Προς το περιεχόμενο

Φαγητό στην Πάτρα....

vk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Λόγω δουλειάς εδώ και 20 μέρες βρίσκομαι στην Πάτρα όπου θα είμαι μέχρι τέλη του έτους.

Aν ξέρετε να μου προτείνετε κάποια μαγαζιά με ποιοτικό φαγητό στην Πάτρα (delivery) για σουβλάκια πίτσες κρέπες κτλπ...

Δοκίμασα πρόσφατα από λεκόκ και γωνιά αλλά δεν έχω ξετρλαθεί ρε παιδιά. Θέλω τπτ πιο ποιοτικό.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δοκίμασε απο τους διδύμους στην αγία σοφία...νομίζω δεν φτιάχνει πιτόγυρα όμως...

Αν θέλτε να μου λέτε και καμιά οδό. Αυτό νομίζω είναι στην Κωνσταντινουπόλεως αν δεν κάνω λάθος και έχει σπιτικά φαγητά ας ελπίσουμε και ποιοτικά....

Δημοσ.

ναι εκεί είναι. εχω φάει απο εκεί και έμεινα ευχαριστημένος. φίλοι φοιτητές τρώνε σχεδόν καθε μέρα, οπότε...

colazione για κρέπες στην αγίου ανδρέου αλλα δεν ξέρω αν κάνει delivery

Δημοσ.

Από τη γωνιά να δοκιμάσεις Κυπραϊκή πίτα με μπριζολάκι. Ο πιτόγυρός του έτσι κι έτσι, αλλά με το συγκεκριμένο ξετρελάθηκα.

:-D

Δημοσ.

Θράκα στην Έλληνος Στρατιώτου για γύρους/σουβλάκια, κρασοπότηρο για πιο ποικιλία τέρμα πάνω στην αρράτου.

Δεν ξέρω αν κάνει delivery μπορείς όμως να πας να φας πολύ ωραία πράγματα στο πηρούνι στην Τριών Ναυάρχων ή στο Σινιάλο στην Καραισκάκη

Δημοσ.

Και ο «ΦΛΟΥΣΚΟΥΝΗΣ» στην Νοταρά (IIRC) είναι καλός. Πολύ ωραία πίτσα, αξίζει να δοκιμάσεις. Μέχρι πριν λίγο καιρό έκανε και υπέροχα σουβλάκια, πλέον όμως το έχει χαλάσει κάπως σ' αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά.

Αν ξέρετε και για καμιά πιτσαρία καλή εκτός πίτσα φαν ρίχτε το.

Ή οτιδήποτε αφορά φαγητό στην Πάτρα.

Μια μέρα πήγα και έφαγα και στις καντίνες στο Ριο (εκεί που φεύγουν τα καράβια) σάντουιτς με σουβλάκι. Ρε παιδιά πολύ βρωμιά, δεν ξετρελάθηκα όπως λένε πολλοί. Ούτε πατάτες δεν είχε... Μήπως δεν πήγα στην κατάλληλη καντίνα...

Δημοσ.
Και ο «ΦΛΟΥΣΚΟΥΝΗΣ» στην Νοταρά (IIRC) είναι καλός. Πολύ ωραία πίτσα, αξίζει να δοκιμάσεις. Μέχρι πριν λίγο καιρό έκανε και υπέροχα σουβλάκια, πλέον όμως το έχει χαλάσει κάπως σ' αυτό το θέμα.

Όχι ρε τα ίδια σουβλάκια κάνει, απλός πρέπει να πας λίγο νωρίς για να πάρεις το καλό κομμάτι. :P

Δημοσ.

Σε ποια περιοχη εισαι?αμα μενεις αγ.σοφια δυσκολα θα ρχονται τα delivery απο την 3 ναυαρχων πχ.

Δημοσ.

Λοιπόν:

1. Ποικιλίες ΤΟΥΜΠΑΝΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ στην παραλιακή στον σταθμό του ΟΣΕ απέναντι απο Πλατεία 3ων Συμμάχων

2. Πίτες ΤΟΥΜΠΑΝΟ: 3ων Ναυάρχων και Κορίνθου (δεν θυμάμαι όνομα)

3. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Καλό φαγητό σπιτικό με ΠΟΛΥ καλές τιμές: Στην ''κατσαρόλα της Τούλας'' Ρήγα Φερραίου 49 (κοντά στην πλατεία Ολγας)

4. Ουζομεζέδες-μπυρομεζέδες-φοιτιτοκατάσταση ανεβαίνεις τα σκαλιά της Αγίου Νικολάου. Έχει 3-4 στην σειρά.

5. Καλό φαγητό: Στα Βραχνέικα έχει πάρα πολύ καλά μαγαζιά όπως ''ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ'',''AL DENTE'', και το πιο διάσημο απο όλα στην εκεί περιοχή ''ΠΥΞΙΔΑ'' (έχει τεράστιες μερίδες)

6. ΤΑΒΕΡΝΑ: Λίγο πριν την Αχάια Κλάους στο δεξί σου χέρι ''ΟΙ ΜΟΥΡΙΕΣ''

ps όλα χωρίς delivery. Delivery και καλό φαγητό δεν πάνε..

Δημοσ.

Καταρχάς ξεκινάς την αναζήτηση από εδώ: http://www.patrasdelivery.gr/

Εγώ για μαγειρευτά σε delivery έπαιρνα από το Express.

Οι καλύτερες μακαρονάδες (όπως και κρέπες που είπαν παραπάνω) στο Colazione

Τώρα αν θες να κάτσεις να φας, η καλύτερη επιλογή είναι το Σινιάλο, το καλύτερο μεζεδοπωλείο της Πάτρας, που το μεσημέρι έχει και μαγειρευτά και πιάτο ημέρας, δλδ στο φέρνει στο 5λεπτο. Εναλλακτικά καλό και φθηνό εστιατόριο είναι ο Νικολαράς στην Αγ Νικολάου (ανεβαίνοντας δεξιά).

Για πίτσες είμαι ευχαριστημένος από το Cocoon και στο Signiore και από σουβλακοειδή (πίτες, γυροι, σουβλάκια, μερίδες, κοτόπουλα) από πίτα του παππού και Chic n Chicken. Τέλος καλό σουβλατζίδικο είναι οι Νερατζιές στην τριών Ναυάρχων αλλά δε ξέρω αν κάνει delivery.

Δημοσ.

Λοιπον σαν φοιτητης στην πατρα εχω να σου προτεινω καποια απο προσωπικη εμπειρια:

Απο σουβλακια και πιτογυρα αμπελοκηποι 2610 437080 delivery επισης η γωνια του μπαμπη στην κων/πόυλεως και ο ψηλος στην πανεπιστημιου ( τρομερο κοντοσουβλι και τα δυο) απο πιτσες μακαροναδεσ και μαγειρευτα πολυ καλο το city grll 2610433033 στην ελληνου στρατιωτη απεναντι απο τα carrefour αυτα και καλες μασες!!!!

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και μαγειρευτά εκτός τα της ώρα στο 2610 434 434 Porto Fino.

Πέρυσι που είχε πολύ δουλειά και καθόμουν γραφείο ως αργά, έτρωγα από αρακά μέχρι ένα σωρό.

Και οικονομικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...