fastnickride Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 σημερα πηρα το συγκεκριμενο! μπαινω στο software του προγραματος και εκει που λεει για ενεργοποιηση βαζω ενα key...ποιο στον π.... ειναι αυτο το key? λεει πισω απο το σημειο τεκμηριωσης η του δισκου...εχω βαλει πολλα αλλα δεν φτανουν τα ψηφια! επειδη θελω να το ψαξω λιγο τι προτεινετε να κανω στο gps? περα απο αυτα το πρωτο που εκανα ειναι αναβαθμιση μονο για την ελλαδα! ευχαριστω
ioannis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το gps έχω κι εγώ. Μπήκα στη http://www.navimania.gr και εκεί βρήκα ό,τι πληροφορία ήθελα. Έτσι το ξεκλείδωσα και ύστερα μπήκα στη http://www.gpsnavi.org και είδα πως το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης είναι το primo 1.1. Λοιπόν αυτά να κάνεις. Με λίγα λόγια εκτός του εκνευριστικού mio μπορείς να έχεις και άλλα προγράμματα στο gps σου.
fastnickride Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το gps έχω κι εγώ. Μπήκα στη http://www.navimania.gr και εκεί βρήκα ό,τι πληροφορία ήθελα. Έτσι το ξεκλείδωσα και ύστερα μπήκα στη http://www.gpsnavi.org και είδα πως το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης είναι το primo 1.1. Λοιπόν αυτά να κάνεις. Με λίγα λόγια εκτός του εκνευριστικού mio μπορείς να έχεις και άλλα προγράμματα στο gps σου. φιλε ioannis ευχαριστω για τις σελιδες, πολυ ενδιαφερουσες!θελει ψαξιμο αρκετα...απλα αν καταλαβα σωστα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω "νομιμα", μονο αν χρησιμοποιησω ειδικες μεθοδους για να ξεκλειδωσω και αλλα καλουδια(με εγκατασταση)!!! niceee παντως γιατι λεει οτι το κλειδι ειναι πισω απο την συσκευασια? τα εχω βαλει ολα αλλα οπως ειπα υπαρχουν ελλειπη ψηφια! επισης πρεπει να δηλωσω τα στοιχεια μου στην mio εντος 30 ημερων??? φανταζομαι θα τα λεει ολα αυτα αλλα αν μπορεις να απαντησεις για πιο αμεση απαντηση (η και κανα link)! thanks φιλε........εσυ το εχεις κανει οπως λεει με το visual gps??? λειτουργει σωστα? αν ναι τοτε πηρα "mini pc" οχι gps:-)
ioannis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν λέμε "ξεκλείδωμα" βάζεις το πρόγραμμα που αναφέρεις και αν θέλεις το αφαιρείς και είσαι πάλι στα ίδια, δεν υπάρχει καμία παρανομία. Για το gps θα κάνεις ερωτήσεις στο πρώτη σελίδα που ανάφερα και θα πάρεις αμέσως απάντηση. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με το πρόγραμμα που έχει το gps σου. Στη δεύτερη σελίδα που ανάφερα θα βρεις το primo 1.1 που αυτή τη στιγμή είναι κάτι το φανταστικό. Όλα είναι απλά δεν έχει δυσκολίες, αρκεί να ακολουθήσεις αυτά που σου γράφω. Θα βρεθούν ίσως μερικοί να σου πουν άλλα, αυτοί είναι τα λεγόμενα "παπαγαλάκια" και εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα. Φυσικά για να κάνεις τα παραπάνω, πρέπει να έχεις υπολογιστή και να κατέχεις από αυτόν, διαφορετικά να ζητήσεις βοήθεια από φίλους. Το gps δεν παθαίνει τίποτε μόνο φυσικά πριν ξεκινήσεις να πάρεις αντίγραφo από τη flashdisk του gps. Δεν ξέρω αν αγόρασες storage card, αν δεν αγόρασες να πάρεις μέχρι 4 giga, όχι πολύ μεγάλη. Μπορεί βέβαια εκτος από προγράμματα για gps να βάλεις και τραγούδια, video κλπ, σε συνιστώ αυτά να τα αποφύγεις, για αυτά υπάρχουν ανάλογες συσκευές.
gatoulis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 την είχα πατήσει και εγώ με αυτό ΄..αν θυμάμαι καλά μπορεί να κάνω και λάθος,το ενεργοποίηση είναι αν αγοράσεις κανένα χάρτη και άλλα και όταν σου έρθει ο κωδικός ενεργ.τον βάζεις εκει. μπορεί να κάνω και λάθος ε... αλλά μου κάνει εντύπωση ότι η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μία ώρα..
FFighter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 αλλά μου κάνει εντύπωση ότι η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μία ώρα.. στα νεα κομματια η μπαταρια ειναι απιστευτη. 2.5 ωρες πλοηγηση με ενα S-555 και η ενδειξη ηταν στο 50%... στο δικο μου δυστυχως οπως τα λες
gatoulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 στα νεα κομματια η μπαταρια ειναι απιστευτη.2.5 ωρες πλοηγηση με ενα S-555 και η ενδειξη ηταν στο 50%... στο δικο μου δυστυχως οπως τα λες είναι παλιό το moov m400?σκέφτομαι να τους το πάω πίσω αφου δεν το έχω ούτε μήνα.
FFighter Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι καλο το μηχανημα σου,φτηνο και τιμιο.διαβασε τη παρουσια που εχω για τη σειρα moov Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
SlimData Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έπεσε το gps από τα χέρια του αδερφού μου και φάνηκε να σπάει η οθόνη. Το άνοιξα αλλά είδα ότι η οθόνη είναι μια χαρά, έχει σπάσει το καπάκι, η πρόσοψη. Μπήκα να ψάξω στο ebay αλλά βρίσκω lcd screen και screen digitizer που δεν μου λένε κάτι. Τι ονομασία προιόντος να ψάξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.