Panathinaikara Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 βεβαίως και θέλω. Κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις τις εχω γενικά με υπολογιστές-ξεκλειδώματα συσκευών αλλά με windows mobile συσκευές πρωτη φορά ασχολούμαι να σου πω την αλήθεια. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, νομίζω είναι ότι καλύτερο, θα φανεί σίγουρα αν έχει πρόβλημα ο πλοηγός ή κάτι άλλο. Το μοντέλο που γράφει η συσκευή στο πίσω μέρος είναι το Model No: MLS Destinator Pro 4810 Οπότε αναμένω οδηγίες για ξεκλείδωμα. Και κάτι ακόμη: οι φάκελοι DumpFiles ExtraDumpFiles που ανέφερες στο παραπάνω post δεν υπάρχουν στο ResidentFlash της συσκευής μου, είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία;
filsteve Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 βεβαίως και θέλω. Κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις τις εχω γενικά με υπολογιστές-ξεκλειδώματα συσκευών αλλά με windows mobile συσκευές πρωτη φορά ασχολούμαι να σου πω την αλήθεια. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, νομίζω είναι ότι καλύτερο, θα φανεί σίγουρα αν έχει πρόβλημα ο πλοηγός ή κάτι άλλο. Το μοντέλο που γράφει η συσκευή στο πίσω μέρος είναι το Model No: MLS Destinator Pro 4810 Οπότε αναμένω οδηγίες για ξεκλείδωμα. Και κάτι ακόμη: οι φάκελοι DumpFiles ExtraDumpFiles που ανέφερες στο παραπάνω post δεν υπάρχουν στο ResidentFlash της συσκευής μου, είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία; Δες τα μηνυματα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.