papaspyros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Όποτε τρέχω το utorrent και πάω να κατεβάσω κάτι το utorrent στο αρχείο που κατεβάζω μου λέει acceess denied.Όταν όμως τρέχω το utorent as administrator το πρόβλημα διορθώνεται. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω στα windows για να διωρθώσω το πρόβλημα?
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι πρόβλημα τα windows κάνουν ακριβός αυτό που πρέπει,εσύ πρέπει να αλλάξεις τον φάκελο στον οποίο αποθηκεύεις αρχεία σε κάποιο φάκελο που δεν είναι προστατευμένος.
papaspyros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομζώ ότι πρέπει να κάνω αυτό αφόυ πριν κάνω φορματ μου δούλευε μια χαρά ο φάκελος κάποια άλλη ρύθμιση χρειάζεται.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως πριν το φορματ ο λογαριασμος σου ηταν admin ενω τωρα του εβαλες user;
papaspyros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως πριν το φορματ ο λογαριασμος σου ηταν admin ενω τωρα του εβαλες user; Πως αλλάζω το account μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.