Προς το περιεχόμενο

Φαγητό στην Πάτρα....

vk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για φαγητό σε εστιατόριο θα πας στο κουκούτση στο ρίο. φτηνος και ποιοτικός. απλα πρέπει να πας νωρις για να βρείς κάτι εκτός απο μπριζόλα χοιρινή.

ειναι κοντά στον σταθμό του τρένου.

για delivery mr burger κορυφαια burger και μεριδες καθώς επίσης και mangiare στα ψηλα αλώνια.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mister Burger πάνω από τα ΚΤΕΛ. Κάνει και ντελίβερι.

Αν δοκιμάσεις μπέργκερ από εκεί θα το σκεφτείς να ξαναπατήσεις σε Goody's και λοιπά φαστφουντάδικα, ακόμα όταν θα είσαι εκτός Πάτρας.

Δημοσ.
2610 434 434 Porto Fino.

.

το porto fino ειναι κ@υλα (παρε και γεμιστο σνιτσελ απο κει)

πιτσα ΤΟΥΜΠΑΝΗ και φτηνη: pizza brava (ειναι 3ων ναυαρχων και κανει σιγουρα delivery και αγια σοφια)

και για ωραιο μαγειρευτο , φτηνο και σε ωραιο κηπακι να πας στον ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ στο Ριο.

Δημοσ.
το porto fino ειναι κ@υλα (παρε και γεμιστο σνιτσελ απο κει)

πιτσα ΤΟΥΜΠΑΝΗ και φτηνη: pizza brava (ειναι 3ων ναυαρχων και κανει σιγουρα delivery και αγια σοφια)

και για ωραιο μαγειρευτο , φτηνο και σε ωραιο κηπακι να πας στον ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ στο Ριο.

με ΠΟΛΥ αμφιβολου ποιοτητας φαγητο....

Δημοσ.

εμεις δεν ειχαμε ποτε προβλημα... ισως να εχουμε και γερα στομαχια, δεν ξερω :-)

Δημοσ.

Πες περισσότερα ή τι σου έτυχε φίλε.

Έχω φάει εκεί και να σου πω την αλήθεια το φαγητό ήταν πολύ καλό και οι τιμές λογικότατες.

Δημοσ.

Το φαγητο οντως ειναι πολυ καλο και γευστικο και οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες.Γι αυτο αλλωστε εχει γινει και στεκι φοιτητων.Παλιοτερα πηγαινα κι εγω 2 φορες την βδομαδα εκει.Δυο περιστατικα ομως με εκαναν να μην ξαναπαω εκει.Δεν χρειαζεται να πω περισσοτερα.

Δημοσ.

οκ....

α)Παιρνω φαγητο για βραδυ απο το εν λογο μαγαζι το οποιο δεν τρωω και χωρις να το ανοιξω το βαζω στα καπακια στο ψυγειο.Δεν θα επρεπε να παθει τπτ.Κι ομως,το επομενο πρωι βρωμουσε ολη κουζινα απο το ψυγειο λες και ειχα βαλει κανα πτωμα εκει μεσα....Το φαγητο εβγαζε μια εντονη δυσοσμια....

aka.κακης ποιοτητας φαγητο.

β)Παω εκει με την παρεα μου και στο πιατο μιας κοπελας υπηρχαν κομματια απο κατσαριδα.

aka.ελλειπης καθαριοτητα.

Οσο λοιπον ευγευστο και φθηνο να ειναι το φαγητο,εγω εκει δεν ξαναπαταω.....

ps:τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη για το εν λογο μαγαζι.δεν αποτρεπω κανεναν απο το να παει,εγω απλα δεν ξαναπαω...

Δημοσ.
οκ....

α)Παιρνω φαγητο για βραδυ απο το εν λογο μαγαζι το οποιο δεν τρωω και χωρις να το ανοιξω το βαζω στα καπακια στο ψυγειο.Δεν θα επρεπε να παθει τπτ.Κι ομως,το επομενο πρωι βρωμουσε ολη κουζινα απο το ψυγειο λες και ειχα βαλει κανα πτωμα εκει μεσα....Το φαγητο εβγαζε μια εντονη δυσοσμια....

β)Παω εκει με την παρεα μου και στο πιατο μιας κοπελας υπηρχαν κομματια απο κατσαριδα.

ps:τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη για το εν λογο μαγαζι.δεν αποτρεπω κανεναν απο το να παει,εγω απλα δεν ξαναπαω...

Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι ;

Απλά να έχουμε το νου μας.

Δημοσ.
Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι ;

Απλά να έχουμε το νου μας.

Αδερφε βαριεσαι να διαβασεις μου φαινεται....στο κουκουτση αναφερεται ο φιλος οπω ειπε και παραπανω...

Δημοσ.
Αδερφε βαριεσαι να διαβασεις μου φαινεται....στο κουκουτση αναφερεται ο φιλος οπω ειπε και παραπανω...

Καλά ρε "φιλαράκι", έχουμε και κάποια ηλικία ναούμ.

Δημοσ.
Καλά ρε "φιλαράκι", έχουμε και κάποια ηλικία ναούμ.

Δεν αντιλεγω γι αυτο και σου απαντησα και δεν σε αφησα να το ψαξεις μονος :-)

Δημοσ.
οκ....

Και εγω παω εκει αρκετα συχνα θα ελεγα και δεν εχω παρατηρησει κατι.Σεβομαι φυσικα την αποψη σου και ειναι ισως κατι που οντος μπορει να ξανασυμβει...

α)Για το φαγητο που χαλασε στο ψυγειο εισαι σιγουρος οτι δεν ηταν ζεστο οταν το εβαλες μεσα σε αυτο?

β)Αυτο με τα κομματια κατσαριδας ειναι απεριγραπτο και εννοειται θα ειχα καλεσει αμεσως το υγειονομικο και την αστυνομια για μηνυσεις!!Αυτα δεν ειναι να τα αφηνεις κατα την ταπεινη μου αποψη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...