτερη ποιότητα από αυτήν που έχει τώρα.... Και μαλιστα σε τεχλογικο site μαλλον καποιοι μας θεωρουν μαλακες ενα μετριο μαγαζι ειναι με καλες τιμες αλλα οχι τοσο καλη ποιοτητα
bourne_80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 καταρχην δεν βρωμαει κατι απλα το post μου το ανεφερε φιλος και ετσι μπηκα στο κοπο να απαντησω οχι γιατι παιρνω τιποτα ποσοσστα ουτε γιατι ειμαι κανας μετοχος ουτε γιατι εχω κανα συμφερον. τα λεω απο τη σκοπια εκεινου του ανθρωπου οπως τα περιεγραψα και στο 1 post. Δλδ.εκεινου που εχει ενα στεκι μαγαζι κ απλα τον χαλαει οταν ακουει αυτα τα πραγματα. απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα περνωντας απο εκει.δεν ειναι υποχρεωτικο να αρεσεις σε ολους καποιο μαγαζι!!!Αλλα αυτο που πραγματκα βρωμαει ειναι αυτα που λενε καποιοι παραθετοντας τα σαν προσωπικες τους εμπειριες κ μαλιστα δεν τις υπερασπιζονται κιολας!
VonLoutsos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 καταρχην δεν βρωμαει κατι απλα το post μου το ανεφερε φιλος και ετσι μπηκα στο κοπο να απαντησω οχι γιατι παιρνω τιποτα ποσοσστα ουτε γιατι ειμαι κανας μετοχος ουτε γιατι εχω κανα συμφερον. τα λεω απο τη σκοπια εκεινου του ανθρωπου οπως τα περιεγραψα και στο 1 post. Δλδ.εκεινου που εχει ενα στεκι μαγαζι κ απλα τον χαλαει οταν ακουει αυτα τα πραγματα. απο κει και περα ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα περνωντας απο εκει.δεν ειναι υποχρεωτικο να αρεσεις σε ολους καποιο μαγαζι!!!Αλλα αυτο που πραγματκα βρωμαει ειναι αυτα που λενε καποιοι παραθετοντας τα σαν προσωπικες τους εμπειριες κ μαλιστα δεν τις υπερασπιζονται κιολας! Σου το ανέφερε φίλος και εσύ μπήκες σε τεχνολογικό φόρουμ ( έκανες τον κόπο όλο να γραφτείς ) και δεν έκανες κάτι άλλο από το να υπερασπιστείς το μαγαζί!!! Μην ξεχνάς οτι και εσύ δεν έχεις στοιχεία απλά λες τι έκανες τοοοοοοσα χρόνια ( 8 χρόνια στην σχολή σου καλός είσαι και του λόγου σου ). Πριν αρκετά χρόνια είχε αρκετά εως πάρα πολύ καλό φαγητό. Και σε καλές τιμές. Πλέον έχει πέσει λίγο σε ποιότητα. Και επειδή λες οτι είναι γεμάτο συνέχεια, γρήγορο σχετικά γεύμα, σε καλή τιμή, με καλή ποιότητα, σε σχετικά καλό περιβάλλον και 5 λεπτά από το πανεπιστήμιο δεν υπάρχει άλλο.....και τον φοιτητή τον ενδιαφέρει μπορεί να τρώει φαγητό ( μπριζολίδια κτλ ) σε καλή τιμή...Αυτά.
bourne_80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 καταρχην σιγα το κοπο για να γραφτεις σε ενα φορουμ και 2 ποιος σου ειπε οτι ειμαι ακομα φοιτητης;;;και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα εσενα να σχολιαζεις επι του προσωπικου;κ απανταω σε εν τεχνολογικο φορουμ γιατι εδω υπηρχε η αναφορα αυτη. εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο αλλα να προσεχεις πως εκφραζεσαι δημοσιως κ χωρις να προσβαλεις τον συνομιλητη σου.
VonLoutsos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 καταρχην σιγα το κοπο για να γραφτεις σε ενα φορουμ και 2 ποιος σου ειπε οτι ειμαι ακομα φοιτητης;;;και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα εσενα να σχολιαζεις επι του προσωπικου;κ απανταω σε εν τεχνολογικο φορουμ γιατι εδω υπηρχε η αναφορα αυτη. εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο αλλα να προσεχεις πως εκφραζεσαι δημοσιως κ χωρις να προσβαλεις τον συνομιλητη σου. Δεν έκανα κάτι παραπάνω από το να σχολιάσω αυτά που είπες....Πες μου οτι προσβλήθηκες κιόλας?? Εσύ λοιπόν φρόντιζε να μην υποτιμάς την νοημοσύνη του εκάστοτε συνομιλητή σου???? Σουβλάκια στον Ψηλό !!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.