Προς το περιεχόμενο

Mls 4800A αναγκη για αρχεία!

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μπορει καποιος να μου στιλει τα αρχεια τις residentFlash του 4800Α και αν ειναι δυνατων ενα screen απο την Sdmmc

Δημοσ.

φιλε μου δεν κρατησα back up με αποτελεσμα να σβησω μερικα αρχεια και αν εχει καποιος ιδια συσκευη θα ηθελα να μου στιλει τον φακελο της μνημης και ενα screen απο την καρτα sd για να τσεκαρω τα αρχεια αν ειναι ενταξει .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά, εχω κι εγώ πρόβλημα. Πείραξα το εργοστασιακό Resident Flash του MLS Destinator 4810 pro με αποτέλεσμα να κάνει boot αλλά να μην τρέχει το πρόγραμμα πλοήγησης. Συγκεκριμένα όταν κάνω κλικ στο κουμπί Πλοήγηση του αρχικού μενού δεν φορτώνει το πρόγραμμα. Μπορώ κάπου να βρω τα εργοστασικά αρχεία? 'Eκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκομαι στην Κύπρο και δε θα μπορώ για κάποιο διάστημα να επιστρέψω Ελλάδα και να επισκεφτώ την αντιπροσωπεία της MLS για να το επαναφέρει.

Δημοσ.
παιδιά, εχω κι εγώ πρόβλημα. Πείραξα το εργοστασιακό Resident Flash του MLS Destinator 4810 pro με αποτέλεσμα να κάνει boot αλλά να μην τρέχει το πρόγραμμα πλοήγησης. Συγκεκριμένα όταν κάνω κλικ στο κουμπί Πλοήγηση του αρχικού μενού δεν φορτώνει το πρόγραμμα. Μπορώ κάπου να βρω τα εργοστασικά αρχεία? 'Eκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκομαι στην Κύπρο και δε θα μπορώ για κάποιο διάστημα να επιστρέψω Ελλάδα και να επισκεφτώ την αντιπροσωπεία της MLS για να το επαναφέρει.

Μεσα στην ResidentFlash εχει ενα αρχειο SHELL.ini

Ανοιξε το με το Wordpad και γραψε εδω τι γραφει μεσα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν υπάρχει αρχείο shell.ini δυστυχώς , sorry για την αργοπορημένη απάντηση. Να υποθέσω αυτό είναι και το πρόβλημα: έχει διαγραφει κατα λάθος το συγκεκριμένο αρχείο;

Δημοσ.
δεν υπάρχει αρχείο shell.ini δυστυχώς , sorry για την αργοπορημένη απάντηση. Να υποθέσω αυτό είναι και το πρόβλημα: έχει διαγραφει κατα λάθος το συγκεκριμένο αρχείο;

Δοκιμασε αυτο..

Ξεζιπαρισε το, και ριξτο μεσα στην Resident Flash

http://rapidshare.com/files/432163337/SHELL.rar

Δημοσ.

λοιπόν, δοκίμασα να το βάλω το shell.ini αλλα τζίφος, κανένα αποτέλεσμα. Να σημειώσω ότι προυπήρχε ενα αρχείο gpsrunfile το οποίο είχε το ίδιο περιεχόμενο με το shell.ini που έκανες upload. Δοκίμασα επίσης να προσθέσω " πριν και μετα το path του MobileNavigator και στο shell.ini και στο gpsrunfile (δοκίμασα κάθε πιθανό συνδυασμό) και πατούσα το κουμπί reset της συσκευής προκειμένου να κάνω νέα δοκιμή κάθε φορά.

Να σημειώσω επίσης ότι το όλο θέμα ξεκίνησε όταν ακολουθώντας τις οδηγίες από άλλο ελληνικό forum που εξειδικεύεται στα GPS,  πείραξα-αφαίρεσα κάποια αρχεία voice , ξένων γλωσσών, παλιό version των χαρτών προκειμένου να μπει το update από το Site της MLS. Αυτό το έκανα διότι όταν επιχειρούσα το update μου εμφάνιζε μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος διαθέσιμος (κάπως έτσι τέλος πάντων) κάτι πραγματικά παράδοξο αφού η συσκευή ήταν ολοκαίνουρια, και επιπλέον της πέρασα και μια multimedia card 2gb(άδεια, και ναι, δοκίμασα και να την αφαιρέσω σε περίπτωση που αυτή ήταν η αιτία του προβλήματος)

Κάτι ακόμη: είχα κρατήσει backup των αρχείων που είχα διαγράψει, ωστόσο κάθε προσπάθεια να τα επαναφέρω αποδείχθηκε άκαρπη. Μάλιστα όταν μεταφέρω αρχεία μέσω του ActiveSync μου λέει ότι κάνει Convert οπότε εκεί ψιλουποψιάζομαι μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα(αυτό μου το λέει και για το shell.ini). Μεταφορά αρχείων κάνω πατώντας explore στο παράθυρο toy ActiveSync που ανοίγει αυτόματα μόλις συνδέσω τη συσκευή στον Υπολογιστή.

