RcManiac Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Πως μπορω να επιλεξω τον σκληρο στον οποιο θα εγκαταστω τα προγραμματα ? Πιο συγκεκριμενα θελω να βαλω το pes2009 σε εναν αλλο σκληρο και οχι σε αυτον που εχει το λειτουργικο (ssd) . Χρεισημοποιω windows 7 home premium .
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 αν θυμαμαι καλα,στα οταν σου λεει που θες να το βαλεις πατας το browse και επιλεγεις.Σε αλλη περιπτωση θα πατησεις το advanced κατα το install(λεει typical η custom πολλες φορες)και θα του επιλεξεις. Τελος μπορεις να αλλαξεις το directory μονος σου. πχ σου λεει οτι θα εγκατασταθει στο C:/Program Files/EA Sports κλπ για να το βαλεις στον αλλο σκληρο αλλαζεις και του λες το ονομα του σκληρου:/φακελος κλπ(ελπιζω να με καταλαβαινεις)
RcManiac Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 To παιχνιδι το εχω κατεβασει και δεν με ρωταει που να το εγκταστησω . παει κατευθειαν στον C: Μπορω να το κανω copy μετα την εγκατασταση στο αλλο δισκο και να κανω νεα συντομευση ?
filip123go Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 To παιχνιδι το εχω κατεβασει και δεν με ρωταει που να το εγκταστησω . παει κατευθειαν στον C: Μπορω να το κανω copy μετα την εγκατασταση στο αλλο δισκο και να κανω νεα συντομευση ? Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις...Νομίζω με το συγκεκριμένο γίνεται... Αλλά είναι λίγο κουλό να μην μπορείς να αλλάξεις directory...
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Σίγουρα μπορείς να αλλάξεις φάκελο. Κάπου κατά την εγκατάσταση θα σε ρωτάει που να το κάνει εγκατάσταση. Ίσως να έχει κάποια επιλογή για custom install όπως λέει ο xristaras. Εγώ πάντως δεν έχω δει κανένα παιχνίδι που να μην σε ρωτάει που να εγκατασταθεί. Συνήθως αλλάζω το C σε D και αφήνω όλα τα άλλα όπως είναι (π.χ. "D:\progam files\konami\pes2009\" ή Ε ή F ανάλογα σε ποιόν δίσκο έχω χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.