Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με internet μετα απο format!! ΕΠΕΙΓΟΝ!

Olga_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι συνδρομητης της on telecoms και εχω το εξης προβλημα. Εκανα format στο desktop (windows xp) και τωρα δεν μπορω να συνδεθω στο internet. Συνδεσα το καλωδιο USB και μου εβγαλε ειδοποιηση οτι δεν μπορει να εγκαταστησει τους οδηγους. Μετα απο αυτο οσες φορες επιχειρησα να ξανασυνδεσω το καλωδιο, ο υπολογιστης δεν ανταποκριθηκε καν... Επιπλεον η ενδειξη "usb" πανω στο modem δεν αναβει. Το ιδιο ειχε συμβει και με το wireless παλιοτερα και το ελυσα μεσω ιντερνετ, οπου ενεργοποιησα το wireless. Θα πρεπει να κανω κατι αντιστοιχο και εδω?

Πρεπει να λυσω αυτο το προβλημα το συντομοτερο δυνατον, γι'αυτο οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ!!!

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Αν έχεις ethernet καλώδιο δεν χρειάζεσαι driver οπότε τρέχει απευθείας,αν επιμένεις να κάνεις δουλειά με το usb πρέπει να ξαναβρείς το cd που ήταν μαζί με το router και να κάνεις την εγκατάσταση.

Δημοσ.
Αν έχεις ethernet καλώδιο δεν χρειάζεσαι driver οπότε τρέχει απευθείας,αν επιμένεις να κάνεις δουλειά με το usb πρέπει να ξαναβρείς το cd που ήταν μαζί με το router και να κάνεις την εγκατάσταση.

To router οταν ειχαμε συνδεθει με την on δεν ειχε cd. Kαι μαλιστα επειδη εκεινο το router χαλασε μας το αντικατεστησαν απο την εταιρεια και παλι δεν ειχε καποιο cd...

Kαποια αλλη προταση??

Δημοσ.
To router οταν ειχαμε συνδεθει με την on δεν ειχε cd. Kαι μαλιστα επειδη εκεινο το router χαλασε μας το αντικατεστησαν απο την εταιρεια και παλι δεν ειχε καποιο cd...

Kαποια αλλη προταση??

Πρεπει να επικοινωνησεις με την on να σου δωσουν drivers αλλα λογικα μπορεις να τους κατεβασεις απ το νετ βαζοντας το μον τελο του router που εχεις

Δημοσ.
Εδώ έχει ότι χρειάζεσαι για υλικό της on telecoms.

http://www.on.gr/el/support/faq/equipment.html

Χιλια ευχαριστω σε ολους παιδια!! Τελικα το πρβλημα λυθηκε απλα κατεβαζοντας τους drivers απο το link του TheELF! Αμα ειναι ασχετος ο ανθρωπος... Καλα που υπαρχεται και εσεις!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...