Τελος, χρησιμοποιώ Windows XP SP2 , ActiveSync 4.5 (η νεότερη version αν δεν κάνω λάθος)

Ευχαριστώ πολύ ούτως ή αλλως για τη βοήθεια φίλε filsteve

Δημοσ.
λοιπόν, δοκίμασα να το βάλω το shell.ini αλλα τζίφος, κανένα αποτέλεσμα. Να σημειώσω ότι προυπήρχε ενα αρχείο gpsrunfile το οποίο είχε το ίδιο περιεχόμενο με το shell.ini που έκανες upload. Δοκίμασα επίσης να προσθέσω " πριν και μετα το path του MobileNavigator και στο shell.ini και στο gpsrunfile (δοκίμασα κάθε πιθανό συνδυασμό) και πατούσα το κουμπί reset της συσκευής προκειμένου να κάνω νέα δοκιμή κάθε φορά.

Να σημειώσω επίσης ότι το όλο θέμα ξεκίνησε όταν ακολουθώντας τις οδηγίες από άλλο ελληνικό forum που εξειδικεύεται στα GPS, πείραξα-αφαίρεσα κάποια αρχεία voice , ξένων γλωσσών, παλιό version των χαρτών προκειμένου να μπει το update από το Site της MLS. Αυτό το έκανα διότι όταν επιχειρούσα το update μου εμφάνιζε μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος διαθέσιμος (κάπως έτσι τέλος πάντων) κάτι πραγματικά παράδοξο αφού η συσκευή ήταν ολοκαίνουρια, και επιπλέον της πέρασα και μια multimedia card 2gb(άδεια, και ναι, δοκίμασα και να την αφαιρέσω σε περίπτωση που αυτή ήταν η αιτία του προβλήματος)

Κάτι ακόμη: είχα κρατήσει backup των αρχείων που είχα διαγράψει, ωστόσο κάθε προσπάθεια να τα επαναφέρω αποδείχθηκε άκαρπη. Μάλιστα όταν μεταφέρω αρχεία μέσω του ActiveSync μου λέει ότι κάνει Convert οπότε εκεί ψιλουποψιάζομαι μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα(αυτό μου το λέει και για το shell.ini). Μεταφορά αρχείων κάνω πατώντας explore στο παράθυρο toy ActiveSync που ανοίγει αυτόματα μόλις συνδέσω τη συσκευή στον Υπολογιστή.

Τελος, χρησιμοποιώ Windows XP SP2 , ActiveSync 4.5 (η νεότερη version αν δεν κάνω λάθος)

Ευχαριστώ πολύ ούτως ή αλλως για τη βοήθεια φίλε filsteve

Αναλογα με τις αναφορες σου εδω στο θεμα, παιρνεις και την αναλογη απαντηση

Τωρα καπως εχεις ξεφυγη πιο βαθεια

Ετσι παμε αλλιως τωρα....

Μεσα στην Resident σου βλεπεις τα κατωθι αρχεια και φακελους;

DumpFiles

ExtraDumpFiles

gpspara0

gpspara1

gpspara2

gpspara3

Αν οχι να στα στειλω, αν και καποια για να τα δεις, θα πρεπει να ενεργοποιησεις

εμφανιση προστατευμενων αρχειων και οχι μονο εμφανιση κρυφων αρχειων απο το PC

Δημοσ.

το λοιπόν, έκανα εμφάνιση και κρυφών και προστατευμένων αρχείων στο ResidentFlash αλλά χωρίς καμία διαφορά στον αριθμό των αρχείων. Το περιεχόμενο του folder \ResidentFlash είναι:

gpspara0.bin

gpspara1.bin

gpspara2.bin

gpspara3.bin

gpsrunfile.txt

powerOff.exe

SHELL.INI

MobileNavigator (αυτό είναι και το μόνο folder)

Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την προθυμία

Δημοσ.
το λοιπόν, έκανα εμφάνιση και κρυφών και προστατευμένων αρχείων στο ResidentFlash αλλά χωρίς καμία διαφορά στον αριθμό των αρχείων. Το περιεχόμενο του folder \ResidentFlash είναι:

gpspara0.bin

gpspara1.bin

gpspara2.bin

gpspara3.bin

gpsrunfile.txt

powerOff.exe

SHELL.INI

MobileNavigator (αυτό είναι και το μόνο folder)

Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την προθυμία

Τοτε παμε παρακατω, θελεις να ξεκλειδωσεις την συσκευη σου;

Αν ναι σφυρα.....

Αν εχεις καποιες στοιχειωδη γνωσεις;

Ξεκλειδωνοντας την μπορεις να τρεξεις απευθειας το αρχειο exe του Destinator

και ετσι θα καταλαβεις αν πειραχτηκε κατι απο το πλοηγο η απο τα αρχεια γεννικοτερα

Αν συμφωνεις, θυμησε μου ακριβως το μοντελο της συσκευης σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...